ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Εντυπωσιακή φιλική νίκη κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης, οι Ίκαροι Σερρών (Γ΄ Εθνική)


Συνέχισε τις καλές εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας η ομάδα των Ικάρων Σερρών, επικρατώντας και της Ασπίδας Ξάνθης, στο ΔΑΚ Σερρών με σκορ 78-59. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα

Η συγκέντρωση και η προσοχή των παικτών στα νέα συστήματα, είναι το ζητούμενο σε κάθε φιλικό παιχνίδι για τον Στέργιο Ποργιόπουλο και τους παίκτες του, που μέχρι στιγμής φαίνεται αυτό να λειτουργεί εντός παρκέ.
Παρά τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και τις απουσίες και για τις 2 ομάδες, οι Ίκαροι Σερρών κατάφεραν να ξεπεράσουν το νωθρό ξεκίνημα του αγώνα, όπου βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 6 πόντους (15-21) και εν συνεχεία ξεδίπλωσαν στο γήπεδο, αυτά που διδάσκονται εδώ και 3 εβδομάδες από τον bench coach της ομάδας Γιάννη Παπαδόπουλο και φυσικά τον coach «Ποργιο». Οι νέοι παίκτες, αφομοιώνουν την φιλοσοφία και τις τακτικές μέρα με την μέρα, ενώ ξεμουδιάζουν σε αυτά τα δυνατά φιλικά.
Η Ασπίδα αν και ταξίδεψε με ελλείψεις στις Σέρρες, κατάφερε να κοντράρει τους «κυανοκίτρινους» για ένα ημίχρονο, αλλά μετά παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Ικάρων. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, την προσεχή Κυριακή 27/9, αυτή τη φορά στο κλειστό του Ευμοίρου στην Ξάνθη, στις 18:00 το απόγευμα.
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-21, 39-33, 57-41, 78-59

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου