ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ανανέωσε ο Θρασύβουλος Μανιάτης στην ΕΑ Νίκαιας (Β΄ Ανδρών)


Η Ένωση Αθλοπαιδιών Νικαίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο προπονητής Θρασύβουλος Μανιάτης θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά να βρίσκεται στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του Σωματείου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Η πορεία της ομάδας στη Β' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ κρίθηκε επιτυχημένη, ενώ επετεύχθη και ο μεγάλος στόχος που ήταν η στελέχωση της ανδρικής ομάδας με περισσότερους αθλητές προερχόμενους από τις υποδομές της. 

Με την ανανέωση της συνεργασίας τους και την έκθεση του coach ξεκινάει ο σχεδιασμός για την νέα αθλητική χρονιά. Σε πρώτη προτεραιότητα βρίσκονται  οι ανανεώσεις των αθλητών που στελέχωσαν την ομάδα τη χρονιά που μας πέρασε και εν συνεχεία οι συζητήσεις με αθλητές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ, ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Θρασύβουλος Μανιάτης θα συνεχίσει παράλληλα το επιτυχημένο έργο του στα τμήματα υποδομής της Ε.Α.Ν., αφού μετά από τις back to back ανόδους του παιδικό, θα καθοδηγήσει τους Παίδες στην Α' κατηγορία, όπως και τους Έφηβους στη Β΄ κατηγορία.

Του εύχονται καλή επιτυχία στα καθήκοντα του, με πολλές επιτυχίες για το Σωματείο τους.

Πηγής: http://www.eanikaiasbc.gr/2018/05/blog-post_22.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου