ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κρίσταπς Βάλτερς το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟ. Ποιος είναι ο Λετονός;

Ο Κρίσταπς Βάλτερς είναι ο παίκτης που θα κληθεί να αντικαταστήσει προσωρινά τον ΝτεΜάρκους Νέλσον στην περιφέρεια του Παναθηναϊκού. Ο πρώην παίκτης της Άνκαρα έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού”, όπως σας αποκάλυψε νωρίς το πρωί το eBasket.gr στο άρθρο με τίτλο “Υπογράφει ο Βάλτερς” και γι αυτό έσπευσε να… ανακοινώσει τα νέα στον λογαριασμό που διατηρεί στοTwitter.

Όπως έγραψε “δυστυχώς σήμερα αποχωρώ από τη Μπαρόνς για να πάω στην Αθήνα και να ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό“. Επιβεβαιώνοντας έτσι πλήρως το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ.
Τί απομένει; Η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον “γάμο” με τον άλλοτε παίκτη της Ουνικάχα Μάλαγα.

Ποιος είναι:

Ο Λετονός πόιντ γκαρντ, που πέρσι είχε εξαιρετική παρουσία στο Γιούροκαπ με τη φανέλα της Άνκαρα, τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” και εντός των προσεχών ημερών (ου μην και ωρών) αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να έρθει άμεσα στην Αθήνα.
Με δεδομένη την απουσία του ΝτεΜάρκους Νέλσον και την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων άλλωστε δεν υπάρχει πολύς χρόνος για… χάσιμο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προσθέτει στο δυναμικό του έναν παίκτη με μεγάλη έφεση στο περιφερειακό σουτ (πέρσι είχε 51.3% στα τρίποντα στο τουρκικό πρωτάθλημα) και εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ αφού έχει φορέσει -μεταξύ άλλων- τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα, τηςΦουενλαμπράδα και της Μπανταλόνα.
Γράφει ο  από το EBASKET.GR

Βρείτε μας στο Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου