ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

BetOfficers 10-2-15. Τέσσερις επενδύσεις και για σήμερα Τρίτη.

Κόντραρε δύο δεκάλεπτα τον ΠΑΟ η Ρόδος και στο τέλος μία 25αρα στο κεφάλι. Από το πρώτο ημίωρο με 10 παίκτες η Λάτσιο και μετά ματς σούπα. Είπαμε να μην παίξουμε πολλά εχθές, αλλά όχι να χάσουμε και έτσι. τουλάχιστον η Βολάρα μας ξεπλήρωσε έστω και σαν πρόβλεψη. Τρίτη και συνεχίζουμε... SPORTSOFFICERS 


Πάμε λοιπόν


21:45 Σαντερλαντ  g/g     1,91 * 30 μονάδες  ΗΤΤΑ

Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν τη χρονιά τους απέναντι στη Σάντερλαντ και αν θέλουν να παραμείνουν στην Premier, θα πρέπει να κερδίσουν. Αν θέλουν να κερδίσουν, θα πρέπει να σκοράρουν. Πράγμα που κάνουν αγωνιστική παρά αγωνιστική και στο τελευταίο ματς τους δεν το έκαναν. Η Σάντερλαντ είναι πιο άνετη, αλλά σε αυτήν την αναμέτρηση, υπολογίζει μόνο τη νίκη, αν θέλει να λέει ότι παίρνει μία καλή ανάσα για τη συνέχεια. Δεν ξέρω αν θα έρθει 1-1, αλλά πιστεύω ότι τα γκολάκια θα μπούνε και από τις δύο πλευρές. Γιατί όχι 2-1 το τελικό σκορ.

18:00  Λίβερπουλ  g/g    1.67  * 20,00 μονάδες ΝΙΚΗ

Και η Λίβερπουλ και η Τότεναμ μπάζουν από παντού. Νίκη τετράδας για την Τότεναμ απέναντι στον παλιομοδίτη Βενγκέρ, ενώ η Λίβερπουλ δεν μπορούσε να πάρει το ντέρμπι της δικής της πόλης. Πολλά τα γκολ που τρώνε πίσω και οι δύο, το θέμα είναι πόσα θα μπούνε μπροστά. 4-6 γκολ ίσως αλλά το g/g μου αρέσει πιο πολύ.

21:45 Μπορνμουθ  Χ2   1.70 * 40,00 μονάδες ΝΙΚΗ

Η Ντέρμπι είναι καλύτερη ομάδα. Είναι πιο έμπειρη, έχει καλύτερο σερί από τη σημερινή αντίπαλό της η οποία δεν έχει και την καλύτερη έδρα της κατηγορίας. Ένα σκληρό Χ, ή ενα διπλό του 0-1 θα είναι η επιλογή μου.

20:15 Λιμόζ  Over 158.5  1.90 * 20 μονάδες (Μπάσκετ) ΗΤΤΑ

Τα 80ρια είναι σύνηθες φαινόμενο και για τις δύο ομάδες που θα έρθουν αντιμέτωπες σε ένα αδιάφορο παιχνίδι βαθμολογικά, καθώς η πρόκριση έχει ήδη κριθεί. θεωρώ ότι θα γίνει ροτέισον, θα μπουν τρίποντα με τη σέσουλα, οι άμυνες λογικά θα είναι χαλαρές και αντί για 158.5 πόντους μην έρθουν και 170 για πλάκα. Όπως και να έχει και το 1.90 καλό είναι.

Μονάδες  590 - τις σημερινές επενδύσεις μας. 

Ξεκινήσαμε με 100 μονάδες 12/1/15


Υπόλοιπες επιλογές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου