ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Πλήρης δικαίωση των SPORTSOFFICERS στο καυτό ζήτημα του Πανιωνίου

Οι SPORTSOFFICERS νωρίς το πρωί της Δευτέρας  σας ανέλυσαν τα δεδομένα για το ζήτημα με την άδεια του ιστορικού και λίγες ώρες αργότερα ήρθε και η δικαίωση (Το σενάριο έχει τον Πανιώνιο στην Α1. To νου σας μη χαθεί και αυτή η ευκαιρία.). Οι SPORTSOFFICERS ξέρουν να τιμάνε την ιστορία των ομάδων και γι'αυτό δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από το πλευρό των κυανέρυθρων. -SWKO-


Δεν χρειάζεται να είσαι ούτε Πανιώνιος, ούτε μέσα στις επιτροπές, ούτε να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη. Τα πράγματα στην υπόθεση της ομάδας της Νέας Σμύρνης ήταν ξεκάθαρα, και το σύνολο του coach Καλαφατάκη, αν παραμείνει στην ομάδα, θα βρίσκεται στην Α1 και φέτος.

Οι SPORTSOFFICERS ήρθαν για να μείνουν. Δεν το λέμε για να εντυπωσιάσουμε. Το λέμε γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτά τα λίγα που ξέρουμε, ή μαθαίνουμε ή διαχειριζόμαστε, τα μοιραζόμαστε μαζί σας, το εκτιμάτε και μας προτιμάτε στην καθημερινή ανάλυση των θεμάτων που σχολιάζουμε και αναλύουμε μόνο εδώ.

Τα καλύτερα σχόλια, αναλύσεις και σκέψεις των αρθρογράφων του blog μας, θα είναι κάθε μέρα εδώ μαζί σας χωρίς καμία καθοδήγηση, με την αυθεντικότητα και την ξεκάθαρη σκέψη νέων ανθρώπων που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους αγνούς καθημερινούς φιλάθλους.

Ευχή μας είναι να προσφέραμε και εμείς ένα λιθαράκι στην πιο σφαιρική ενημέρωση των φίλων του μπάσκετ σε αυτό το καυτό θέμα που μόλις ολοκληρώθηκε και δεσμευόμαστε απέναντι σας, ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ και στη συνέχεια.

Καλή αγωνιστική χρονιά στον Πανιώνιο και μη ξεχνάτε εσείς οι φίλοι του, ότι τώρα θα πρέπει να είστε δίπλα του, περισσότερο από ποτέ.

Βρείτε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου