ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Προβλέψεις για την 18η αγωνιστική της Α΄Εσκανα.

Με πολύ καλά ποσοστά επιτυχιών προχωρούμε για ακόμα μία εβδομάδα στις προβλέψεις μας και όσο περνάνε οι εβδομάδες, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον σε όλες τις κατηγορίες. Οι περισσότερο εμπλεκόμενοι με την Εσκανα, είναι οι SPORTSOFFICERS και θα παραμείνουμε εδώ, για να μπορείτε εσείς να μαθαίνετε και την παραμικρή λεπτομέρεια με τις ομάδες της Εσκανα.


Πάμε να τις δούμε..


ΠΕΡΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ

Μετά το μεγάλο διπλό την προηγούμενη αγωνιστική  μέσα στο Σαλπέας  επί του Πορφύρα
(με τρίποντο του Καλούδη 6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος) , το Πέρα ξέφυγε  από την  επικίνδυνη ζώνη  και με νίκη επί της Περάμου αυτήν τη Δευτέρα θα είναι το πολύ δύο νίκες μακριά, από όσο υπολογίζουμε, από την παραμονή της στη κατηγορία. Η Πἐραμος στηριζόμενη κυρίως στην έδρα της , ξέφυγε λίγο από την ουρά της βαθμολογίας αλλά θα πρέπει να αρχίσει  να κερδίζει και εκτός έδρας  για να φτάσει γρήγορα στην παραμονή και να ηρεμήσει παίζοντας ακόμα πιο όμορφο μπάσκετ. Ο Πανάγος δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αν πάρει κάποιες βοήθειες από τους Μπαλτσαβιά και Κοντόπουλο, δε θα χρειαστεί και πολύ παραπάνω για να φύγει η ομάδα τους με το δίποντο.Το θέμα βέβαια αυτή την εβδομάδα είναι ποιος θα σταματήσει τον κορυφαίο για το Περα τη φετινή χρονιά Ηλία Βαρδάλο;



ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ

Μεγάλη εμφάνιση και νίκη  για τον Ερμή κόντρα στον Μίλωνα ,   που έδειξε ότι το πολύ δυνατό ξεκίνημα που είχε κάνει στο πρωτάθλημα μόνο τυχαίο δεν ήταν και  ότι το φετινό του ρόστερ, αξίζει καλύτερης τύχης από το να παλεύει για την σωτηρία.Ένα βήμα εμπρός και δύο πίσω για τον Πορφύρα,  που συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία μετά την ήττα από το Πέρα. Ο ενθουσιασμός από την αλλαγή προπονητή φαίνεται ότι δεν κράτησε πολύ, με αποτέλεσμα η ομάδα να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την ζώνη του υποβιβασμού. Μόνο με τον Χαραλαμπίδη να μάχεται, ο Πορφύρας θα έχει πολλά προβλήματα κόντρα στην πιο αθλητική και  πιο γρήγορη ομάδα του Ερμή, για αυτό θα πρέπει και οι έταιροι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ομάδας, Ευαγγελίτσης και Παλτόγλου να πάρουν μπρος, αν θέλουν η ομάδας τους να έχει κάποια τύχη. Στον Ερμή με τον coach Σορώτο στον πάγκο, το ομαδικό πνεύμα και τα γρήγορα πόδια του Ξυδά, οδηγούν με ασφάλεια τους Πειραιώτες στη συνέχεια του πρωταθλήματος.




ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


Α.Ο. Π.ΦΑΛΗΡΟΥ - ΜΙΛΩΝ


Νίκη ανάσα για το Φάληρο την προηγούμενη αγωνιστική που επέστρεψε από το 34-16 του ημιχρόνου κόντρα στη Δραπετσώνα και πήρε τεράστια νίκη με δίποντο εκτός ισορροπίας από τον Πέτρο Αθανασούλα. Με τον Τζορμπατζίογλου να έχει επιστέψει για τα καλά το Φάληρο θα στηριχθεί πάνω του ως προς το επιθετικό κομμάτι και από εκεί και μετά όποιος κρυφός άσσος βγει από το μανίκι. .Ελεύθερη πτώση για τον Μίλωνα, που στα τελευταία έξι ματς έχει τέσσερις ήττες και ψάχνει νίκες ψυχολογίας για να πιάσει και πάλι ρυθμό και να επανέλθει στις γνώριμες, υψηλού επιπέδου εμφανίσεις του. Αν αυτήν την εβδομάδα αγωνιστεί ο Μπίκας για τον Μίλωνα, το παιχνίδι θα πάει στο διπλό. Αν δεν αγωνιστεί, το ματς θα είναι ντέρμπι, αλλά λογικά οι ''πράσινοι'', εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν..


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 2


Α.Λ.Φ. ΑΛΙΜΟΥ - ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ 

Δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση  κόντρα στο Άρη την προηγούμενη αγωνιστική ο Άλιμος ,  με την απουσία του Τσιριγωτάκη να αποδεικνύεται καθοριστική. Κόντρα στην Δραπετσώνα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την νίκη αν θέλει να ελπίζει πως θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Α Εσκανα. Η Δραπετσώνα αφού δεν τα κατάφερε και κόντρα στο Φάληρο έτσι όπως πήγε το παιχνίδι (34-16 ημίχρονο), μάλλον θα πρέπει να αποδεχθεί την μοίρα της και να κάνει τα σχέδια της για την Β΄ΕΣΚΑΝΑ. Ποτέ δεν ξεγράφονται οι μαχητικοί φιλοξενούμενοι, αλλά το κίνητρο και οι δυνάμεις, δείχνουν να λιγοστεύουν.  Παπουλίδης , Μοδάκης είναι αρκετά έμπειροι για να καθαρίζουν τέτοια παιχνίδια και αν παίξει και ο Τσιριγωτάκης προβλέπεται ένας άσσος, ο οποίος θα είναι ικανός για να ξαναβάλει το πόδι των Αλιμιωτών στο γκάζι, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΕΣΠΕΡΟΣ - ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα δύσκολα εκτός έδρας ματς για τους Νικαιώτες (το άλλο με Τράχωνες) έφτασε. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Καλλιθέα, είναι ικανό να ανατρέψει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα. Κόντρα στην ομάδα που τους απέκλεισε από το κύπελλο θα έχουν πολύ δύσκολο έργο και αν θέλουν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα, θα πρέπει να καθαρίσουν και αυτό το ματς, απέναντι σε έναν πολύ  ίσχυρό αντίπαλο όπως ο Εσπερος.  
Από την άλλη πλευρά, μπορεί να ανακόπηκε η ανοδική πορεία του Εσπέρου την προηγούμενη Δεύτερα,  αλλά μέχρι στιγμής έχουν δείξει δουλεμένη ομάδα με πολλές δυνάμεις και σκληρή άμυνα, ικανή να πάρουν το δίποντο απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αγγελόπουλος , Χατζηκίδης και Χαρούνι είναι εξαιρετικοί μέσα στη Καλλιθέα και μπορεί το ροστερ του Άρη να χαρακτηρίζεται ως ποιοτικότερο, αλλά ο Έσπερος το έχει κάνει ήδη μία φορά και έχει τη δύναμη  να το ξενακάνει!



ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1


ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 

Μεγάλο ματς στη Βούλα με τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος να έρχονται αντιμέτωπες με την γηπεδούχο να αναζητά την παραμονή της στην κορυφή, και την φιλοξενούμενη, να ψάχνει μία νίκη εκδίκηση, για τα όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο στον Άλιμο, αλλά και ποιος ξέρει πως μπορεί να εξελιχθεί το πρωτάθλημα στη συνέχειά του. Ο Πρωτέας εδώ και καιρό έχει βρει  ρυθμό  και αποδίδει πολύ καλό μπάσκετ μη καταφέρνοντας να βρει κάποιον καλύτερό του. Οι Τράχωνες αφού έκαναν μία μίνι κοιλιά, αμέσως μετά την αλλαγή προπονητή στον πάγκο τους, έφτασαν πλέον να τρέχουν ένα σερί έξι νικών. Ο Γρηγοράκος δηλώνει πάντα παρόν για την ομάδα του και αν πάρει μία σχετική βοήθεια από τους υπόλοιπους υψηλού επιπέδου συμπαίκτες του, ίσως παλέψει τον αγώνα περισσότερο από το αναμενόμενο, καταφέρνοντας να φύγει με το διπλό από τη Βούλα.Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων τώρα, με τους Γιώργαρο και Καπώνη να αποτελούν μία εξαιρετική δυάδα στη θέση του άσσου, ο coach Μανουσέλης ψάχνει την επιθετική υποστήριξη από τους Παπαργυρόπουλο και Βαρδαβά για να μπορέσει η ομάδα του να παραμείνει για ακόμα μία εβδομάδα στο κατόπι των Νικαιωτών.


ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1



Α.Ο.Ν.ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ - Α.Ε.ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς της αγωνιστικής γίνεται την Δευτέρα στην Αργυρούπολη με δύο ομάδες οι οποίες έχουν αλλάξει και οι δύο προπονητές μέσα στην εβδομάδα. Όποιος κερδίσει θα κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία, παρόλο που το πρωτάθλημα έχει ακόμα μέλλον. Σίννος και  Μαραγκόπουλος ήταν πολύ ανταγωνιστικοί κόντρα στον Πρωτέα αλλά κόντρα στον ΑΟΝΑ θα πρέπει να είναι ακόμη καλύτεροι για να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Παπαιωσήφ και Καλογερόπουλος  θα κάνουν την διαφορά από την πλευρά των γηπεδούχων και με την έδρα να είναι με το μέρος τους, ίσως να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ 1



Η Βαθμολογία μετά από 17 αγωνιστικές
1. Αρης Νικαίας 32 15-2 1299-1177
2. Πρωτέας Βούλας 32 15-2 1159-9717
3. Τράχωνες Δία 28 11-6 1209-1131
4. Εσπερος Καλλιθέας 27 10-7 1172-1161
5. Μίλωνας 27 10-7 1157-1136
6. Πέρα 25 8-9 1101-1129
7. Ερμής Πειραιά 25 8-9 1148-1173
8. Ενωση Νέας Περάμου 24 7-10 1163-1184
9. Π. Φάληρο 24 7-10 1170-1225
10. Πορφύρας 24 7-10 1128-1103
11. ΑΕ Καλλιθέας 23 6-11 1198-1269
12. Αλιμος 23 6-11 1268-1370
13. ΑΟΝΑ 23 6-11 1066-1102
14. Δραπετσώνα 20 3-14 1162-1269

4 σχόλια:

  1. ΠΕΡΑ-ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ 1 (αλλη ομαδα εκτος εδρας η νεα περαμος)
    ΕΡΜΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΠΟΡΦΥΡΑΣ1 (πολυ ευκολα ο πορφυρας ειναι πολυ κακος φετος)
    ΦΑΛΗΡΟ-ΜΙΛΩΝΑΣ 2( πιο εμπειρη η ομαδα του μιλωνα)
    ΑΛΙΜΟΣ -ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1(η δραπετσωνα εχει πεσει και δεν υπαρχει κινητρο..ειδικα μετα την ηητα της προηγουμενης δευτερας...)
    ΕΣΠΕΡΟΣ-ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 2( σουρλης-φωτοπουλος ειναι γεννημενοι για αυτα τα παιχνιδια.η μικροι ηλικιακα παιχτες του εσπερου δεν θα αντεξουν )
    ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΤΡΑΧΩΝΕΣ 2(το μπαμ της αγωνιστικης...)
    ΑΟΝΑ-Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 2( δυσκολο ματσ αλλα η καλλιθεα θα το παρει )

    Φιλικα basket24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε στο οτι διαφωνούμε, αλλά όλα μέσα είναι!
    Αν και είναι επιστημονική φαντασία το διπλό μέσα στη βουλα.
    SWKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευκολη μερα θα εχει και ο Αρης και ο Πρωτεας.. Τα θαυματα του κυπελλου δεν γινονται καθε μερα... ΠΙστευω πως το πρωταθλημα θα κριθει μεσα στην Βουλα.. μιας και νομιζω θα πανε αηττητες οι ομαδες εκει..!! Ντερμπι και μαλλον εκει θα παω κιολας..Ερμης-Πορφυρας παρολο την θεση που εχουν.. ειναι τοπικο νετρμπακι και εχουν με αντιπαλοτητα μεγαλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνούμε για το ντέρμπι που αναφέρεις, αλλά θεωρώ ότι οι δύο πρώτοι έχουν επικίνδυνα ματς, τα οποία αν υποτιμήσουν, μπορεί και να χάσουν έναν πόντο. Ο Άρης από ότι φαίνεται έχει και ένα μαξιλαράκι ασφαλείας μέχρι τη Βούλα.
    LegenD

    ΑπάντησηΔιαγραφή