ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Η πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β΄Εσκανά. (5η αγωνιστική)

 Οι SPORTSOFFICERS αφού έλιωσαν τα γήπεδα της Εσκανα αυτήν την εβδομάδα, είναι και σήμερα εδώ με την πεντάδα της αγωνιστικής για τη Β Εσκανα. Ο Πειραϊκός με την Αρμενική είναι στην κορυφή και δε θα γινόταν διαφορετικά αν δεν είχαμε κάποιους από του πρωταγωνιστές τους στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Πάμε να τους δούμε...

Θέση1:

Γιάννης Λουκής (Παννεαπολικός)

Ο πάλαι ποτέ ηγέτης του Λέοντα Μοσχάτου και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας της Νίκαιας, πήρε το όπλο του στη χθεσινή αναμέτρηση και έκανε σουρωτήρι την αντίπαλή άμυνα του Σαρωνικού. Σε μία ομάδα που ξεχειλίζει από ποιότητα (Συρόγλου, Τζοβάρας, Μπίκουλης), ο Λουκής βρήκε τον χώρο αλλά και τα σουτ τα οποία τον ανέβασαν στο σκοράρισμα (20 και όχι 17 πόντοι με 3 τρίποντα), έφτιαξε το παιχνίδι της ομάδας τους και ξεχώρισε με την ενέργεια που έβγαλε στο γήπεδο. Με τέτοια απόδοση από το βασικό γρανάζι της ομάδας του Παννεαπολικού, σύντομα θα έχουμε κι άλλον συγκάτοικο στην κορυφή.

Θέση 2

Αλέξης Μουλας (Αρμενική)

Η Αρμενική κάθε εβδομάδα καταφέρνει να βγάζει και έναν διαφορετικό άσσο από το μανίκη της. Αυτή τη φορά ο Αλέξης Μουλάς, ξεχώρισε από πλευράς σκοραρίσματος, αλλά και με την παρουσία του μέσα στις τέσσερις γραμμές. Οι 17 πόντοι που πέτυχε, βοήθησαν αρκετά την ομάδα του να φύγει με το διπλό από την Τερψιθέα, αλλά η απόδοσή του στην άμυνα ήταν κάτι που τον έκανε επίσης να ξεχωρίσει.  Το υπό συνθήκες play maker των Αρμένιων, έκανε όλη τη βρώμικη δουλειά πίσω, τράβηξε το σκορ μπροστά και δικαιότατα γεμίζει την πεντάδα της εβδομάδας για τους SPORTSOFFICERS.

Θέση 3

Αλέξανδρος Φουντής (Προοδευτική)

Ο αθλητής που έχει περάσει και από τον ιστορικό Ιωνικό Νικαίας αποτέλεσε το γαλλικό κλειδί στα χέρια του coach Παντελάκη την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκλειδώνοντας την άμυνα της Βουλιαγμένης και ευστοχώντας σε 4 τρίποντα, έδειξε πώς σπάνε οι κλειστές άμυνες. Το δυαρότριάρη της Προοδευτικής με 20 πόντους και με στιβαρό παραστάτη δίπλα του τον Δαλμυρά, έδωσε τα μέγιστα για να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες ώστε να μη χαθεί το τραίνο για πάνω. Με τέτοια απόδοση από τη βυσσινή περιφέρεια, η ''ΠΡΟΟ'' δε θα αργήσει να βρεθεί στα ''ψηλά''.

Θέση 4

Θοδωρής Δέλλιος (Ελευθερία Μοσχάτου)

Ο Θοδωρής Δέλλιος αυτήν την εβδομάδα δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του. Αν είχαμε δύο βραβεία, τη θέση τέσσερα θα τη μοιράζαμε στον συμπαίκτη του Θοδωρή, Αλέξανδρου Ζαρκαδούλα ο οποίος με 21 πόντους και 4 εύστοχα τρίποντα, έβαλε το λιθαράκι του για τη μεγάλη νίκη της Ελευθερίας επί της ΝΕΜ. Το Buzzer Beater όμως, αποτελεί το κερασάκι στην τούρτα για το μπάσκετ. Για αυτόν το λόγο λοιπόν και για το παλικαρίσιο ριμπάουντ μετά από το αίρμπολ που προηγήθηκε, ο Θοδωρής Δέλλιος πρέπει να βρίσκεται σε αυτήν την πεντάδα. Η ΕΛευθερία μετρά 8 βαθμούς στο πρωτάθλημα και οι 2 είναι δικοί του.

Θέση 5

Χρήστος Χεργκελετζής (Πειραϊκός)

Μπορεί ο Δημήτρης Ρέππας να απουσίαζε από το ματς της Πέμπτης μεταξύ Πειραϊκού και Φοίνικα Πειραιά, μπορεί ο Γιωργος Κατσούρης να έβαλε 20 πόντους, το έμπειρο πεντάρι όμως του Πειραϊκού, έπαιξε τον ρόλο του play maker της ρακέτας. Έκοψε σουτ, μάζεψε ριμπάουντ, γέμισε την άμυνα της ομάδας του, μοίρασε ελεύθερα σουτ, σκρίναρε, σκόραρε και ξεχώρισε σε ένα ντέρμπι που άφησε τον Πειραϊκό στην κορυφή και υπενθύμισε στο Πειραϊκό μπάσκετ ο Χρήστος Χεργκελετής παραμένει, ένας εκ των ποιοτικότερων ψηλών στην Εσκανα. Δικαιωματικά είναι το καλύτερο πεντάρι της αγωνιστικής.

Coach της αγωνιστικής

Στέφανος Νικολαίδης (Αρμενική)

Για ακόμα μια φορά ο coach της Αρμενικής βρίσκεται στον πάγκο της καλύτερης πεντάδας της εβδομάδας. ο Κύριος Νικολαίδης, δίχως να έχει κάποια βεντέτα στις τάξεις της ομάδας του, έχει δημιουργήσει ένα σύνολο άξιο θαυμασμού. Οι παίκτες του έχουν ο καθένας τον δικό του ρόλο μέσα στο παρκέ, άπαντες γνωρίζουν ποιος θα σκρινάρει, ποιος θα μαρκάρει τους καλύτερους των αντιπάλων, ποιος θα πάρει τις δύσκολες ή μάλλον κρίσιμες προσπάθειες, όλοι έχουν επίγνωση των δυνατοτήτων τους. Και όταν όλο το προηγούμενο πακέτο, συνδυάζεται με μια άμυνα από μπετόν, (50 πόντοι ήταν το παθητικό της Αρμενικής στο τελευταίο ματς), το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλει έναν πόντο παραπάνω. Στην αναμέτρηση της Γλυφάδας πέτυχε 4 πόντους παραπάνω και πήρε τη νίκη. Η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και πρωτοπόρος της Β΄Εσκανα, οφείλει πολλά στον προπονητή της και για αυτόν τον λόγο επιβραβεύεται και από εμάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου