ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ανανεώσεις Και Μεταγραφή Προπονητικού Τιμ στον Ηλυσιακό (Γ΄ Εθνική)


Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού ανακοινώνει την ανανέωση με τον πρώτο προπονητή της ομάδας, Θανάση Θωμόπουλο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Επίσης, ανακοινώνουμε την ανανέωση με τον γυμναστή, Νίκο Αλεξίου και με τον τιμ μάνατζερ, Αλέξανδρο Παπαδημητράκη, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερο ζήλο και βοηθάει τα μέγιστα σε πολλούς τομείς.

Ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο, Δημήτρη Μπουζούλα, ο οποίος αναλαμβάνει βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα, όπως επίσης και προπονητής στην εφηβική ομάδα.

Ο Δημήτρης Μπουζούλας είναι 38 ετών και έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στον Αθηναϊκό, στην Ευρυάλη, ενώ τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στο Κουκάκι.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες.

Τέλος, ευχόμαστε καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στον προπονητή, Δημήτρη Τσικίνα, ο οποίος αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας του Ηλυσιακού, αλλά για προσωπικούς λόγους δεν μπορεί να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου