ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Το κύπελλο Εσκανα στο στοίχημα.

Μπορεί να έχουμε παίξει και εμείς λίγο τον ρόλο μας με τον τρόπο που σας ενημερώνουμε, μπορεί το επίπεδο να έχει ανέβει κατά πολύ, το σίγουρο είναι ότι η παρακάτω είδηση είναι ικανή να ανεβάσει το ενδιαφέρον στο τοπικό μπάσκετ και να βελτιωθούν ακόμα παραπάνω οι συνθήκες διεξαγωγής του αγαπημένου μας αθλήματος. Η ώρα που αλλάζουν τα πάντα έφτασε. Μετά τη ΄Β εθνική πέρυσι, η ώρα που η ΄Γ εθνική θα είναι στο στοίχημα πλησιάζει. Μαζί της και εκ του αποτελέσματος, η Εσκανα, είναι ήδη στα πονταρίσματα και μπορείτε να την βρείτε σε δύο κορυφαίες εταιρίες και να ποντάρετε τα στοιχήματά σας. Οι SPORTSOFFICERS, σε αυτήν τη νέα αρχή θα είναι κοντά σας, με live ενημέρωση.


Όπως λοιπόν γράψαμε και πιο πάνω το στοίχημα έχει μπει στη ζωή πολλών ανθρώπων, πολλών κατηγοριών και πλέον μπαίνει και στην Εσκανα. Ημέρα με κύπελλο Εσκανα σήμερα και το παιχνίδι που περιλαμβάνεται στο σημερινό κουπόνι είναι αυτό μεταξύ Προοδευτικής και Τραχώνων Δια Αλίμου.

Ξεκινάμε με τη BET365 η οποία δίνει 2.20 στη νίκη των Βυσσινί και 1.62 στη νίκη των Τραχώνων. Το χάντικαπ τον 3,5 πόντων υπάρχει και αυτό καθώς επίσης και ένα σύνολο 128.5 πόντων.

Εμείς γνωρίζοντας ότι είναι αρχή ακόμα, να θυμίσουμε ότι η παρουσία των Βαρβατάκου, Κουτσουβά και Δογρανλή χάρισαν μία σχετικά άνετη νίκη στους Κορυδαλλιώτες (64-51) , απέναντι στο ανανεωμένο και ισχυρό Ελληνικό, με τις δύο ομάδες να είναι στη δεύτερη κατηγορία της Εσκανα. 

Οι Τράχωνες από την άλλη έχουν τον συνηθισμένο τους ισχυρό κορμό, και με την πολύ μεγάλη μεταγραφή του Βαμβακά από τη ΄Γ εθνική, δυνάμωσαν και στου ψηλούς, επιτρέποντας στον έμπειρο και αποτελεσματικό σκόρερ Πλατή, να αγωνιστεί στη θέση 4 όπου χρόνια τώρα διαπρέπει.

Οι SPORTSOFFICERS θα βρίσκονται σήμερα στο κλειστό του Κορυδαλλού και θα σας ενημερώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη της αναμέτρησης ζωντανά.

Καταλήγοντας...

Οι 3.5 πόντοι είναι ένα οριακό ποντάρισμα, καθώς ο φανατισμός των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την πρώτη εμφάνιση ενός εκ των φαβορί της Ά Εσκανα, ίσως δημιουργήσει εμπόδια στο να ξεφύγει κάποια ομάδα. Οι 128,5 πόντοι από την άλλη είναι ένα ποντάρισμα εξίσου οριακό, αφού στην τελευταία αναμέτρηση η Προοδευτική οριακά άγγιξε τους 64 πόντους με μία σχετικά πιο ''στα μέτρα'' της ομάδα, ενώ οι Τράχωνες από την άλλη δίχως να έχουν δώσει κάποιο δείγμα γραφής, βασίζονται παραδοσιακά στην πολύ καλή τους άμυνα. Θα στηρίξουμε το UNDER λοιπόν σαν μία πρώτη εκδοχή και εν συνεχεία θα δούμε και το διπλό, το οποίο όπως και να έχει στο 1.62 και με το άγχος της πρώτης εμφάνισης των Αλιμιωτών είναι οριακό.

Στο ίδιο ακριβώς ποσοστό θα βρούμε τον τελικό νικητή και στo STOIXIMAN






Προσοχή στα πονταρίσματά σας και με σχετική ρέγουλα, καθώς είναι αρχή ακόμα και οι ομάδες είναι αμοντάριστες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή θα είναι μόνο η αρχή για την αναγέννηση έστω και με αυτόν τον τρόπο του τοπικού και όχι μόνο μπάσκετ, καθώς έτσι θα πέσουν περισσότερα φώτα πάνω του, με αποτέλεσμα να βελτιωθούν οι συνθήκες των αθλητών, των θεατών και όσων αγαπούν το άθλημα γενικότερα.

Ραντεβού λίγο μετά τις 21:30 από το κλειστό του Κορυδαλλού, το οποίο ευχόμαστε να έχει αρκετό κόσμο, που θα προσέλθει να χαρεί μπάσκετ και τις δύο ομάδες της Εσκανα.



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Τη συνιστούν 30.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου