ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ανέκδοτο της ημέρας από τους SPORTSOFFICERS 22/9/14

Ήταν μια φορά κάποιος που είχε έντονο πόνο στο χέρι του. Ένα πρωί λέει στο φίλο του το πρόβλημα του και εκείνος του λέει :

-Το απέναντι φαρμακείο έχει φέρει ένα θαυματουργό μηχάνημα! Ρίχνεις μέσα ένα ευρώ μαζί με τα ούρα σου και σου λέει τι έχεις και πώς να το αντιμετωπίσεις.
Πηγαίνει λοιπόν στο μηχάνημα, ρίχνει το ευρώ μαζί με τα ούρα του και σε λίγο το μηχάνημα του βγάζει την διάγνωση : ''Έχεις πάθει θλάση. Βάλε το χέρι σου στο γύψο για ένα μήνα''.
Επειδή όμως ήταν λίγο περίεργος αν όντως το μηχάνημα μπορεί να τα βρει όλα, πηγαίνει την επόμενη μέρα, ρίχνει ένα ευρώ και τα εξής : Τα ούρα της γυναίκας του, του γιού του και για το τέλος χύνει και λίγο από πάνω.
Το μηχάνημα έβγαλε την εξής διάγνωση : ''Η γυναίκα σου είναι έγκυος και το παιδί δεν είναι δικό σου, Χώρισε την. Ο γιος σου είναι γκει. Δεν υπάρχει θεραπεία. Εσύ αν δεν σταματήσεις να την παίζεις όπου βρεις το χέρι σου δεν θα φτιάξει ποτέ".


Βρείτε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου