ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο απολογισμός της Αρμενικής για την χρονιά που πέρασε

Armeniki BC-Official

Άλλη μια αγωνιστική χρονιά τελείωσε για την Ένωση Αρμενίων Αθλητών η οποία, με πολύ όρεξη και δουλειά,  κατάφερε να έχει μια επιτυχημένη πορεία σε όλα τα τμήματα της σύμφωνα με τα λεγόμενα των άνθρωπων του συλλόγου. 'Ετσι θέλησαν να κάνουν το δικό τους ταμείο για την χρονιά που έφυγε. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά 

''Μια όμορφη μπασκετική αγωνιστική σεζόν, έφθασε στο τέλος της. 
Το αντρικό σώθηκε εύκολα στην Β’ΕΣΚΑΝΑ, και αν δεν είχε τις πολλές ατυχίες με τους τραυματισμούς ίσως και να είχε καταφέρει να τερματίσει πιο ψηλά από την 8η θέση στην οποία τερμάτισε.
Το εφηβικό μας, με καταπληκτικές εμφανίσεις στην πρώτη φάση κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση τερματίζοντας στην 2η θέση στον όμιλο (Ισοβαθμία με τον 1ο Έσπερο). Πολύ όρεξη, πάθος, και διάθεση από τα παιδιά, που δυστυχώς και εκεί ο τραυματισμός του αρχηγού, τους στέρησε την δυνατότητα να παλέψουν πλήρης για κάτι καλύτερο από τις αξιοπρεπής εμφανίσεις της 2η φάσης.
Το παιδικό, ή κατά συνθήκη παιδικό μιας κ την ομάδα απαρτίζουν παιδιά λίγο μικρότερο από το ηλικιακό όριο του παιδικού, πάλεψε με παιδιά μεγαλύτερα σε ηλικία, και κατάφερε παρά τις ήττες να μαζέψει πολύτιμες εμπειρίες, να σκληραγωγηθεί μπασκετικά σε δύσκολες καταστάσεις και δουλεύοντας παράλληλα στις προπονήσεις επιδιώκει να βγάλει στο γήπεδο από του χρόνου που η ψαλίδα της ηλικιακής διαφοράς κλείνει, δείγματα της δουλειάς και του ταλέντου τους.
Η πιο ευχάριστη νότα όμως του τμήματος μπάσκετ της Αρμενικής είναι οι νέοι αθλητές του συλλόγου, το τμήμα των ακαδημιών, που κάποιοι είχατε την ευκαιρία να δείτε και στο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της αντρικής ομάδας. Η αγάπη τους για το άθλημα, η συνέπεια τους, το πάθος τους, αλλά και οι φαρμακερές ατάκες τους κάνουν το μικρότερο ηλικιακά τμήμα της Αρμενικής Basket, να αποτελεί το πιο σημαντικό. Την κολόνα του όλου συστήματος.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μέσα στην Αρμενική σε όλους εσάς για την αγάπη και υποστήριξη που δείξατε σε όλα τα τμήματα της ομάδας μέσα στην χρονιά που πέρασε.
Η αγωνιστική σεζόν έφθασε στο τέλος, ή δουλειά στα τμήματα όμως συνεχίζεται.
Μαζί θα ανανεώσουμε το ραντεβού για την ενημέρωση της πορείας των αγωνιστικών τμημάτων, για τον Σεπτέμβριο.
Ως τότε...
Εν αναμονή των ανακοινώσεων του τουρνουά που έγινε θεσμός
Εν αναμονή του 3on3 της Αρμενικής!

Stay tuned...''

Πηγή: https://www.facebook.com/armenikibc?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου