ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Προβλέψεις για την 3η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Η Πέμπτη δεν αργεί να έρθει και η Β΄Εσκανα έχει την τιμητική της. Αυτήν την εβδομάδα θα δούμε το ντέρμπι της Γλυφάδας μεταξύ Τερψιθέας και Ευρυάλης καθώς επίσης τον αγώνα φωτιά μεταξύ Προοδευτικής και Φοίνικα, σε έναν αγώνα από τα παλιά. Μπάσκετ Μάνιακ

Πάμε να δούμε τις αναμετρήσεις..

ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ Α..Σ. Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ

Η Καστέλλα και η Νίκαια είναι προς το παρόν στην ίδια μοίρα. Μία νίκη και μία ήττα για τις δύο ομάδες και το ματς της Πέμπτης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς οι της Καστέλλας θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι από την άλλη, με τις επιστροφές των Πετρόπουλου και Αρμανίδη, να τελειώνουν όσο το δυνατό νωρίτερα με την υπόθεση σωτηρία γεμίζοντας το πουγκί με νίκες. Δύσκολο ματς, με το διπλό να μοιάζει λίγο πιο λογικό.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΟ

Ο Πειραϊκός δείχνει σαν παλιό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα. Η μία νίκη διαδέχεται την άλλη και το θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα του coach Ποτόσογλου μας γυρνά σε παλιές εποχές για την ιστορική ομάδα. Ο Αετός από την άλλη, με ένα νεανικότατο σύνολο παλεύει να πάρει την πρώτη του νίκη στο νέο πρωτάθλημα. Δύσκολα το ματς αυτό θα ξεφύγει από τα χέρια των γηπεδούχων.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦ. Α.Ο. "ΕΥΡΥΑΛΗ" ΑΓΟ ΓΛΥΦ.

Στο τοπικό ντέρμπι της Γλυφάδας, θα αγωνιστούν δύο ομάδες γεμάτες φιλοδοξίες. Η Τερψιθέα μόλις γέυτηκε τη χαρά της νίκης απέναντι στον Αετό και η Ευρυάλη με 2/2 συνεχίζει στο δρόμο για την επιστροφή στα σαλόνια. Όσο βελτιώνεται η κατάσταση στο πόδι του Δοροβίτσα, τόσο θα ομορφαίνει και η εικόνα της Τερψιθέας. Για τους φιλοξενούμενους από την άλλη, Παρίσσος και Σκουλούδης πρωταγωνιστούν σε μία υπερπλήρη ομάδα για τα δεδομένα και μεγαλύτερων κατηγοριών.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡ. ΑΦΜΣ

Η Προοδευτική μπορεί να έχασε στο ντέρμπι με την Ευρυάλη, ήταν συνεχώς όμως μέσα στο ματς παρουσιάζοντας ένα πολύ ανταγωνιστικό πρόσωπο που γεμίζει με ελπίδες τους φίλους τους. Ο Φοίνικας από την άλλη είναι μια ομάδα που με ηγέτες τους Κόγκα Και Δεβετζόγλου, δείχνει πιο ικανή από ποτέ να επιστρέψει στην Α΄ κατηγορία. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ο κόσμος των γηπεδούχων μαζί με το πάθος για επιστροφή στις νίκες από την πλευρά των ''βυσσινί'', θα δώσουν τη νίκη.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ ΝΙΚ. Α.Ο. ΕΝΩΣΗ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο Παννεαπολικός μπορεί να αργήσει λίγο, αλλά θα δείξει ότι είναι μία από τις ομάδες που αξίζουν κάτι παραπάνω στην κατηγορία. Η Αρμενική από την άλλη πλευρά, έχει κάνει το 2/2 και δείχνει ότι η χρονιά μπορεί να φέρει ευχάριστα απρόοπτα. Σιρόγλου,Λουκής και Μπίκουλης, ετοιμάζονται να πάρουν τα όπλα τους για τους γηεδούχους, Μπακούρος και Μουλάς ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους προς το παρόν.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΑΟ

Ο Σαρωνικός δεν έχει ανέβει στη Β΄κατηγορία για μια φιλική συμμετοχή. Θεωρώ ότι είναι δεδομένη η σκληρή δουλειά στην Αίγινα και όποιο ματς μπορούν να κοντράρουν δε θα το αφήσουν αμαχητί. Η Βουλιαγμένη από την άλλη πλευρά, παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο ματς με την Ελευθερία, και θα υποδεχθεί (λόγω του γηπεδικού κολλήματος του Σαρωνικού), τους νησιώτες για να πάρουν το πρώτο τους δίποντο. Θα δώσω τον πρώτο λόγο στον Σαρωνικό.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΑΟ Ν.Ε.ΜΕΓΑΡΙΔΑΣ

Πέρυσι τέτοιο καιρό κοντράρονταν στα σαλόνια της Α΄κατηγορίας. Φέτος βρίσκονται στη Β΄,και ψάχνουν να βρουν τους στόχους τους για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο πολύ σκληρές ομάδες., που έχουν στις τάξεις τους αθλητές που έχουν φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Δέλλιος, Πέττας και Παυλιάς VS Δασκαλούδη και Προσελέντη. Θα στηρίξω την αδυναμία της Μεγαρίδας μακριά από την έδρα της.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Περιμένουμε με χαρά τις προβλέψεις σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου