ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Το "θαύμα" του ΠΑΟΚ!




Μετά την λήξη του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πλατανιά, ο Άγγελος Αναστασιάδης εστίασε σε μία ερώτηση και έδωσε απάντηση-μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση: "Αυτό που γίνεται φέτος στον ΠΑΟΚ, είναι ένα μικρό θαύμα. Κάνουμε πρωταθλητισμό και πολλές άλλες.. δουλειές μαζί, κάτι που δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο!"                Σαλλλλονικιός

                                                                       


Δεν έχει άδικο ο κόουτς, αλλά αυτό το έχουμε γράψει πολλές φορές και από καιρό εδώ, όπως άλλωστε και την ανάγκη ενίσχυσης που έχει η ομάδα στην πορεία για τον πρωταθλητισμό. Επί των ημερών του στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης πλήρωσε 21 εκατομμύρια για 27 μεταγραφές και από αυτούς που ήρθαν μετρημένοι στα δάχτυλα ήταν αυτοί που ουσιαστικά πρόσφεραν. Τα "παλτά" που χρέωσε ο Τσιστιακόφ (καλή του ώρα εκεί που είναι), σε συνεργασία με τους υπόλοιπους της "ομάδας αγωνιστικού σχεδιασμού", δεν έχουν τελειωμό. Εάν μπορεί βέβαια ο Ιβάν να δίνει τέτοια ποσά, μαγκιά του και "γούστο του και καπέλο του"! Το καυτό ερώτημα όμως είναι ένα: τι πέτυχε με αυτές τις μεταγραφές ο ίδιος και ο ΠΑΟΚ; Και η απάντηση; ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!






Και έρχεται το καλοκαίρι ο Αναστασιάδης, αναλαμβάνει στην ουσία την Κ-20 (παροιμιώδης και αλησμόνητη η ατάκα τους Κλάους όταν μπήκε για πρώτη φορά στα αποδυτήρια τον Ιούλιο! ), την πάει προετοιμασία, την προπονεί, φέρνει και τρεις ξένους και ξεκινάει. Η σημερινή ομάδα που στοιχίζει 5-6 φορές λιγότερα χρήματα, είναι δεύτερη ( από δικά της λάθη κυρίως) με δύο βαθμούς λιγότερο από τον Ολυμπιακό. Τα πανάκριβα και υπερτιμημένα "παλτά" του Τσιστιακόφ και των λοιπών, έμειναν καμιά εικοσάρα βαθμούς πίσω από τον άνετο πρωταθλητή και μάλιστα από τον Δεκέμβριο, και φυσικά δεν έπαιξαν ούτε στα προκριματικά στου Τσάμπιονς Λίγκ. Σήμερα ο Άγγελος μπορεί να καμαρώνει περήφανα για το γεγονός ότι ενώ μείωσε το μπάτζετ (αισθητά είναι η αλήθεια) και.. επανέφερε στην ομάδα παίκτες ξεχασμένους η ακόμα και υπό διωγμό (Τζανδάρης, Κωνσταντινίδης, Κατσικάς, Ποζατζίδης) βρίσκεται σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό.




Γι'αυτό μίλησε για θαύμα ο Αναστασιάδης και "ξέσπασε", με την καλή έννοια, στην συνέντευξη τύπου. Και είχε δίκιο σε όλα, γιατί ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι τραβάει σε καθημερινό επίπεδο. Κι αν ακολουθήσουν τις εισηγήσεις του, είναι βέβαιο ότι ο ΠΑΟΚ θα γίνει ακόμα πιο μεγάλος.



Υ.Γ. 1  Ο ΠΑΟΚ κινείται έντονα τα τελευταία 24ωρα για ακόμα δύο μεταγραφές "τύπου Νομπόα" στις θέσεις που πονάει, δηλαδή αυτές του στόπερ και του αριστερού μεσοεπιθετικού. Οι πληροφορίες μου λένε πως σύντομα έρχονται ανακοινώσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.


  



Υ.Γ.2  Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές κυκλοφορούν φήμες για συμφωνία του ΠΑΟΚ με δύο πολύ μεγάλα ονόματα. Τον Πορτογάλο Ρικάρντο Κόστα ο οποίος ξεκίνησε από την Πόρτο (2002-07, 75 συμμετοχές, 3 γκολ), συνέχισε στην Βόλφσμπουργκ (2007-10 42 συμμετοχές, 6 γκολ), στην Λιλ με την μορφή δανεισμού (10 συμμετοχές), στην Βαλένθια (2010-14 87 συμμετοχές, 7 γκολ) και το περασμένο καλοκαίρι πήγε στην Αλ Σαϊλίγια του Κατάρ (15 συμμετοχές, 1 γκολ). Είναι 22 φορές διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας. Και τον Σέρβο-Ουκρανό Μάρκο Ντέβιτς. Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την Ρουμπίν Καζάν για την απόκτηση με την μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 31χρονου επιθετικού (παίζει κυρίως ως δεύτερος στράικερ) της Ρουμπίν Καζάν, Μάρκο Ντέβιτς. Ωστόσο ο Σέρβος, φαίνεται να αθέτησε την συμφωνία του με τους "ασπρόμαυρους"
προτιμώντας τελικά τα πετροδόλαρα των Αράβων του Κατάρ και β' κατηγορία της χώρας.Έτσι στον ΠΑΟΚ συνεχίζεται η αναζήτηση μεγάλου ονόματος για την θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού.

Υ.Γ. 3  Θυμάστε μήπως τι σας είχαμε πει σε ένα παλαιότερο μας άρθρο; Για μια καλή πληροφορία λέω που είχαμε, για επιστροφή ενός φίλου από τα παλιά.. "καλομελέτα και έρχεται" όπως λέει και ο σοφός λαός!!

                                                                                                                                                           Σαλλλλονικιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου