ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Πυροδοτήθηκε η …βόμβα Βασίλη Μιχόπουλου στη ΦΕΑ (Α΄ ΕΣΚΑ)


Μετά την οριστικοποίηση της παραμονής του Αλέξη Καρατζά στον πάγκο της ΦΕΑ, οι υπερπρωταθλητές της Β’ ΕΣΚΑ ξεκίνησαν χωρίς να χάσουν ούτε μία ημέρα καιρό τον προγραμματισμό τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ένας σχεδιασμός που ξεκίνησε από την ανανέωση της συνεργασίας με τους παίκτες που αποτέλεσαν τους στυλοβάτες της φετινής επιτυχίας. Ακολούθησαν οι δύο πρώτες μεταγραφές των Γιάννη Πολυχρονόπουλου και Ταξιάρχη Στρατομήτρου για να έρθει η τρίτη και ίσως για πολλούς η πιο ηχηρή…
Ο λόγος για τον Βασίλη Μιχόπουλο! Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στη Δάφνη Δαφνίου και αποτέλεσε από τα σημαντικά κομμάτια του πάζλ του σωματείου των δυτικών προαστίων στις επιτυχίες, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Α’ ΕΣΚΑ και να συνεχίσει να οδηγεί τον σύλλογο της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στον δρόμο των επιτυχιών. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα



Παράλληλα, οι “κυανέρυθροι” με την παρουσία του αριστερόχειρα φόργουορντ και πρώην αθλητή του ΑΟ Ζωγράφου, του Αετού, του Ψυχικού και της Δάφνης Δαφνίου, προσθέτουν μια ακόμη αξιόπιστη λύση στη ρακέτα τους εν όψει του απαιτητικού και ιδιαίτερα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής της ΦΕΑ, ο Vasilis Michopoulos εξήγησε τους λόγους που πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

«Για οικογενειακούς κι επαγγελματικούς λόγους ήθελα να παίξω στο τοπικό πρωτάθλημα και να βρω τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, έτσι κατέληξα στη ΦΕΑ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μιχόπουλος στην επίσημη σελίδα του συλλόγου στο διαδίκτυο και στον δημοσιογράφο της ομάδας Γιάννη Νοταρά και πρόσθεσε αναφερόμενος στους στόχους της νέας περιόδου: «Να έχουμε προπάντων υγεία, καλή παρέα μεταξύ μας και να δουλεύουμε σύμφωνα με αυτά που μας λέει ο κόουτς».

Σε ό,τι αφορά το απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ και τι χρειάζεται η ΦΕΑ για να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία; «Να διαχειρίζεται σωστά τα αποτελέσματα. Μην απογοητεύεται στην ήττα και να μην ενθουσιάζεται υπέρμετρα στις νίκες».

ΚΩΣΤΑΣ ΣΟΡΩΤΟΣ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΦΕΑ

Ο κατά πολλούς κορυφαίος κόουτς στις μικρές κατηγορίες, που έχει πιάσει τις 1000 (!) νίκες στην καριέρα του, ο νέος προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας Κώστας Σορώτος μας έκανε την τιμή και μίλησε στην επίσημη σελίδα της ΦΕΑ στο διαδίκτυο για τον Βασίλη Μιχόπουλο, με τον οποίο συνεργάστηκε στη Δάφνη Δαφνίου:

«Ο Βασίλης είναι ένα πραγματικό κόσμημα για τον χώρο του μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Sorotos Kostas και πρόσθεσε: «Εξαιρετικός παίκτης, εξαιρετικός συμπαίκτης μα πάνω από όλα παιδί με ήθος και προσωπικότητα. Είναι μεγάλη επιτυχία για την ΦΕΑ το ότι θα τον έχει στο δυναμικό της»

Πηγή: https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%95%CE%91-%CE%9D%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%9D%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82-511771879182567/?ref=br_rs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου