ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Υπερπρωταθλητής ο ΟΚΑ Μεσογείων (Γ΄ ΕΣΚΑ)


Με το κύπελλο του υπερπρωταθλητή στα χέρια ο ΟΚΑ Μεσογείων έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά επικρατώντας εκτός έδρας απέναντι στα Γλυκά Νερά προσθέτοντας ακόμα ένα τίτλο στο ενεργητικό του μετά την κατάκτηση της ανόδου στην Β΄ ΕΣΚΑ και του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ ΕΣΚΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά:

Εμφάνιση yperprotaulitis.jpg
Εμφάνιση yperprotaulitis5.jpg

Γ.Σ. Γλυκών Νερών  – Ο.ΚΑ.Μεσογείων  53 - 68 (24-38)

Σε ένα γεμάτο γήπεδο ο ΟΚΑΜ με όπλο τη δυνατή του άμυνα ξέφυγε από νωρίς στο σκορ παίρνοντας διαφορά ασφαλείας κλείνοντας το ημίχρονο με το σκορ στο 24-38. Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου, τα πολλά λάθη των φιλοξενούμενων και η αστοχία των γηπεδούχων.
Στο τρίτο δεκάλεπτο τα Γλυκά Νερά έκαναν προσπάθεια να επιστρέψουν στο παιχνίδι εκμεταλλευόμενα τα συνεχιζόμενα λάθη και τις κακές επιλογές του αντιπάλου μειώνοντας τη διαφορά μέχρι και τους πέντε πόντους.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ο.ΚΑ.Μ. ανεβάζοντας την απόδοσή του και μειώνοντας τα λάθη του, επανέφερε άμεσα την διαφορά πάνω από τους 10 πόντους και έκλεισε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο παίρνοντας από τον εκπρόσωπο της ΕΣΚΑ το κύπελλο του Υπερπρωταθλητή.

Συγχαρητήρια στο φίλο σωματείο των  Γλυκών Νερών για την φιλοξενία, την άνοδο και την όμορφη βραδιά που διοργάνωσε.

ΔιαιτητέςΑντωνιάδης - Δελδήμος
Δεκάλεπτα: 11-16  13-22  20-11  9-19
Γ.Σ. Γλυκών Νερών  (Σκλαβούνος - Βελιώτης): Γαρδέλης 1, Καρκανίδης 2, Γαιτανάκης 19(3), Κατσαμπέκης 10, Ντάουτ 9(1), Παπασιδέρης, Μαρούδας, Γάσπαρης 1, Μαθιουδάκης, Καρακώστας 2, Σακελλαρίδης 2, Σταρυλάς 7(1).
Ο.ΚΑ.Μεσογείων (Χασιώτης – Κουκουζέλης): Κυριαζής 2, Λαγουδάκης 2, Γιαννάκης 2, Καλούδας 7(1), Χατζής, Ατζαμόγλου 15(2), Στεφάτος 8, Παπαγιαννάκος 15(1), Παπακωνσταντίνου 12(4), Βλάχος 3(1), Κεσκινίδης 2, Νάσσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου