ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

Ο Γιάννης Λουκής σε νέες περιπέτειες.

Είχαμε αναφερθεί ότι ο Γιάννης Λουκής στην αρχή του καλοκαιριού θα ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους play maker της Εσκανα. Τα τελευταία τρία χρόνια στον Παννεαπολικό, σε κάθε πάτημά του στο παρκέ, έδινε ενέργεια και ουσία στην ομάδα του και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που ανήλθε ο Παννεαπολικός στη ΄Β Εσκανα πρίν δύο χρόνια. Εν συνεχεία η σταθερή του απόδοση και δημιουργικά και εκτελεστικά, τον ανέδειξαν στους διακριθέντες των ''βυσσινί'', αλλά και της ΄Β Εσκανα συνολικά για την περασμένη χρονιά. SPORTSOFFICERS


Το σίριαλ Λουκή λοιπόν έφτασε στο τέλος του εχθές 27/7, αφού ο εκρηκτικός play maker, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει το ρεύμα της αποκέντρωσης και να μετακινηθεί μόνιμα στο όμορφο και άκρως μπασκετικό νησί της Ρόδου. 

Αφού έμαθε τα μπασκετικά τεκταινόμενα στο νησί, προπονήθηκε με την αθλητική ένωση Καλλιθέας, βρήκε την ποιότητα που έψαχνε στην εν λόγω ομάδα και από κοινού με τους νέους του συμπαίκτες και κάτω υπό τις οδηγίες του coach Σαρίκα Δημήτρη, θα παλέψουν ανάμεσα σε αρκετές ποιοτικές ομάδες του νησιού, ώστε να ανέλθουν στη ΄Γ εθνική.

Εμείς που γνωρίζουμε τον Γιάννη από την Εσκανα που τόσα χρόνια πρωταγωνιστούσε, του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μπασκετική του καριέρα, να αφήσει ανεξίτηλο το όνομά του στα τοπικά δρώμενα του νησιού και πιο συγκεκριμένα στο νεόκτιστο παλέ της Ρόδου και  από εκεί και μετά μόνο επιτυχίες για αυτόν και τη νέα του ομάδα. 


Το νεόκτιστο παλέ της Ρόδου που φιλοξενεί τις παραστάσεις του Λουκή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου