ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Νίκη και ο Φοίνικας στην ολοκλήρωση της πρεμιέρας. Σκόρερς και σχόλια

Στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την πρεμιέρα της Β΄Εσκανα ο Φοίνικας Πειραιά βγήκε νικητής. Τρομακτική εμφάνιση από τον Δαχρετζή, ο οποίος δεν κατάφερε να συνδυάσει αυτή του την απόδοση, με νίκη της ομάδας του. SPORTSOFFICERS TEAM


Το τελικό αποτέλεσμα είναι 74-54 υπέρ των Πειραιωτών.

ΦOINIKAΣ: POYMA 2, KAPATZHΣ 4, AΓΓEΛOΠOYΛOΣ 2, TO NO7 ΔEN ΦAINETAI EBAΛE 6, ΔEBETZOΓΛOY 21(3), PEΠΠAΣ 3, KOΓKAΣ 20(4), KΌΪKAΣ 6, ΔAOYTAKOΣ 8(1), ΔANAΣ 2, KONTOΣTEPΓIOΣ.
ΣAPΩNIKOΣ: ΔAXPETZHΣ 33(3), ΣΠAPPHΣ 3(1), TZITZHΣ, MΠOYPΓOΣ, ΠOΛYTAPXOY 7(1), KOYNAΔHΣ 2, BOΓIATZOΓΛOY 4, MΠHTPOΣ, TΣANTEΣ 1, KATΣAΣ 2, XAPIATHΣ, MΠAΛIAΣ 2.

Από την αρχή του ματς πήρε το προβάδισμα ο Φοίνικας, δείχνοντας ότι θα είχε ένα εύκολο βράδυ. Στο τέλος της πρώτης περιόδου ο Σαρωνικός, μάζεψε τη διαφορά στους 4 πόντους, από εκεί και έπειτα όμως το παιχνίδι άνοιξε και οι 10 πόντοι αποτελούσαν συνεχώς διαφορά ασφαλείας για τους γηπεδούχους.
Η Ζώνη που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Αίγινας, δυσκόλεψε αρχικά τον Φοίνικα, αλλά με αρκετά εύστοχα σουτ, άνοιξε κι άλλο τη διαφορά, με το τελικό σκορ να είναι 74-54. Κόγκας και Δεβετζόγλου οι πρωταγωνιστές για τους γηπεδούχους, Δαχρετζής χωρίς αμφισβήτηση για τους φιλοξενούμενους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου