ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Παρουσίαση Προπονητών Μπάσκετ του Μίλωνα 2018-2019 (video)


Σε μια πολύ όμορφη συνέντευξη τύπου ο Πρόεδρος του Μίλωνα κ. Σακελλαρίδης Μιχάλης παρουσίασε τους προπονητές της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Στην παρουσίαση οι προπονητές αναφέρθηκαν στην φιλοσοφία της ομάδας, και όλοι έδωσαν έμφαση στην καταπληκτική σχέση μεταξύ τους αλλά και στην άριστη συνεργασία τους. 

Όσον αφορά την πρώτη ομάδα ο κ. Σίννης Ντίνος που είναι ο γενικός αρχηγός της ανδρικής ομάδα ξεκαθάρισε ότι ο βασικός στόχος του Μίλωνα είναι ο πρωταθλητισμός, αναφέροντας χαρακτηριστικά, ΟΤΙ Ο ΜΙΛΩΝΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ. 

Ειδικά για τα τμήματα υποδομών έδωσαν όλοι έμφαση στον αθλητή καλαθοσφαιριστή και στην βελτίωση του, και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά και σε νοοτροπία-χαρακτήρα, και τα ομαδικά αποτελέσματα θα έρθουν μέσα από αυτή την διαδικασία. Δεν θέλουν δηλαδή να συμβεί το αντίστροφο, στον βωμό της κάθε εφήμερης επιτυχίας, να θυσιάζεται η σωστή ανάπτυξη του αθλητή. 

Είναι βέβαια σίγουρο ότι με σωστή δουλειά και την βελτίωση των αθλητών στο μέγιστο βαθμό θα έχουμε, αλλά και τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά. 

Τέλος και ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Σακελλαρίδης και ο Τεχνικός Υπεύθυνος όλου αυτού του εγχειρήματος κ. Αποσκίτης καλωσόρισαν το νέο μέλος της παρέας τον κ. Χατζηδάκη Γιώργο που αναλαμβάνει το παιδικό τμήμα και τους Παμπαίδες Β (2005), τονίζοντας ότι αποτελεί τιμή για τον Σύλλογο που ένας προπονητής με τόσο μεγάλη ιστορία στον χώρο των υποδομών επέλεξε να εργαστεί σε αυτό το προπονητικό πρόγραμμα αν και είχε πολλές άλλες προτάσεις. 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΛΑΝΟ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 2018-19

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 
ΚΟΛΙΝΤΖΑΣ ΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 
ΣΙΝΝΗΣ ΝΤΙΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΝΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΣ ΕΦΗΒΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 
ΒΕΛΩΝΙΑΣ ΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ 
· ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

· ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ-ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 

· ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ Β ΚΑΖΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΒΑΡΥΠΑΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 

Όλοι αυτοί οι προπονητές θα είναι μια προπονητική ομάδα με συνεχή επαφή μεταξύ τους και συμμετοχή όλων στο προπονητικό πρόγραμμα όλων των ομάδων. 

· ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΙΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β (2005) ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΝΙ (2006) ΓΚΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΜΙΝΙ Α (2007) ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΜΙΝΙ Β (2008) ΣΙΝΝΗΣ ΝΤΙΝΟΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΟΜΙΝΙ Γ (2009) ΣΙΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 

· ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ 

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΝΝΗΣ 

ΚΑΨΟΚΕΦΑΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΚΑΖΙΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ 

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΗΣ 


Τέλος τόνισαν ότι περιμένουν την ενίσχυση της ομάδας και σε διοικητικό επίπεδο αλλά και σε προπονητικό τις αμέσως επόμενες ημέρες.


Για να δείτε το video ακολουθήστε τον σύνδεσμο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου