ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Επενδύει στα νιάτα η ΚΑΠ (Γ΄ Εθνική)


Η Κ.Α.Π είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου γκαρντ Λάμπρου Παπανίκου. Με την απόκτηση του νεαρού Έλληνα παίκτη ενισχύεται η περιφερειακή γραμμή της ομάδας μας ενόψει του επερχόμενου πρωταθλήματος της Γ εθνικής ανδρών. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Ο Λάμπρος έχει επίσης αγωνιστεί στον Αμύντα (εφηβικό, Β εθνική) , Βύρωνα, Α.Ε Καλλιθέας ενώ τελευταίος του σταθμός πριν το <<Κοντοπευκο>> ήταν ο Πόλις Καλλιθέας (Α ΕΣΚΑΝΑ) .Του εύχονται υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας τους.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, πιστή στο πλάνο της για ανάδειξη νέων παικτών, εντάσσει στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας τον 19χρονο Θανάση  Τσιρίμπαση (2,02μ. Center) με θητεία σε Λευκάδα και Βριλήσσια αλλά και τον Μυτιληνιό Φώτη Χασαπάκη (1,91 forward) από την Ολυμπιάδα Πετρούπολης.

Επίσης  στην ανδρική ομάδα συνεχίζει απο τις ακαδημίες του συλλόγου και το εφηβικό τμήμα ο 17χρονος Δημήτρης Γαρδέλης (1,92 play maker).

Εύχονται στους νεαρούς παίκτες της ομάδας τους καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής ,υγεία και κάθε επιτυχία με το σύνολο του Παναγιώτη Κακαλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου