ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Άντεξε στην παράταση η Πεύκη - Φρένο του Άρη Πετρούπολης στη Νέα Ιωνία (Α΄ ΕΣΚΑ)

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σ' ένα συναρπαστικό ντέρμπι η Νίκη Αμαρουσίου είχε την ευκαιρία σε νεκρό χρόνο, με πρωταγωνιστή τον Κοντογιάννη (1/2 βολές), να κάνει την ζημιά απέναντι στην Πεύκη αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει το ματς στην παράταση όπου εκεί η Πεύκη άντεξε στην πίεση και έφυγε νικήτρια από το Μαρούσι. Δυναμική επάνοδος στις επιτυχίες για την ΦΕΑ η οποία ''ξέσπασε'' με 20άρα απέναντι στον ΓΣ Κηφισιάς ενώ ο Άρης Πετρούπολης έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής κόβοντας την φόρα της Νέας Ιωνίας. Νικηφόρο ντεμπούτο έκανε ο κόουτς Παναγιώτης Σαββάτης με την Ηλιούπολη η οποία επικράτησε κόντρα στον Απόλλων Σμύρνης και τέθηκε ξανά σε τροχιά πεντάδας. Αλώβητο συνεχίζει το Γαλάτσι μετά το διπλό που πήρε με αντίπαλο τον ΟΚΑ Μεσογείων ενώ ο Ποσειδών Ψυχικού έβαλε φρένο στις ήττες ''προστατεύοντας'' την έδρα του από τον ΑΟΚ Χαλάνδρι. Μετά από χαμένα παιχνίδια στον πόντο, η θεά τύχη χαμογέλασε στον Πολυνίκη Αγ. Βαρβάρας ο οποίος ''έκλεψε'' το ντέρμπι επιβίωσης από τον Φίλιππο Περιστερίου με δυο βολές του Τζεμ Τσοχονελίτζε στα 4.5 δεύτερα πριν την λήξη του παιχνιδιού. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγ.: 

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ- ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 69-56

ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 63-59

ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ- ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ   66-72

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ- ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.  59-60  με 2/2 βολές του Τσοχονελίτζε στα 4.5 δεύτερα

ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ- ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ  88-95 (80-80 καν.δ. με 1/2 βολές του Κοντογιάννη της Νίκης Αμαρουσίου σε νεκρό χρόνο)

ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ- ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ   84-64

ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ- ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ   74-72


Οι σκόρερς

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 88

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 95

Διαιτητές: Ανδρικόπουλος, Λύρας, Τεφτίκης

Δεκάλεπτα: 18-19, 35-42, 61-60, 80-80, 88-95 (παρ.)

Μεγάλο ματς στην Κοκκινιά με συγκλονιστική εξέλιξη, που πάει στην παράταση!
Με δυο συνεχόμενα τρίποντα του Κυπριτζόγλου στην αρχή της τελευταίας περιόδου η Νίκη ξέφυγε με 67-61,η Πευκη απάντησε αμεσα με γκολ φαουλ του Κορρέ και τρίποντο του Φιλιππόπουλου,ο Μπαζιώτης δεν μπόρεσε να δώσει ξανά προβάδισμα στην Νίκη αφου ειχε 0/2 βολές ,και ο Καραθανασόπουλος με 5 αναπαντητους πόντους (αφού οι γηπεδούχοι είχαν χάσει τα άχαστα ενδιάμεσα) μεγάλωσε το σερί σε 11-0 και έφερε την φιλοξενουμένη στο +5!
Οι κόκκινοι όμως δεν είχαν πει την τελευταια τους λεξη και με τετράποντο του Τσεκενη και τρίποντο του Μπαζιώτη πήραν ξανά κεφάλι με 74-73 και 3:08 να παραμένει στο ρολόι.
Ο Φιλιππόπουλος έκανε κλέψιμο και στον αιφνιδιασμό δέχτηκε τάπα από Ζέρβα(!),ο
Κυπριτζόγλου ήταν αστοχος και ο Πριτσος με βολές στα 2:06 έκανε το 74-75 ,ο Τσέκενης με το 5το του τριποντο έκανε το 77-75, 77-77 στα 1:15 ο Πρίτσος με φόλοου από άστοχο σουτ του Φιλιππόπουλου.
Ο Ζώντος πήρε ταιμ αουτ,η μπάλα πήγε σε Κυπριτζόγλου που πήρε βολές στα 65" και έβαλε την μία για το 78-77,ο Πρίτσος αστόχησε,επιθετικό ριμπάουντ η Πευκη,Κωνσταντώνης και αυτός άστοχος, αλλά πήρε την μπάλα και με γκόλ φάουλ έγραψε το 78-80 στα 23,5" .
Και εκει τα είδαμε όλα!
Ο Ζερβας κερδίζει βολες στα 0,7" ,ευστοχει στην πρώτη,αστοχει στην δευτερη,όμως ο Κοντογιάννης κερδιζει νεες βολες στην εκπνοή σε προσπάθεια για φόλοου.
Βαζει την 2η και έχουμε παράταση!

Πηγή: Gkos

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Ζωντός, Αναστασίου): Βογιατζής 9, Ζέρβας 11(1), Οικονομάκος, Πολυμενάκος 3, Κοντογιάννης 11, Κυπριτζόγλου 9(2), Μπαζιώτης 14 (2), Τσέκενης Ι 21(6), Φρίμας, Τσέκενης Α, Τσούπρος 10, Μποζινης

ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ (Καλλιάς, Αλεξιάδης): Ασπραδάκης, Καραθανασόπουλος 5(1),M Παπαδημητρίου, Αλεξανδρόπουλος, Κωνσταντώνης 16(2), Φιλιππόπουλος 26(1), Πρίτσος 20(2), Δρικόγιας 3, Δημάκος, Κορρές 22(3), Καφαντάρης, Ανδρουλάκης 3


ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 69
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 56

Διαιτητές: Τσολάκος, Ζιώγας, Παπαδόπουλος

Δεκάλεπτα: 20-11, 36-21, 52 -37, 69-56

ΓΣ Ηλιούπολης (Σαββάτης, Μαγουλάς): Σπανός 13 (3), Περαντωνάκης 9, Βάβουλας 0, Κούκουρας 9, Κριεκούκης 12 (4), Λουτριώτης 0, Βουρλίτης 14 (2), Βουρδέλης 2, Κονταρίνης 0, Γρίλλιας 0, Τσαγκαρούλης 2, Μαντάς 8.

ΓΣ Απόλλων Σμύρνης (Ασημακόπουλος, Τάσσιος): Οικονομάκης 13 (3), Δαουτάκος 5 (1), Καφαλάς 4, Μακρής 2, Γερονίκος 8, Λαμπράκης 0, Καλπάκης 10 (2), Φράγκος 3, Υφαντόπουλος 7 (1), Μουρίκης 4.


ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 59
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 60

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Σκαλτσής, Τηγάνης

Δεκάλεπτα: 13-14,34-34,50-51,59-60

ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΘΕΟΣ !!
Η θεα τυχη ειχε γυρισει την πλατη παμπολες φορες στην ομαδα του Στρατικοπουλου,αλλα εστω στην οριακοτερη στροφη του πρωταθληματος,ηρθε η ωρα να χαμογελασουν και οι πρασινοι!Το ματς ηταν ακαταλληλο για καρδιακους αφου οι δυο αντιπαλοι ακροβατουσαν σε τεντωμενο σχοινι επι 40 λεπτα και ειδικα στο breathless φιναλε,χασαμε το μετρημα απο τις εκατερωθεν αυτοκτονιες,με την μια ομαδα να χαριζει τη νικη στην αλλη.Τελικα με 4,5'' για την κορνα ο Τζεμ Τσοχονελιτζε με παγωμενο αιμα ευστοχησε στο ζευγαρι βολων που ελυσε τον γορδιο δεσμο και εστειλε τον ψυχωμενο Πολυνικη στον παραδεισο.
Η νικη των φιλοξενουμενων συνιστα και ενα μικρο θαυμα αφου αγωνιστηκαν χωρις τον Δουρουντους απο το 9ο λεπτο και εβγαλαν ολοκληρο το παιχνιδι με 7 αθλητες,απεναντι σε μια ιμαδα μαλιστα που σου βγαζει τα συκωτια απο την πιεση!!

ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ-ΔΟΥΡΟΥΝΤΟΥΣ
ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ-ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ
ΚΑΚΑΒΟΥΛΑΣ-ΜΟΡΦΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ-ΛΙΒΑΝΟΣ
ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ

Ο αγωνας ξεκινησε με τον κοουτς Κουστενη να πονοκεφαλιαζει απο τα 2 αστραπιαια φαουλ του Καρακατσανη επειτα απο μολις 44''.
Ο Φιλιππος ομως κυκλοφορησε καλα την μπαλα και βρηκε καλα σουτ απο τα 6,75 με Βαλληνδρα-Κακαβουλα-Μποτσα,ενω απο πλευρας Πολυνικη μαγευε με τις ομορφες κινησεις του ο Θεοδωριτσης.
Οδηγηθηκαμε λοιπον ισορροπημενα στο 13-11,σημειο(9') που ηρθε η ασχημη στιγμη με τον τραυματισμο του Γιωργου Δουρουντους.

Οι φιλοξενουμενοι ομως συσπειρωθηκαν και αντι να λυγισουν,ατσαλωθηκαν!Ο Γιαννης Πατατας μπηκε on fire απο τον παγκο(2 τριπ) και με την συμβολη του Βαμβακιδη,ο Πολυνικης προηγηθηκε 20-23 στο 13'.
Σε αυτο το σημειο ηρθε η ωρα των γηπεδουχων να πληγωθουν με τον (ελαφρυτερο) τραυματισμο του Κατσαρου,ο οποιος ειχε ευστοχησει λιγο νωριτερα σε εντυπωσιακο 3ποντο.Ο γκαρντ/φοργουορντ των γηπεδουχων ξαναμπηκε στο 23' αλλα ηταν φανερα επηρεασμενος.

Ο Πολυνικης ειχε βρει ρυθμο και με 5 ποντους του Τσοχονελιτζε προηγηθηκε 19-28.Η 2η περιοδος ηταν το μοναδικο διαστημα στο οποιο αμφοτερες οι ομαδες ετρεξαν τα δικα τους σερι.Μετα λοιπον το 19-28 ηρθε η 3ποντη αντιδραση του Φιλιππου με Θεοδωρακη-Μποτσα να ευστοχουν απο 2 φορες εκαστος για το 31-30.Το ημιχρονο εληξε 35-34 με ποντους απο Ζεμπερη-Τσοχονελιτζε αντιστοιχα.

Εσπασαν καρδιες στο συγκλονιστικο μπραντεφερ του 2ου ημιχρονου και η λογικη ελεγε οτι καποια στιγμη θα σκασουν οι φιλοξενουμενοι.Στο μπασκετακι βεβαια δεν υπαρχει λογικη..........
Οι 2 αντιπαλοι εναλλασονταν οριακα και βασανιστικα στην πρωτοπορια.Ο Φιλιππος ειχε σταθερη αξια σε αμυνα/επιθεση τον Θεοδωρακη (39-36),ενω ο Πολυνικης αν και ειχε χαμηλα ποσοστα στις βολες,βρηκε λυσεις απο τον θρυλικο Βαμβακιδη και με το 3ο τριποντο του Πατατα προηγηθηκε 39-41.
Οι γηπεδουχοι με την σειρα τους ξαναχτυπησαν απο το 3ποντο με Μποτσα αρχικα και Βαλληνδρα στην συνεχεια να βαζει τελος στην συνεχιζομενη αστοχια του.Με δυναμικη προσπαθεια του Ζεμπερη,ο Φιλιππος προσπερασε 50-45.
Ο Πολυνικης απαντησε με παιχνιδι στο ποστ απο τον μαγνητη-ριμπαουντ Μορφο και τον ολοενα εξελισσομενο Λιβανο,που διαμορφωσνα το 50-51 της 3ης περιοδου.

Το επιμερους 8-9 του τελευταιου δεκαλεπτου τα λεει ολα και ηταν λογικο αφου πλεον η μπαλα ζυγιζε τονους!
Καρακατσανης 52-51.....Μορφος 1/2 βολες(52-52).....Θεοδωρακης επισης 1/2 βολες (53-52).
Και ολα αυτα ενω ειχαμε ηδη φτασει στο 34' με τον Θεοδωρακη να χρεωνεται το 4ο του φαουλ και να καθεται για πρωτη φορα στον παγκο.
Ο Λιβανος αστοχησε σε ζευγαρι βολων,ο Ζεμπερης με νεα προσπαθεια στο ζωγραφιστο εγραψε το 55-52,για να ισοφαρισει με τεραστιο 3ποντο ο Βαμβακιδης (55-55).

Ο Πολυνικης κολλησε προς στιγμην και τα χερια των παιχτων του εδειχναν πλεον ασηκωτα.Ο Φιλιππος με πρωταγωνιστη τον Βικτωρα Καρακατσανη που ευστοχησε σε 2 πολυ δυσκολα και εντυπωσιακα ντραιβ,προηγηθηκε 59-55 με 2'18'' και η πλαστιγγα εδειξε να γερνει στον ασσο.

Με 1'54'' ο Τσοχονελιτζε με 1 βολη μειωσε 59-56 και στην αμυνα ο Λιβανος εκανε καθοριστικο μπλαοκ σε προσπαθεια του Θεοδωρακη.
Ο Πολυνικης εβγαλε σεμιαναριακα το επιθετικο συστημα και ο θεοδωριτσης με λειζερ-ασιστ βρηκε κατω απ το καλαθι τον Τσοχονελιτζε για το 59-58 με 42'' για την ληξη.

Εκει ηρθε η ωρα για τους γηπεδουχους να γινουν ιδανικοι αυτοχειρες με Μποτσα(37'') και Καρατσανη(20'') να εχουν 0/4 βολες και τον Βαμβακιδη ενδιαμεσα να κανει λαθος και να χανει την μπαλα σε προσπαθεια για μπασιμο.
Στα 4,5'' ο Τσοχονελιτζε κερδισε φαουλ και αυτη την φορα ηταν απολυτα ευστοχος διαμορφωνοντας το τελικο 59-60.Στην τελευταια επιθεση ο Μποτσα ςπηρε τον δεξιο διαδρομο και εκανε ερμπολ σε δυσκολο σουτ υπο πιεση.

MVP:ΤΖΕΜ ΤΣΟΧΟΝΕΛΙΤΖΕ....μονιμη πηγη κινδυνου,χωρις αμφιβολια παιχτης αλλης κατηγοριας.Φυσικα εβαλε και τις χρυσες βολες!!!
Απο κοντα το μεγαλο μου πουλεν,ο Διονυσης Θεοδωριτσης που επαιξε και για τον Δουρουντους στο '1' και με τις βιρτουοζικες κινησεις του εδειξε οτι,αν και 18χρονος, ειναι παιχτης υψηλης κλασης!!!
Ηγετικη μορφη ο Βαμβακιδης,απολυτος ελεγκτης εναεριας κυκλοφοριας ο Ροντμαν Μορφος,αλματωδη εξελιξη ο Λιβανος,μεγαλα σουτ με περισσευμα θρασους ο Πατατας,εδωσε αμυντικες λυσεις ο Χιωτης.

Ο Φιλιππος,δυστυχως γι'αυτον βιωσε αποψε την αγρια πλευρα του μπασκετ,αλλα ευελπιστω στο φιναλε να κερδισουν την παραμονη τους και οι 2 ομαδες.....γιατι το αξιζουν!!!!
Κορυφαιος του σημερα ο εκπληκτικος Ζαχος Θεοδωρακης και πολυ καλος ο Μποτσας.Παραλιγο ηρωας ο Καρακατσανης με σταθερη προσφορα επισης σε πιεση και οργανωση.Βοηθησαν Ζεμπερης-Φιλοπουλος.

Πηγή: gspara

Φίλιππος (Κουστένης): Βαλληνδρας 6(2), Δαρμης, Κατσαρός 3, Μποτσας 12(4), Καρακατσάνης 8, Ζεμπερης 8, Μπουγιούρης, Μπουτζης Π., Θεοδωράκης 15(2), Κακαβουλας 3(1), Φιλόπουλος 4, Μπουτζης Α.

Πολυνίκης (Στρατικόπουλος):  Πατάτας 9(3), Μορφος, Τσοχονελίτζε 15(1), Λίβανος 4, Μορφος Β 5, Δημουλης, Δουρουντους 4, Θεοδωριτσης 9(1), Ηλιόπουλος 2, Βαμβακιδης 12(1), Διαμουλης, Σεπιμης 2


ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ 74
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 72

Διαιτητές: Θεονάς, Γιακείμη, Φραγκούλη

Δεκάλεπτα: 26-10, 49-34, 60-58, 74-72

Ποσειδών ΑΟΝΨ (Ζήβας): Μαυριάς 4, Κουμπουρας 19 (1), Αποστόλου 2, Βουλγαράκης, Πανταζής, Τσέλιος 17 (2), Δελής 11 (1), Στασινός, Μπαρμπαρής, Οικονομόπουλος 5 (1), Μιχαλόπουλος, Βισνιέφσκι 16

ΑΟΚ Χαλάνδρι (Στεφανάκης, Αναγνώστου): Χασκης, Σταθάκης, Ανδρουλάκης, Βαρσάμος 3, Μωραϊτης 6, Δημητριάδης 19, Κονδύλης 3 (1), Μορφονιός 20 (2), Αμπελάς 3, Πουλης 8 (2), Οκουνγκμποουα, Αυδής 10


ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 66
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ 72

Διαιτητές: Τσώνος, Σπυρόπουλος, Σιδέρης

Δεκάλεπτα: 15-23, 29-36, 43-48, 66-72

Ο.ΚΑ.Μεσογείων: Τσίρος, Γιαννάκης 8, Πανταζής 5(1), Ρουμπέας 8(2), Παπαγιαννάκος 8, Παπακωνσταντίνου 19(5), Κυριαζής 7(1), Κεσκινίδης 2, Σιδέρης 9.

Α.Ο.Γαλατσίου: Θαλασσινός 9(2), Γιαννάκης 13(1), Φουστέλης-Αμπτούλ, Μπαλαμπάνης 2, Κορκοσούρας 17(2), Παπαδόπουλος 14, Μπινετόπουλος 8, Οικονομόπουλος 9(1).


ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 63
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ 59

Διαιτητές: Τσάτσης, Ζαγούρης, Σιαμίδης

Δεκάλεπτα: 15-10, 37-30, 48-47, 63-59

AO Άρης Πετρούπολης (Αρχιμανδρίτης, Αχινιώτης): Γαβαλάς, Βεντούρης 8 (2), Βοϊδηλος 5 (1), Παπαδόπουλος 22 (3), Μουζάκης 3 (1), Δερβεντζής 2, Αναγνωστόπουλος, Γλυκός, Τασούλας, 11 (1), Σαξιωνης, Μπαζίνης 10 (2), Μανωλάκος 2

ΕΣΚΔ Ν. Ιωνίας (Χατζηπανηγύρης, Μπάκας): Σταμάτης, Νιφόρας Γ., Καρτέρης, Εμίρης 9 (3), Τρικαλλιώτης  19 (4), Καραγιάννης, Μερκούρης, Λίτσιος 12 (1), Σιώμος 7, Νιφόρας Π. 2, Σγουρός, Γεωργίου 10


ΦΕΑ 84
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 64

Διαιτητές : Παυλόπουλος, Καλογερόπουλος, Ραπτόγιαννης.

Δεκάλεπτα : 18-10, 23-15, 19-14, 24-25.

ΦΕΑ Ν.Φ.Ν.Χ (Καρατζάς, Κουτσούκος): Στρατομήτρος 7 (1), Καραλευθέρης 4, Πολυχρονόπουλος 4 (1), Στεργιάκης 28 (2), Δεληγιάννης 12 (4), Μπασέας, Μιχόπουλος 13 (2), Πανουσόπουλος , Πρεμέτης 6, Ορφανίδης, Γιαννουλάκος 8, Δρακάκης 2.

ΓΣ Κηφισιάς (Μπιλάλης, Γιαννακάκης) : Τριποδάκης 7 (1), Ζιώγας 3 (1), Καλαποθαράκος, Μπιλαλης 8, Τσιαπάς, Τσούμαλης, Βογιατζόγλου 1, Λαμπρόπουλος 32 (3), Τσουπάκης 5 (1), Παννης 3, Τσολακόπουλος 3, Παναγιώτου 2.



Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣΒΑΘΑΓΩΝΝΗΜΑΒΕΠΙΘΑΜΥΝΔΙΑΦΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.3619172001473120726631,044
ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ3619172001414127414030,958
ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣ3419154001328118714101,000
ΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ311912700126412362801,000
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ30191180012441235901,000
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ29191090013321377-4501,000
ΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ28199100012941326-3201,000
ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ26197120012151267-5241,031
ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ26197120012371266-2971,027
ΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ26197120012371296-5940,931
ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ25196130011701231-6151,117
ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.25196130012971378-8151,014
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ25196130012801341-6120,840
ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ21193160111421306-16401,000

20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΔΕ25/02/201919:45ΠΕΥΚΗΣ ΒΑΟ ΠΕΥΚΗΣΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ0 - 0
ΔΕ25/02/201920:30Ν.ΠΕΡΚΙΖΑΣΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΦΕΑ Ν.Φ.- Ν.Χ.0 - 0
ΔΕ25/02/201921:30Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΛ.ΕΣΚΔ Ν.ΙΩΝΙΑΣΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ0 - 0
ΔΕ25/02/201921:30ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ.ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΑΓ.ΒΑΡΒ.ΟΚΑ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ0 - 0
ΔΕ25/02/201921:30ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΑΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΠΟΣΕΙΔΩΝ ΑΟΝΨ0 - 0
ΔΕ25/02/201921:30ΑΠΟΛΛΩΝΟΣΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ0 - 0
ΔΕ25/02/201921:45ΖΗΡΙΝΕΙΟ ΑΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ0 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου