ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Είμαστε φίλαθλοι, είμαστε οπαδοί, αλλά πάν απ'όλα είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ

Άλλο ένα βέλος στη φαρέτρα των SPORTSOFFICERS, με ερυθρόλευκο χρώμα και αρκετή άμεση επαφή με το μπάσκετ. Τα καλύτερα σχόλια, οι πιο ξεκάθαρες αναλύσεις είναι εδώ και το  Κόκκινο Εφτάρι θα σας τα προσφέρει απλόχερα. Τον καλωσορίζουμε στο blog μας και είμαστε σίγουροι ότι θα σας κερδίσει από την πρώτη κι όλας γραμμή.

Η 9ή Οκτωβρίου τελικά θα είναι η επίσημη ημερομηνία έναρξης αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας μας  μετά από νέα (και ελπίζουμε τελευταία) ανακοίνωση της ΕΟΚ, για το κυπελλο Ελλάδος κόντρα στον αιώνιο..
Ένα παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίσει για ψυχολογικούς κυρίως λογους.

 Δεν υπάρχει λόγος δεδομένης χρονικής στιγμής να έχουμε απαιτήσεις από την ομάδα μας και να περιμένουμε να παρουσιαστεί πανέτοιμη, αυτό όμως που περιμένουμε είναι ο Ολυμπιακός αρχής γενομένης από το παιχνίδι του κυπέλλου να έχει μια ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ στη πορεία του για τη κορυφή. 


Η ανισορροπία της ομάδας τη χαρακτηρίζει τα 3 τελευταία χρόνια κάνοντας την ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Με πρώτα κρούσματα να καταγράφονται κιόλας στο Gloria cup. Αυτό το "φαινόμενο" περιμένει ο κόσμος επιτέλους να εκλείψει, υπάρχουν στην ομάδα παίχτες ηγέτες, παίχτες ταλέντα, και καλοί αμυντικοί και πρέπει φέτος να  δέσει "το γλυκό". Ο Ολυμπιακός μας είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί ΠΑΝΤΟΥ....


     
Υ.Γ καλή αρχή στην ομάδα μας με υγεία πάνω από όλα και με τη νίκη σε όλα τα sport (μέχρι και στο τάβλι)

Τα λέμε ξανά σύντομα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου