ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Μη με προκαλείς…

Σε ένα παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή του αγώνα Ολυμπιακός άφησε στη Τρίπολη δύο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του Παοκ.Το τέλος του αγώνα ανέδειξε τους παίκτες του Αστέρα σε γενναίους και τους ερυθρόλευκους γεμάτους από αμφιβολίες. - Ο Υποκειμενικός -


Σε μια πολύ σύντομη δήλωση του ο κ.Μίτσελ τόνισε πως δεν μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο με αυτό τον τρόπο,αφήνοντας αιχμές για αντί-ποδόσφαιρο από πλευράς Αστέρα.

Ο δικηγόρος του διαβόλου ερωτά κύριε Μίτσελ : Στις σημαντικότερες νίκες του Ολυμπιακού (κυρίως στην Ευρώπη) , η τακτική σας ήταν «σφιχτά στην άμυνα και χτύπημα στη κόντρα».
Ειδικότερα με τη Γιουβέντους αν εξαιρέσουμε το πρώτο 20 λεπτο οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν να δώσουν χώρους και κατοχή και ευτύχησαν να πετύχουν γκολ στη κόντρα μετά από κλέψιμο. 
Αντίστοιχα και ο Αστέρας Τρίπολης επέλεξε να κρατήσει ασφαλή τα μετ όπισθεν και να επιδιώξει ότι καλύτερο στη κόντρα. Για κάτι παραπάνω από ένα ημίχρονο έπαιζε με παίχτη λιγότερο και με διαιτησία αμφιλεγόμενη. Ο Ολυμπιακός φόρτωσε παίχτες στην επίθεση και έκλεινε ασφυχτικά τον Αστέρα στα καρέ του. 

Ποια λοιπόν θα έπρεπε να είναι η λογική του Βεργέτη; Προτίμησε να κρατήσει το «κάστρο» έστω και αν δεν προσέφερε και το καλύτερο θέαμα από το να ανοιχτεί επιθετικά και να ρισκάρει μια εντός έδρας ήττα.

Το πρόβλημα του Ολυμπιακού απέναντι στις κλειστές άμυνες είναι εμφανές (φέτος ειδικότερα),και αυτό το μαρτυρά και η μέχρι τώρα συγκομιδή των ερυθρόλευκων αφού σε τέσσερις εκτός έδρας αγώνες μόνο σε αυτό με τον Εργοτέλη κατάφερε να φύγει με το τρίποντο και αυτό μετά από πολύ κόπο και ιδρώτα.

Ας μη κατηγορούμε λοιπόν κ.Μίτσελ, τον Αστέρα και τον κάθε Αστέρα που έχει ψυλλιαστεί την αδυναμία του Ολυμπιακού στη παραγωγή φάσεων και γκολ και σκεφτείτε πως το 80% των ομάδων στην superleague λίγο πολύ έτσι αντιμετωπίζουν τακτικά τον Ολυμπιακό.
Οφείλετε να βρείτε το αντίδοτο και όχι δικαιολογίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου