ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ο πράσινος “πονοκέφαλος”

Ένα νέο όνομα περιλαμβάνει το ιατρικό δελτίου του Παναθηναϊκού, καθώς ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλοςυπέστη θλάση στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού κατά τη σημερινή προπόνηση του “τριφυλλιού” και θα ξεκινήσει θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Ο προημιτελικός με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας πλησιάζει αλλά οι συνεχείς τραυματισμοί δεν λένε να αφήσουν σε ησυχία τους “πράσινους”. Τελευταίο “θύμα” ήταν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το “παρών” στην αναμέτρηση της Πέμπτης (9/10).
Στο “μέτωπο” του Τζέιμς Γκιστ, ο Αμερικανός φόργουορντ εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον ώμο, δεν προπονήθηκε σήμερα και θα δοκιμάσει ξανά αύριο για να κριθεί αν είναι σε θέση να πατήσει παρκέ στο ματς με τον Ολυμπιακό.
Όσον αφορά στους ΝτεΜάρκους Νέλσον και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, οι δύο παίκτες έκαναν θεραπεία, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι με τους “ερυθρόλευκους”. Παράλληλα, ο Αντώνης Φώτσηςκαι ο Λευτέρης Μποχωρίδης ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και τέθηκαν στην διάθεση του Ιβάνοβιτς.

Γράφει: από το EBASKET.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου