ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Προβλέψεις για την 2η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Μετά από μία πρώτη αγωνιστική που βρήκε κάποιες ομάδες χωρίς τα αποτελέσματα που περίμεναν, η Πέμπτη είναι κοντά και τα σημαντικά ματς δεν λείπουν για άλλη μια φορά. Οι προβλέψεις των SPORTSOFFICERS είναι ξανά εδώ και πάμε να τις δούμε. Μπάσκετ Μάνιακ


Ας τα δούμε αναλυτικά...

Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ - ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α.Σ.

Η Μεγαρίδα δεν τα κατάφερε απέναντι στον ισχυρό Πειραϊκό την πρώτη αγωνιστική και έχασε με τεράστια διαφορά από τους Πειραιώτες. Σήμερα απέναντι στην Καστέλλα ψάχνει την πρώτη νίκη της μέσα στην πολύ καυτή της έδρα. Η Καστέλλα από την άλλη, μετά από τη νίκη απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου, πάει χωρίς άγχος στα Μέγαρα για να παίξει το παιχνίδι της. Η αξία του Δασκαλούδη θα φανε'ι σε αυτό το παιχνίδι.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ - ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ


Η Νίκαια έχει εκτός από πολύ σκληρή έδρα και μια πολύ σφιχτή ομάδα. Στο ντέρμπι με τον Πειραϊκό, θα μιλήσουν οι αθλητές της που έχουν βρεθεί και σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Πειραϊκός από την άλλη θα περάσει ένα πολύ δυνατό τεστ το οποίο θα αποδείξει σε όλους για την μετέπειτα πορεία του. Αρμανίδης, Σκοπελίτη και Σαρδέλης από τη μία, Κατσούρης, Πρινέας και Χερχελετζής από την άλλη. Πάμε για την έκπληξη.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΑΟ ΤΕΡΨΙΘΕΑ 


Η ομάδα του μεγάλου Τζανή Σταυρακόπουλου δεν τα κατάφερε την πρώτη αγωνιστική απέναντι στην πανίσχυρη Προοδευτίκη. Το νεανίκο σύνολο του πρώην μεγάλου μπασκετμπολίστα, θα ψάξει το τρίποντο απέναντι στην ομάδα της Γλυφάδας. Η Τερψιθέα από την άλλη, έχασε στις λεπτομέρειες το ματς της προηγούμενης Πέμπτης με τη Νίκαια και ψάχνει τη νίκη για να ρεφάρει. Δύσκολες οι προβλέψεις. Θα πάω με την έδρα.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΥΡΥΑΛΗ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 


Το ντέρμπι της χρονιάς κατ' εμέ θα το δούμε στη Γλυφάδα. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο στις εξέδρες και μέσα στις γραμμές θα ξεχειλίζει η ποιότητα. Από νίκες προέρχονται και οι δύο ομάδες και οι προσωπικότητες των παικτών θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα. Σκουλούδης, Παρίσσος και Μπουρόυσης θα τα βάλουν με τους Σιγλέτο, Φουντή και Δαλμυρά. Το παιχνίδι σίγουρα θα κριθεί και από τις εμπνεύσεις των πάγκων. Δύσκολες οι προβλέψεις, Ίσως και εδώ βρω μια δύναμη στην έδρα.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. - ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ


Μετά τη νίκη επί του Σαρωνικού, ο Φοίνικας θα αντιμετωπίσει τον δυναμωμένο φέτος Παννεαπολικό. Παιχνίδι δίχως πολλά περιθώρια για προβλέψεις με τα βαριά χαρτιά των ομάδων να είναι ικανά να πάρουν το ματς πάνω τους. Δεβετζόγλου και Κόγκας από τη μία Συρόγλου, Λουκής και Μπίκουλης από την άλλη. Θα πάμε με την μικρή έκπληξη και θα πιστέψουμε στο διπλό.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2 

ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ - ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ


H αρμενική έδειξε τα δόντια της την πρώτη αγωνιστική απέναντι στη Βουλιαγμένη καθαρίζοντας το ματς σχετικά εύκολα. Αυτήν την Πέμπτη θα τα βάλει με τον μαχητικό Σαρωνικό, όπου ήρθε στην κατηγορία με την αξία του και θα παλέψει για να μείνει. Πολύ δύσκολες οι προβλέψεις και σε αυτό το παιχνίδι. Ο Σαρωνικός αν θέλει να έχει ελπίδες παραμονής χωρίς να μπορεί να αγωνίζεται στην έδρα του, θα πρέπει τέτοια ματς να τα παίρνει. Πάμε για ακόμα μία έκπληξη.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Ήρθε η ώρα η Ελευθερία να επιστρέψει στις επιτυχίες. Η ομάδα του Μοσχάτου έχει το υλικό για να κάνει μια καλή πορεία φέτος παρόλη την απογοήτευση της πρεμιέρας και την ήττα από την Καστέλλα. Η Βουλιαγμένη από την άλλη ψάχνει την πρώτη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα, ώστε να αποτελέσει τη βάση για το χτίσιμο της ψυχολογίας των αθλητών. Θα πάμε με την εμπειρία και το πάθος των γηπεδούχων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Περιμένουμε και τις δικές σας προτάσεις.
Ελπίζω να μην παρεξηγείται καμία ομάδα με τις προβλέψεις μου. Πάνω από όλα είναι αθλητισμός. Και ο αθλητισμός είναι ευχαρίστηση. Ας το ευχαριστηθούμε και εμείς που δεν βρισκόμαστε μέσα στις τέσσερις γραμμές.

Βρείτε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

5 σχόλια: