ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Οι ανανεώσεις και οι πρώτες μεταγραφές του Προφήτη Ηλία (Α΄ Γυναικών)


Μετά από την πολύ σπουδαία εμπειρία της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α2, ο Προφήτης επιστρέφει στο τοπικό και την γνώριμη Α' ΕΣΚΑΝΑ, με στόχο να παρουσιάσει και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Προς αυτή την κατεύθυνση κινείται και ο σχεδιασμός μας, με τον κόουτς Πάτροκλο Χλιαουτάκη να παραμένει στο τιμόνι της ομάδας έχοντας δίπλα του τα περισσότερα από τα κορίτσια που στηρίζουν την ομάδα τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα τη συνεργασία τους με τον Προφήτη ανανέωσαν οι Μένια Δροσωτάκη, Μάγδα Γουλουμή (αμφότερες για 7η χρονιά), Πετρίνα Πούλη, Χρύσα Γιαννοπούλου (για 4η) και Φιλένα Τσελεπίδου (για 3η).
Το τμήμα ενισχύθηκε επίσης με τέσσερις πολύ καλές αθλήτριες, που ταιριάζουν στο πνεύμα και τη φιλοσοφία της ομάδας. Για την ακρίβεια, τρεις καινούργιες και μία που επιστρέφει. Η Μαρία Παπαδοπούλου (γκαρντ, 19), που είναι παιδί της ομάδας και μετά από δύο χρόνια που πέρασε με υποσχετική στον Φάρο Κερ. γυρίζει στο λόφο. Επίσης αποκτήθηκαν δύο κοπέλες από τον Πήγασο Κορ., η Βάσια Ραφελέτου (γκαρντ, 23) και η Ιωάννα Δαρζέντα (φόργουορντ, 21), αλλά και η Ελένη Χρυσοχόου (γκαρντ, 27) από τον Θρίαμβο Αθηνών. Καλώς ορίζουμε τα καινούργια κορίτσια στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία. Φυσικά στο ρόστερ θα προστεθούν και άλλες αθλήτριες, καθώς υπάρχουν κάποιες ακόμα περιπτώσεις για τις οποίες απομένουν μόνο τα τυπικά, και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Ραφελέτου - Δαρζέντα - Παπαδοπούλου - Χρυσοχόου
Σε ότι αφορά το υπόλοιπο περσινό ρόστερ, ήδη έχουμε αναφερθεί εκτενώς στη μεταγραφή της Μένιας Σπύρη στον Ατρόμητο, ενώ η περσινή μας πρώτη σκόρερ Μαρία Νεαρχάκου θα συνεχίσει στην Α2, καθώς έχει συμφωνήσει με την Ηλιούπολη. Η Μαρία είναι μια εκπληκτική κοπέλα, που προσέφερε πάρα πολλά και την ευχαριστούμε απο καρδιάς, ευχόμενοι ότι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας της. Επίσης οι αθλήτριες Ζωή και Κλειώ Οικονομάκη, Βάσω Παπαϊωάννου και Αλεξάνδρα Νεστορίδη έμειναν ελεύθερες ώστε να μεταγραφούν σε σύλλογο της αρεσκείας τους. Ανοιχτές παραμένουν ακόμη οι περιπτώσεις της Φανής Τζάρου και της Χριστίνας Κουτσοδήμου.
Η μεταβατική περίοδος συνεχίζεται κανονικά, και οι προπονήσεις θα κρατήσουν τουλάχιστον για δύο εβδομάδες ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου