ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Και τώρα κυρ Γιώργο μου;

Τα είχα πει το πρωί ότι θα υπάρχει θέμα με τον Μπαρτζώκα αν η ομάδα δεν έριχνε 20 πόντους στο κεφάλι κάποιου Παναθηναϊκού που δε θύμιζε τίποτα από την ομάδα που όντως κάποτε ήταν μεγάλη. Τελικά ήρθε μια απρόσμενη για τη ροή του αγώνα ήττα και τώρα ψάχνουμε να βρούμε τον φταίχτη. LegenD


Δεν είμαι άνθρωπος που θα τα ρίξω όλα στον προπονητή. Δεν θα κάψω κάποιον παίκτη και δε θα βρίσω τη διοίκηση. Όλα αυτά όμως δεν θα τα κάνω όταν δε θα έχω άποψη. Τον Γιώργο Μπαρτζώκα τον έχουμε δει καιρό τώρα και ξέρουμε τις δυνατότητές του. Ξέρουμε ότι το μυαλό κολλάει κάπου και χρειάζεται που και που τη βοήθεια των εμπειρότερων. Δεν μας πείραξε αυτό ποτέ βέβαια, καθώς το υψηλό επίπεδο των παικτών, μπορεί και να επέτρεπε μερικές παρασπονδίες και διαλλακτικές κινήσεις από τον Έλληνα coach.

Έχουμε ζήσει μεγάλες στιγμές με τον Μπαρτζώκα στο τιμόνι της ομάδας, αλλά τα πράγματα από το προηγούμενο καλοκαίρι έχουν αλλάξει κατά πολύ. Ας μην αναλύσω το αμαρτωλό παρελθόν, καθώς ο κουλουράς φέρνει φρέσκα κουλούρια.

Ας αποδεχτούμε το αρχικό σοκ στο χθεσινό πλέον ματς και ας πούμε ότι η επιθυμία των νεαρών αθλητών του Παο για διάκριση, έπιασαν στον ύπνο τους ερυθρόλευκους. Όταν όμως το ματς στο ημίχρονο είναι σχεδόν στα ίσια και στο 24 ξεφεύγεις με ένα εκπληκτικό σερί δείχνοντας στον αντίπαλο ότι δεν σηκώνεις πολλά πολλά, το αναμενόμενο αποτέλεσμα είναι το +25. 

Ακόμα και πιο μετά, ο Παναθηναϊκός που μόνο ομάδα δεν ήταν σήμερα, με έναν πολύ άναρχο επιθετικό στυλ και με αμυντικά κενά επιπέδου εφηβικού, προσπαθούσε να πλησιάσει, υπήρχε συνέχεια μια απόσταση ασφαλείας στο +9. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως για άλλη μια φορά είδαμε το γνωστό black out. Ποια δικαιολογία και ποιες σκέψεις και τι να πούμε για τα τελευταία λεπτά.

Αντί να ροκανίσει η ομάδα τον χρόνο και να πιάσει τους μόνους παίκτες του Παο που απειλούσαν (Παππα και Σλότερ), οι παίκτες του θρύλου έπεσαν στην παγίδα και μάρκαραν τον Διαμαντίδη και τον Μπατίστα. Και η ζημιά έγινε. Προπονητής δεν είμαι και μάλλον δε θα γίνω, αλλά αυτά τα λάθη είναι συνεχόμενα και τα βλέπει και ο απλός φίλαθλος.

Όσο και αν συμπαθώ τον Μπαρτζώκα και όσο και αν τον υπερασπιζόμουν στο να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, θεωρώ πλέον πως μετά το σημερινό έχει ποτιστεί ο άνθρωπος με looserια χωρίς καν να υπάρχει λόγος. Ένα παιχνίδι παιδική χαρά έγινε τραγωδία. Και αν το πάω και πιο μακριά, ο Μπαρτζώκας εντάξει κοιμήθηκε. Οι άλλοι εκεί στον πάγκο στόμα δεν είχαν; Πλήρης ευθύνη του προπονητικού team των ερυθρολεύκων, για τη σημερινή τραγική ήττα και νομίζω πως ήρθε η ώρα να δοκιμάσει η ομάδα κάποια αλλαγή στο τιμόνι της.

Εκτός αν ο υπάρχει κάποια δικαιολογία που να κολλάει και σήμερα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε στο μιά από τα ίδια...

Τα γράψαμε από νωρίς σήμερα.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα.


Βρείτε μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Sportsofficers/1456551757950738

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου