ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Προβλέψεις για την 15η αγωνιστική της ΄Β Εσκανά. Περιμένουμε τις δικές σας!

Της ανατροπής έγινε πριν μία εβδομάδα στην Β Εσκανα και οι προβλέψεις μας δεν έπεσαν και πολύ έξω, πόσο μάλλον όταν πολλά από τα ματς, κινήθηκαν στο όριο. Αυτή η βδομάδα αναμένεται κρίσιμη για πολλές ομάδες και οι SPORTSOFFICERS είναι εδώ για να σας δώσουν και πάλι τη γνώμη τους.

Πάμε να τις δούμε 


ΚΑΣΤΕΛΛΑ - ΝΕΜ

Δεν τα κατάφερε την Δευτέρα η Καστέλα στη εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στο Πειραικό με αποτέλεσμα να φτάσει τις τρείς συνεχόμενες ήττες. Η ΝΕΜ απο την άλλη είναι κλασσική ομάδα έδρας , ενώ εντός είναι σχεδόν ανίκητη. Παρόλα αυτά της λείπουν οι εκτός έδρας  νίκες που θα της επέτρεπαν να κοιτάξει λίγο ψηλότερα. Δασκαλούδης , Προσελέντης , Αβραμίδης είνα οι πιο σταθεροί  απο την ΝΕΜ , ενώ Παπαδόπουλος , Γεροδήμος , Λεσι ξεχωρίζουν από την ΚαστέλαΔύσκολα να κοντράρει κανείς την Καστέλλα στην έδρα της, κάποτε όμως πρέπει να κερδίσει εκτός και η ΝΕΜ. Ελαφρύ προβάδισμα θα δώσουμε στο διπλό.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2


ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ - Ε.Α.ΝΙΚΑΙΑΣ 


Ακόμη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Πειραικός την Δευτέρα και απ ότι φαίνεται του χρόνου   θα αγωνίζεται στην Α΄ κατηγορία αν δεν δούμε υπερφυσικά πράγματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Νίκαια μετά την νίκη στο  ματς θρίλερ της προηγούμενης αγωνιστικής,  άρχισε να κρυφοκοιτάζει την τριάδα , για να έχει όμως ελπίδες θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις, ξεκινώντας ίσως από το διπλό επί του Πειραικού. Χερκελεντζής , Πρινέας , Κατσούρης αποτελούν σταθερές αξίες για τον Πειραικό αλλά Αρμανίδης , Σαρδέλης  βομβαρδίζουν από παντού καθιστώντας τους Νικαιώτες υπολογίσιμη δύναμη. Κίνητρο υπάρχει και θα το ακολουθήσουμε. Πάμε με το διπλό έκπληξη.
 
ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2


ΤΕΡΨΙΘΕΑ - ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ


Τις τέσσερις σερί νίκες έφτασε ο Αετός με αποτέλεσμα να έχει βγει από την επικίνδυνη ζώνη και να ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Εύσταθίου , Μπουζιάνης  βρίσκονται σε καλή κατάσταση και οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα σε καλύτερες μέρες και ταυτόχρονα τη σωτηρία της. Ήττα στον πόντο την προηγούμενη αγωνιστική για την Τερψιθέα σε ένα ματς που θεωρητικά κρατούσε στα χέρια της αλλά από ότι φαίνεται φέτος δεν την θέλει με τίποτα. Κρίσιμο ματς για τους Γλυφαδιώτες που αν δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν τον Αετό και νομίζουμε πως Βαρβατάκος , Κανελλόπουλος , Μαρκόπουλος θα φροντίσουν γι αυτό πόσο μάλλον από τη στιγμή που επιστρέφει αυτήν την εβδομάδα και ο Δοροβίτσας ο οποίος δεν αγωνίστηκε προ μίας εβδομάδας.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1



ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΕΥΡΥΑΛΗ


Μετά την άδικη ήττα (σύμφωνα με τους ανθρώπους της) την προηγούμενη αγωνιστική η ΠΡΟΟ καλείτε να παίξει ένα ντέρμπι με μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Στηριζόμενη πάντα στην καλή της έδρα και στους Δαλμυρά , Φουντή και Θωμά  θα προσπαθήσει να ρεφάρει την ήττα της προηγούμενης εβδομάδας και να επανέλθει σε τροχιά ανόδου. Η Ευρυάλη θέλει να διευρύνει το σερί των επιτυχιών της, προκειμένου να μείνει στο κυνήγι του Πειραικού και να ξεμπερδεύει από νωρίς με την υπόθεση Α Εσκανα. Σκουλούδης , Κακκαβάς και Κελέσης  θα κάνουν τη διαφορά και αυτήν την εβδομάδα και γνώμη μας είναι ότι έστω και δύσκολα θα έρθει το διπλό.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2


ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση του Παννεαπολικού με αποτέλεσμα να έχει απομακρυνθεί πολύ από τις θέσεις που οδηγούν στη άνοδο και να είναι πλέον αγκαλιά με τον υποβιβασμόΠρέπει να  αρχίσει άμεσα να κερδίζει γιατί λιγοστεύουν οι αγωνιστικές και είναι ήδη τρεις ήττες διαφορά από την  Καστέλα η οποία όπως το πάει φέτος θα σώσει τη χρονιά και δίχως μεγάλη δυσκολία.  Κόντρα στον πολύ καλό Φοίνικα, που προέρχεται ναι μεν από νίκη,  αλλά με μέτρια εμφάνιση, οι Συρόγλου , Τζοβάρας , Μπίκουλης  θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς για να φτάσουν μετά από καιρό στην κατάκτηση ενός ροζ φύλλου αγώνος το οποίο απουσιάζει εδώ και καιρό από το οπτικό πεδίο των Νικαιωτών. Σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς ο Φοίνικας θα στηριχθεί στην σκληρή του  άμυνα, στην ψυχή των επί χρόνια αθλητών του και στους Δεβεζόγλου , Ρέππα, Κόικα προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά ανόδου και να φύγει με το διπλό από το Καραμπίνι.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ


Πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον για τον Σαρωνικό που παλεύει όλα τα παιχνίδια,  αλλά στο τέλος φαίνεται ότι κάτι λείπει για να φτάσει στη νίκη. Η Αρμενική από την άλλη συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της και με μεγάλο όπλο της την άμυνα συνεχίζει να διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο. Δαχρεντζής , Κάτσας θα επωμιστούν το βάρος του σκοραρίσματος για τον Σαρωνικό και εφόσον διορθωθεί το κόλλημα στο σκοράρισμα όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο, ίσως καταφέρει να πάρει το τρίτο της φετινό ροζ φύλλο. Βασιζόμενοι όμως στα δεδομένα, νομίζουμε ότι η καλή άμυνα της Αρμενικής συν τους Αμπατζή , Μουλά, στο τέλος θα επικρατήσουν παραμένοντας στην τρίτη θέση


ΠΡΟΓΝΩΣΗ  2


ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ 


Σε παρόμοια κατάσταση με τον Σαρωνικό και η Βουλιαγμένη που επίσης πολύ δύσκολα θα φτάσει στην σωτηρία, δεν παύει όμως να έχει αρκετές ελπίδες οι οποίες σε περίπτωση νίκης την Πέμπτη που μας έρχεται θα αναπτερωθούν. Η Ελευθερία Μοσχάτου μετά από δύο συνεχόμενες νίκες έχει μπει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου και μέσα στην Βουλιαγμένη έχει την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τους Πέττα, Παυλιά και Ζαρκαδούλα οι οποίοι φέτος ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα πολύ καλό ματς στη Βάρη, το κίνητρο όμως της πολύ έμπειρης Ελευθερίας, ίσως να είναι αρκετό για να της δώσει και τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2

Η Βαθμολογία μετά από 14 αγωνιστικές

1. Πειραϊκός 25 12-1 935-808
2. Ευρυάλη 25 11-3 998-904
3. Ενωση Αρμενίων 23 9-5 849-796

4. Φοίνικας Πειραιά 22 9-4 943-820
5. Ελευθερία Μοσχάτου 22 8-6 953-934
6. ΕΑ Νικαίας 22 8-6 918-913
7. Προοδευτική 21 7-7 869-894
8. Μεγαρίδα 21 7-7 994-1018
9. Τερψιθέα 19 5-9 929-951
10. Αετός Καλλιθέας 19 5-9 929-951
11. Καστέλλα 19 6-7 863-876
12. Παννεαπολικός 18 4-10 911-958
13. Βουλιαγμένη 17 3-11 838-952
14. Σαρωνικός 15 2-11 734-873

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου