ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ας γίνει η αρχή για το come back.

Αφού τα έφερε έτσι η ζωή και στα επόμενα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια το μοναδικό ενδιαφέρον βρίσκεται σε κάποια πληροφορία μήπως και βγει κανένα ευρώ από το στοίχημα, εμείς θα υπενθυμίσουμε, ότι έστω και αργά, κάποιοι στο πράσινο στρατόπεδο, θα πρέπει να δώσουν να καταλάβουν στο υπάρχον υλικό τι σημαίνει Παναθηναϊκός. HULK


Δεν θα γίνω είρωνας αλλά ούτε και θα λαϊκίσω με το άρθρο μου. Τα δεδομένα υπάρχουν και οι αλήθειες είναι συγκεκριμένες. Ο Παναθηναϊκός έχει υπάρξει μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και λίγο πριν την ολοκληρωτική του καταστροφή πέρυσι, βρήκε τον τρόπο και πάτησε στα πόδια του και έστα και με την φετινή κακή χρονιά δήλωσε παρόν. 

Ας είμαι ξεκάθαρος όμως. Παναθηναϊκός και ξεφτίλα στην Ευρώπη, είναι δύο έννοιες που δεν έχουν καμία επαφή. Αν ολοκληρωθούν οι όμιλοι και οι βαθμοί δεν είναι παραπάνω από τέσσερις, ακόμα και αν δεν υπάρχει ουσία, εγώ βρίσκω ότι τα πάλαι ποτέ ευρωπαϊκό πρεστίζ θα υποβαθμιστεί κατά πολύ. 

Σήμερα υπάρχει μία ευκαιρία και όχι μόνο για μία νίκη της σειράς, Κερδίζοντας την Ντιναμό, η οποία είναι φορμαρισμένη, ικανή για μεγάλα πράγματα σε Ρωσία και Ευρώπη, μπορεί να πιαστεί στον ύπνο και να κάνει μια νίκη από τα παλιά, που θα ανεβάσει ψυχολογία και γόητρο. 

Γνωρίζω επίσης, ότι η συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολη. Πείτε μου όμως ποιος Παναθηναίκός οπαδός δεν θέλει τέτοια διπλά; Τέτοιες εμφανίσεις; Πόσο μάλλον όταν την ίδια ώρα ο αιώνιος αντίπαλος επέστρεψε στις γνωστές τεσσάρες που ανεβάζουν την διάθεση αρχικά των οπαδών και στη συνέχεια των αθλητών που αποκτούν τη δυνατότητα και αντιλαμβάνονται ότι στην Ελλάδα μεγαθήριο δεν υπάρχει.

Ας μην φλυαρώ περαιτέρω. Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να γίνει μια καλή αρχή, οριν έρθει μια καλύτερη συνέχεια στην χρονιά που θα έρθει. Ας γλυκαθεί ο κόσμος, ας ανέβει κι άλλο η ψυχολογία στο έμψυχο υλικό και με τον ίδιο τρόπο ας γαλουχηθούν και οι νεότεροι στην ομάδα. Βόκολος και Φϋσσας, γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τι σημαίνει να φορά κάποιος την πράσινη φανέλα. Θεωρώ δεδομένο πως θα τους ενημερώσουν και ότι αντίστοιχα θα υπάρξει ανταπόκριση.

Ας γίνει η αρχή λοιπόν....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου