ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Θωμάς Γρηγοράκος: '' Προσωπική απόφαση η μεταγραφή μου σε ένα σύνολο που θα είναι έτοιμο για κάθε παιχνίδι.'' (Ά Εσκανα)

Έχουμε μπει ζεστά στο νέο πρωτάθλημα της Ά Εσκανα και ο καλύτερος τρόπος για να συνεχιστεί αυτό, είναι να έχουμε την εικόνα του νέου πρωταθλήματος μέσα από τα μάτια των πρωταγωνιστών. Ένας εκ των καταλληλότερων λοιπόν, είναι ο Θωμάς Γρηγοράκος. Εμπειρία και αποτελεσματικότητα συνδυάζονται στο πρόσωπό του και μέσα από τη σοβαρότητά που τον χαρακτηρίζει, θα μάθουμε λίγα πράγματα για τον νέο Φοίνικα Πειραιά, καθώς επίσης και για τον ίδιο προσωπικά. SPORTSOFFICERS


Διαβάστε τη συνέντευξη.


Θωμά πέρυσι η χρονιά που έκανες, ήταν ακόμα μία σεζόν υψηλού επιπέδου. Όσοι ασχολούνται με την Εσκανα περίμεναν να σε βρουν και πάλι στην ομάδα που αποτελούσες την σημαία της, με ακόμα ποιοτικότερους αθλητές, ώστε να κάνετε το βήμα παραπάνω. Εσύ τελικά βρέθηκες στον Φοίνικα. Τι συνέβη λοιπόν αυτό το καλοκαίρι;

- Η ομάδα των Τραχώνων είναι μια από τις πιο καλά οργανωμένες ομάδες που έχω παίξει.Οι άνθρωποι που την απαρτίζουν αγαπούν τον αθλητισμό και κάνουν τα πάντα ώστε και τα παιδιά των ακαδημιών να πάρουν τα απαραίτητα ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Όσον αφορά την απόφαση μου να πάω σε άλλη ομάδα,είναι καθαρά προσωπική.

- Τι να περιμένουμε από τον ανανεωμένο Φοίνικα της νέας σεζόν?

- Το πρωτάθλημα πιστεύω φέτος πως θα είναι άκρως ανταγωνιστικό.Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί και θα είναι κάθε παιχνίδι δύσκολο,είτε εντός είτε εκτός έδρας. Πιστεύω πως οι δύο coach Παπανδρέου-Σωμαράκης έχουν κάνει καλές κινήσεις και με τη διάθεσή τους θα δημιουργήσουν ένα σύνολο δυνατό έτοιμο για κάθε παιχνίδι.


- Κοιτώντας έστω και λίγο επιπόλαια το ρόστερ της ομάδας σου, θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι γεμάτο από κουρασμένους γερόλυκους. Ισχύει κάτι τέτοιο, ή με όπλο την εμπειρία και το περίσσιο πάθος που βγήκε και πέρυσι θα δούμε τον Φοίνικα να ξεχωρίζει;

- Θεωρώ πως δεν υπάρχουν γερόλυκοι στον Φοίνικα.Υπάρχουν μόνο παίχτες που θα είναι έτοιμοι να κερδίσουν κάθε παιχνίδι.Πολύ εμπειρία σε συνδυασμό με διάθεση και καλό κλίμα.

- Από τον Γρηγοράκο τι θα δούμε τη νέα αγωνιστική περίοδο;

- Ένας παίχτης δεν κάνει τη διαφορά.Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και με πολύ προσπάθεια να καταφέρουμε να προσφέρουμε όμορφο θέαμα. Έτσι θα μπορέσει να αναδειχθεί ο Φοίνικας,οι προπονητές του και οι παίχτες του.

- Μπορεί ένας παίκτης να μην κάνει τη διαφορά, αλλά όντας ένας από τους πρώτους σκόρερ της περσινής Ά Εσκανα και ταυτόχρονα ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της, ίσως να είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας αναφέρεις ποια ομάδα θεωρείς ότι ενισχύθηκε περισσότερο στη φετινή Ά Εσκανα.

- Θα σου πω εμπειρικά πως η εικόνα μιας ομάδας φαίνεται από τη δουλειά της και όχι από τα ονόματα της.


- Αφού για το μέλλον λοιπόν δεν μπορούμε να έχουμε κάποια ακριβή εικόνα, ας μιλήσουμε λίγο για το προσωπικό σου παρελθόν. Ποια ματς θα παραμείνουν χαραγμένα στη μνήμη σου, ποιοι αντίπαλοι δε θα ξεχαστούν και ποιοι συμπαίκτες θα παραμένουν ως οι καλύτεροι για εσένα;

- Κάθε ματς είναι ξεχωριστό.Είτε είναι νίκη είτε ήττα. Πιστεύω πολλοί αντίπαλοι είναι αξιόλογοι,δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιον. Όσο για συμπαίχτες,σε όλες τις ομάδες που ήμουν όλοι οι συμπαίχτες ήταν καλοί.

- Θωμά σε ευχαριστούμε πολύ για τη κουβέντα που είχαμε. Ευχόμαστε υγεία σε εσένα και την οικογένεια σου, προσωπική και μπασκετική και ότι καλύτερο για τη νέα σου ομάδα.

- Να σαι καλά και εσύ ότι καλύτερο εύχομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου