ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Προβλέψεις για την πρώτη αγωνιστική της Ά Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Η πρώτη αγωνιστική της Ά Εσκανά μπορεί να αναβλήθηκε λόγω του τραγικού θανάτου-δολοφονίας του οπαδού του Εθνικού στην Κρήτη, η μεγάλη μέρα όμως για εκατοντάδες αθλητές και φίλους της κατηγορίας και του αθλήματος πλησιάζει. Μπάσκετ Μανιακ

Την Παρασκευή που μας έρχεται λοιπόν, ξεκινά το πρωτάθλημα που με τόσο πάθος και αγωνία περιμένουμε. Ακολουθούν οι προτάσεις μου για τις πρώτες αναμετρήσεις, μαζί και με το πρόγραμμα των αγώνων. Περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια αλλά και τις προβλέψεις σας για την πρώτη αγωνιστική των ομάδων της Εσκανά.

10/10/14 20.30 ΚΛ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΧΩΝΩΝ-ΔΙΑ

Το ερωτηματικό της κατηγορίας, Νέα Πέραμος ξεκινά εντός έδρας τις υποχρεώσεις της για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Εικόνα ξεκάθαρη δεν υπάρχει που θα μπορέσει να της δώσει τον τίτλο του φαβορί σε αυτήν την αναμέτρηση, εν αντιθέσει με τους Αλιμιώτες που με τις νέες τους προσθήκες αλλά και το ανταγωνιστικό πρόσωπο που έχουν δείξει στο κύπελλο, αλλά και στα φιλικά, είναι ικανοί για το διπλό.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

10/10/14 20.30 ΚΛ ΠΑΝ ΣΑΛΠΕΑΣ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΑΟΦ ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Ένα εκ των φαβορί για την άνοδο στη Γ΄εθνική, ξεκινά τις υποχρεώσεις του για το νέο πρωτάθλημα με την πρόσφατα προαχθείσα ΑΕ Καλλιθέας. Η ΑΕ δεν έχει δώσει στοιχεία ανταγωνισμού σε υψηλό επίπεδο και αναμένεται μια εύκολη νίκη για την ομάδα του Περιαιά.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

10/10/14 21.00 ΚΛ ΜΙΛΩΝΑ ΑΟΝΣ Ο ΜΙΛΩΝ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΕΟ


Κάθε αγωνιστική θα έχουμε και ένα ντέρμπι. Ο Μίλωνας έχει βλέψεις ανόδου τη φετινή χρονιά και όπως και πριν τη μεγάλη αναμέτρηση του κυπέλλου, θα αντιμετωπίσει τον ενισχυμένο Πρωτέα Βούλας στην έδρα του για το πρωτάθλημα. Αμφίρροπη αναμέτρηση με δύο ομάδες που θα βρίσκονται πολύ ψηλά τη φετινή σεζόν. Η έδρα και το πάθος των Νεοσμυρνιωτών, ίσως οδηγήσουν το αποτέλεσμα στον άσσο.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

10/10/14 20.30 ΚΛ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ


Η Δραπετσώνα μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με ξεκάθαρο στόχο την σωτηρία. Το σύνολο του coach Καλλιπολίτη θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αργυρούπολης όπου ο συνδυασμός ποιοτικών νεαρών και σωστών προσθηκών τη δυναμώνει περισσότερο σε σχέση με πέρυσι. Θα δώσω μια τύχη παραπάνω στην ομάδα των νοτίων προαστίων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

10/10/14 21.00 ΔΑΚ ΝΙΚ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟ ΠΕΡΑ ΑΣ


Άλλη μια αμφίρροπη αναμέτρηση θα διεξαχθεί στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής στη Νίκαια. Η ομάδα του Άρη που αρκετοί την έχουν χρήσει ως την ποιοτικότερη της κατηγορίας, θα αντιμετωπίσει το σύνολο του coach Γκανάβια το οποίο με αρκετή δυσκολία ηττήθηκε από την ομάδα του Φάρου της Β΄εθνικής για το κύπελλο. Οι πολίτες δεν θα αφήνουν ούτε ένα παιχνίδι φέτος και αυτό θα φανεί από την πρώτη αγωνιστική πιστεύω. Οριακά θα γείρω προς τον άσσο.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

10/10/14 21.00 ΚΛ ΕΣΠΕΡΟΥ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΠΟΚ ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΣ


Ο Έσπερος έδειξε στο κύπελλο ότι είναι σκληρό καρύδι. Το ίδιο έδειξε και ο Ερμής δίχως όμως να καταφέρει να πάρει τη νίκη πρόκριση, απέναντι στον Πρωτέα. Στην πρώτη αγωνιστική τα πράγματα θα είναι αναγνωριστικά και πάρα πολύ δύσκολα και για τις δύο ομάδες. Πιο πιθανό αποτέλεσμα μου μοιάζει η νίκη των γηπεδούχων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

10/10/14 21.45 ΚΛ ΑΛΙΜΟΥ ΑΛΦ ΑΛΙΜΟΥ ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ


Άλλο ένα παιχνίδι όπου δύσκολα μπορεί να προβλεφθεί ο νικητής. Ο Άλιμος έχει ποιότητα και εμπειρία, το Φάληρο τον ενθουσιασμό και την έκρηξη που δίνουν οι αρκετοί νεαροί αθλητές του. Τα δίδυμο Τσιριγωτάκη-Παππουλίδη ίσως κρίνουν την έκβαση του αγώνα για άλλη μια φορά υπέρ του Αλίμου. 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Περιμένουμε με μεγάλη χαρά τα προγνωστικά σας όπως επίσης την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Άμεσα θα έχουμε νεότερα για την πρώτη κατηγορία της Εσκανά.


10 σχόλια:

  1. 2 η βουλα ασσο η περαμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1
    ΠΟΡΦΥΡΑΣ-Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1
    ΜΙΛΩΝ-ΠΡΩΤΕΑΣ 2
    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-Α.Ο.Ν.Α 1
    ΑΡΗΣ-ΠΕΡΑ 2
    ΕΣΠΕΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ 2.
    ΑΛΦΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ 2

    LION 9

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1
    ΠΟΡΦΥΡΑΣ-Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1
    ΜΙΛΩΝ-ΠΡΩΤΕΑΣ 1
    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-Α.Ο.Ν.Α 1
    ΑΡΗΣ-ΠΕΡΑ 1
    ΕΣΠΕΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ 2.
    ΑΛΦΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ 1

    Μόνο Άλιμος 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 2
    ΠΟΡΦΥΡΑΣ-Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1
    ΜΙΛΩΝ-ΠΡΩΤΕΑΣ 1
    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-Α.Ο.Ν.Α 1
    ΑΡΗΣ-ΠΕΡΑ 1
    ΕΣΠΕΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ 2
    ΑΛΦΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ 2

    I KNOW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και καλο θα ηταν να μην δεινουμε ωθηση σε καποιους παιχτες εεεεεεεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. ότι καλο είναι μιλαει το σαιτ πιο προσεκτικα για τους παιχτες επειδή κανει τρομερη δουλεια σαν σαιτ είναι κριμα να γραφει λιγο περιεργα πραγαμτα!σε ένα αρθρο για τον μιλωνα εγραψε στους 3 καλους ας το πουμε τον χολεβα ένα παιχτη που τα τελευταια χρονια είναι σε μεγαλη πτωση

      Διαγραφή
  7. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1
    ΠΟΡΦΥΡΑΣ-Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1
    ΜΙΛΩΝ-ΠΡΩΤΕΑΣ 1
    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-Α.Ο.Ν.Α 1
    ΑΡΗΣ-ΠΕΡΑ 1
    ΕΣΠΕΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ 1
    ΑΛΦΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ 1

    Όλα άσσοι

    Νίκος Μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παντού έδρα και διπλό στη πέραμο.

    George!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ (2)
    ΠΟΡΦΥΡΑΣ-Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (1)
    ΜΙΛΩΝ-ΠΡΩΤΕΑΣ (NO BET)
    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ-Α.Ο.Ν.Α (NO BET)
    ΑΡΗΣ-ΠΕΡΑ (1)
    ΕΣΠΕΡΟΣ-ΕΡΜΗΣ (1)
    ΑΛΦΑ-Π.ΦΑΛΗΡΟ (1)

    ΑπάντησηΔιαγραφή