ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Πρώτη κίνηση με Εκτορα Οικονομόπουλο τα Μελίσσια (Γ΄ Εθνική)


Ο ΚΑΟ Μελισσίων ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συμφωνία του με τον Έκτορα Οικονομόπουλο για τη νέα αγωνιστική περίοδο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο 28χρονος γκαρντ (1,90) ήταν εκ των κορυφαίων σκόρερ την προηγούμενη σεζόν στον 1ο όμιλο της Γ' Εθνικής με τη φανέλα του Απόλλωνα και έχει μακρά θητεία στις εθνικές κατηγορίες (Δούκα, Πανερυθραϊκό, Χολαργό, Νίκη Αμαρούσίου, ΑΕΝΚ). 

Ο Έκτορας Οικονομόπουλος θα προσθέσει στην ομάδα μας, το ταλέντο, την εμπειρία και την αγωνιστικότητα του στην προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα μας για να πρωταγωνιστήσει και τη νέα σεζόν. Τον καλωσορίζουμε στα Μελίσσια και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες. 

Η συγκεκριμένη μεταγραφή ήταν η πρώτη από τις στοχευμένες κινήσεις που θα κάνει ο ΚΑΟΜ, με βάση το πλάνο του κόουτς Δάγλα, στο μοντέλο που υπηρετεί την τελευταία τριετία ο συλλογός μας και στόχο ένα απόλυτα ανταγωνιστικό ρόστερ. 

(Στη φωτογραφία ο Ε. Οικονομόπουλος με το μέλος του Δ.Σ του ΚΑΟΜ και της επιτροπής του ανδρικού τμήματος Δημήτρη Βαρώνο).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου