ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Προβλέψεις για την 10η αγωνιστική της Α΄Εσκανα.

Ήρθε ακόμα μία Δευτέρα και το πρωτάθλημα είναι στα ντουζένια του. Οι μεγάλοι δοκιμάζονται και οι λίγο πιο κάτω έχουν αγώνες φωτιά για ακόμα μία εβδομάδα. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις των SPORTSOFFICERS


Ας ξεκινήσουμε.

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΕΝΩΣΗ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ

Ο Άρης αφού πήρε μερικά συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια, θα αντιμετωπίσει τη σκληροτράχηλη ομάδα της Νέας Περάμου. Για τους γηπεδούχους άπαντες είναι παρόντες και τα βαριά χαρτιά τους, έχουν ανεβάσει πλέον ρυθμούς και αποδεικνύουν κάθε εβδομάδα την υψηλή ποιότητά τους. Στην άλλη πλευρά τώρα, έχουμε μία ομάδα που παλεύει κάθε αγώνα και αυτήν την εβδομάδα θα παλέψει για την έκπληξη. Η Περιφέρεια των φιλοξενούμενων είναι στα καλύτερά της. Μπαλτσαβιάς, Κονόπουλος και Πανάγος, κάνουν όλες τις δουλειές και το ερώτημα για αυτήν τη Δευτέρα είναι αν θα κρατήσουν τα ψηλά τους στάνταρ και μακριά από την έδρα τους...

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 

Αν συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς οι δύο ποιοτικότατες ομάδες της κατηγορίας, στον δεύτερο γύρο θα έχουμε ένα ματς, ο θάνατός σου η ζωή μου. Δεν είναι τόσο νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο, αλλά όποιος πάρει τη νίκη θα μπορέσει να κοιτά το μέλλον πιο αισιόδοξα. Δρακόπουλος, Σαράντης και Οικονόμου, εναντίων Χαραλαμπίδη, Παλτόγλου και Ευαγγελίτση. Πολλές οι προσωπικότητες σε αυτό το ματς και θεωρώ ότι η έδρα, αλλά και η επιθετική πολυφωνία των γηπεδούχων, παρόλο που δεν θα έχουν τον Βήχο για ακόμα μία φορά στη σύνθεσή τους, θα τους οδηγήσει στη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΜΙΛΩΝ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Σμύρνη. Ο Μίλωνας μετά από την κοιλιά που πραγματοποίησε, επανέρχεται και ξαναβρίσκει τα πατήματά του. Οι Τράχωνες από την άλλη πλευρά, έχουν την ποιότητα και τις δυνατότητες για να ακουμπήσουν ακόμα και τη δυάδα. Η αλλαγή προπονητή στην ομάδα του Αλίμου, φαίνεται ότι τάραξε το υλικό της ομάδας, η οποία πριν μια βδομάδα δέχτηκε ισχυρότατο σοκ, από την εντός έδρας ήττα από το ΠΕΡΑ. Αυτήν την εβδομάδα ο αντίπαλος θα είναι ακόμα πιο ισχυρός και αν δεν έχει δέσει η μαγιά μεταξύ παικτών και coach τότε θα έχουν ακόμα μια δύσκολη εβδομάδα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, οι πράσινοι είναι για μεγάλα πράματα φέτος και έστω και δύσκολα θα πρέπει να κερδίσουν τους Τράχωνες αν θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά ανόδου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

ΕΣΠΕΡΟΣ- Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο Έσπερος έκανε και αυτός μια κακή εμφάνιση και έρχεται στο τοπικό ντέρμπι να τα δώσει όλα για να πάρει το πάνω χέρι στην Καλλιθέα, αλλά και για να ξαναδεί τις ψηλές θέσεις. Η ΑΕ Καλλιθέας από την άλλη, έχει τους κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις. Ο Μαραγκόπουλος σκοράρει ακατάπαυστα, ο Τσιπίδης μαζεύει ριμπάουντ και οι Λαζαρίδης με τον Σϊννο συνεχίζουν σε υψηλές πτήσεις κάνοντας λίγο από όλα. Αυτήν την εβδομάδα, συστήματα και ιδέες δεν μετράνε. Η ομάδα που το θέλει πιο πολύ θα πάρει και τη νίκη. Ίσως τα τρεχαντήρια των ''μπλε'' πάρουν τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 

Ντέρμπι δεν το λες, αλλά αν κάτσει κανείς να βάλει κάτω τα ονόματα από τις δύο πλευρές, τότε υπάρχει ζουμί σε αυτήν την αναμέτρηση. Παπουλίδης, Τσιριγωτάκης και Μοδάκης θα βρούν τον Βαρδαβά, Γιώργαρο και Παπαργυρόπουλο για μια θέση που οδηγεί είτε στην κορυφή για τους δεύτερους, είτε εκτός επικίνδυνης ζώνης για τους πρώτους. Είναι ξεκάθαρο φαβορί ο Πρωτέας, κάπου όμως μπορεί να βρεθεί μία τρύπα και για την έκπληξη. Όπως και να χει οι λύσεις των φιλοξενούμενων είναι περισσότερες και θα πιστέψουμε το διπλό.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ - Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Θα ήταν ένα πολύ μεγάλο ματς, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν. Ο Τσορμπατζίογλου λογικά θα μείνει εκτός για περίπου 4 αγωνιστικές μετά από τιμωρία της διοργανώτριας αρχής και στο Φάληρο ψάχνουν να βρουν λύσεις εκ των έσω. Ο ΑΟΝΑ έκανε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Ερμή πριν μία εβδομάδα και του έχει ανοίξει η όρεξη. Αν οι γηπεδούχοι καταφέρουν και βρουν σκοράρισμα από τον Αθανασούλα ή τον Τσιφτσή, τότε το ματς μπορεί να πάει στον άσσο. Αν οι φιλοξενούμενοι κλειδώσουν τα εναπομείναντα ατού των Φαληριωτών τότε το ματς θα πάει στο διπλό.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ -. ΠΕΡΑ ΑΣ

Ώρα για αποδείξεις για τον νέο προπονητή του Ερμή. Η ομάδα χρειάζεται νίκες για να ξαναβρεί τον δρόμο της προς την κορυφή, αλλά και για να εξασφαλίσει από νωρίς μία ομαλή πορεία μακριά από περιπέτειες. Το ΠΕΡΑ αφού έκλεισε στόματα μέσα στους Τράχωνες, δίνει ακόμα ένα ματς εκτός έδρας και θα παλέψει για να πάρει ένα διπλό που θα του δώσει μεγαλύτερη σιγουριά για το μέλλον. Αν οι Ασημακόπουλος και Βλαχάκης ξανακολήσουν όπως το τελευταίο ματς, τότε θα έχει προβλήματα η ομάδα του Πειραιά. Αν όμως οι πρωταγωνιστές του πάρουν μπρος το ματς θα πάρει έναν άγριο χαρακτήρα με την έδρα να αναμένεται να παίρνει μια καλή νίκη. Το ΠΕΡΑ θα βασιστεί ξανά στον Βαρδάλο και στον Τάγαρη και περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι από μία ομάδα που δε σταματά να παλεύει όλα τα ματς. Ίσως η έδρα έχει ένα μικρό προβάδισμα.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΗΣ- ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 1 (πολυ ευκολα)
    ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ 2 (ηρθε η ωρα ο πορφυρας να βρει ρυθμο)
    ΜΙΛΩΝ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 1 (πιο καλη ομαδα ο μιλωνας)
    ΕΣΠΕΡΟΣ- Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1 (τοπικο ντερμπυ καλυτερος ο εσπερος)
    Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ 2 (ευκολα ή δυσκολα ο πρωτεας θα παει μονο με νικες μεχρι τη νικαια)
    Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ - Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1 (προβαδισμα στην εδρα)
    ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ -. ΠΕΡΑ ΑΣ 1 (θα ξεσπασει ο ερμης)
    basketfan

    ΑπάντησηΔιαγραφή