ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Δεν γυρίζει πίσω...

Το είχαμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι η αποψίλωση της ερυθρόλευκης άμυνας θα κάνει την ομάδα ευάλωτη, Μποτία και Αμπιντάλ δεν θα μπορούσαν ποτέ να φτάσουν τα υψηλά στάνταρ της περσινής δυάδας των μπακ του Ολυμπιακού και ήρθε η ημέρα που οι προφητείες πήραν σάρκα και οστά. LegenD


Δεν υπάρχει καμία δικαίωση και καμία διάθεση να εμφανιστώ ο έξυπνος γραφιάς που γίνεται μετά Χριστόν προφήτης. Το ότι το είχα αναφέρει πολλάκις στο παρελθόν όμως είναι ένα δεδομένο. Ότι βούιζε όλη η ποδοσφαιρική πιάτσα πως η φετινή άμυνα των Πειραιωτών δεν μπορεί να έρθει σε επικοινωνία ακόμα και αν μιλά την ίδια γλώσσα είναι και αυτό γνωστό. Αμφότεροι οι αμυντικοί του θρύλου έχουν υπάρξει αμυντικοί υψηλού επιπέδου. Δε χωρά αμφισβήτηση σε αυτό. 

Αυτό όμως που είναι οφθαλμοφανές με αυτήν την εικόνα της ομάδας όμως, είναι πως ακόμα και ο Αβραάμ που για τον Μίτσελ ήταν περιττός, θα μπορούσε σε παιχνίδια όπως τα χθεσινά πλέον, να κάνει τη διαφορά με τον δυναμισμό του αλλά και με το πάθος που συνήθιζε να βγάζει φορόντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Σιγά σιγά λοιπόν αρχίζουμε και αναγνωρίζουμε και μικροευθύνες στον Μίτσελ.

Δικές του οι επιλογές για την άμυνα λοιπόν, δικές του και οι ευθύνες. Είχε όσο χρόνο χρειάστηκε να συμμαζέψει την κατάσταση που από την αρχή έδειχνε ελαττωματική και δεν το κατάφερε. Ακόμα και σε εύκολα ματς, ακόμα και σε μεγάλες νίκες με δύσκολους αντιπάλους, αν η επίθεση δεν έβγαζε φωτιές, η άμυνα δεν θα μπορούσε να σταθεί στο ύψος της.

Και ξαφνικά έρχεται η τεσσάρα από τον Ματζουκιτς (κεφαλοσφαιριστής θεωρείται κυρίως) και την παρέα του, που έδειχνε ότι μπορεί και να μην ήταν ικανή για τέτοια εμφάνιση τη συγκεκριμένη περίοδο και τοποθετεί τον ερυθρόλευκο κόσμο, πίσω στις θέσεις του. Τέτοιες εμφανίσεις το μόνο που καταφέρνουν είναι να ξεσκονίσουν το αμαρτωλό παρελθόν και όπως και να το κάνουμε ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Τα τέσσερα γκολ γράφτηκαν και η σελίδα της 26ης Νοεμβρίου είναι μαύρη.

Δεν υπάρχει κανένα θετικό από την νύχτα που μας πέρασε. ΚΑΝΕΝΑ. Αυτό όμως που θα ήθελα να υπογραμμίσω, είναι ότι η προεδρική βουλιμία των τελευταίων ετών, ίσως μας είχε στερήσει μια πιο αξιοπρόσεκτη πορεία στην δεύτερη την τάξη διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη. Έτσι όπως τα καταφέρανε λοιπόν, ή επειδή θεωρώ πως και στα δύσκολα έχουμε ά ενικό, έτσι όπως τα καταφέραμε λοιπόν, ας γλυκάνουμε το χάπι μας στο Europa League, που μόνο αμελητέο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ας μείνει αυτό από το χθεσινό χάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου