ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ο Ιβανοβιτς βρήκε τον τρόπο !

Το να σχολιάσεις έναν αγώνα μπάσκετ και να πεις ότι ο νικητής έπαιξε καλά όταν έχει ευστοχήσει σε 18 / 26 τρίποντα είναι θεωρώ περιττό ! Το να πεις όμως ότι κάτι φαίνεται να δουλεύει πολύ πολύ καλα στο πράσινο στρατόπεδο είναι νομίζω όλο το ζουμί ! Ο Ιβανοβιτς δείχνει να έχει βρει τα κουμπιά όλων των παικτών του και να μπορεί να παίρνει σχεδόν το μάξιμουμ από το καθένα τους ! -SPREE-

Ο Σλότερ πέρα από την οργιαστική ευστοχία που είχε σήμερα φαίνεται να είναι ο παίκτης που έλειπε από τους πράσινους τις προηγούμενες χρονιές, καθώς μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του κ ταυτόχρονα να ξεκουράσει το Διαμαντίδη, κατεβάζοντας και τη μπάλα ! Έτσι θα μπορέσει επιτέλους ο αρχηγός του Παναθηναικού να πάρει κάποιες ανάσες και να μη χρειάζεται να μένει σε κάθε παιχνίδι ευρωλίγκας 32 και 35 λεπτά όπως γινότανε τα προηγούμενα χρόνια !

O Ιβανοβιτς φημίζεται για τη δουλειά που του αρέσει να κάνει με τους νέους παίκτες που βρίσκει στις ομάδες του και το ίδιο φαίνεται να κάνει κ εδώ ! Γιάνκοβιτς Παππάς και Μποχωρίδης φαίνεται να αρπάζουν τις ευκαιρίες που παίρνουν κ να αποτελούν βαρόμετρο πλέον ( ειδικά οι δύο πρώτοι ) και όχι απλά συμπληρώματα του ρόστερ !

Ο Μπατίστα ( επιτέλους )  είναι ο ψηλός που έλειπε από τους πράσινους καθώς του αρέσει να παίζει και να κινείται μέσα στη ρακέτα και ώρες ώρες πραγματικά δείχνει ασταμάτητος , σε συνδυασμό με το παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη του Γκίστ και τη δεύτερη νεότητα που περνάει ο Φώτσης στα χέρια του Ιβανοβιτς , ο Παναθηναικος δείχνει ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο αυτή τη περίοδο !

Εν κατακλείδι πολύ καλή  κ γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας στην επιθέση αξιοποιώντας τα ατού του κάθε παίκτη κ πολύ σωστές αλληλοκαλύψεις κ έλεγχος των ριμπάουντ κ πάνω από ολα μία πολύ καλά στημένη ομάδα από εναν προπονητή που φαίνεται ότι ξέρει τι θέλει , αλλά το πιο σημαντικό , ξέρει και πως να το πάρει !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου