ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Οι καλύτεροι της ΄Β Εσκανα στους SPORTSOFFICERS. 6η αγωνιστική.

Μεγάλο βράδυ το χθεσινό με τρομερές νίκες, πολλές ανατροπές και αρκετές μεγάλες εμφανίσεις. κανονικά θα έπρεπε να είχαμε και ένα TOP-5 με τους καλύτερους αμυντικούς, αλλά η μαγεία της επίθεσης κέρδιζε και κερδίζει συνεχώς τα πλήθη. Πάμε να δούμε λοιπόν τους καλύτερους πέντε χωρίς να χάνουμε παραπάνω χρόνο. SPORTSOFFICERS



Αυτή είναι η καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.


Θέση 1


Νίκος Κοντόπουλος (ΝΕΜ)


Αφού ξαπώστασε για λίγο, πέταξε ακόμα μία 20άρα, 22 για την ακρίβεια και η ομάδα του ξαναείδε φως. Δημιούργησε, έτρεξε, εκτέλεσε και η ΝΕΜ πήρε ένα μεγάλο δίποντο απέναντι στη Νίκαια.

Θέση 2


Μάρκος Μακρινός (Καστέλλα)


Ο Μακρινός μας είχε συνηθίσει πέρυσι σε αυτήν την πεντάδα φορώντας τη φανέλα της Αρμενικής. Φέτος με τη φανέλα της Νίκαιας, άργησε λίγο αλλά είναι και πάλι εδώ. Πολύ τρέξιμο, 20 πόντοι, αποφασιστικά καλάθια και η Καστέλλα έστω και στο φινάλε πήρε το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στην Αργυρούπολη.

Θέση 3


Ηλίας Νάννος (Τελαμώνας)


Ο Νάννος έχει πάρει από το χέρι την ομάδα της Σαλαμίνας και την οδηγεί στα ψηλά με βάση το άγνωστο. Αποτελεσματικότατος για ακόμα μία φορά, σωστός αρχηγός, έπαιξε και για τους συμπαίκτες τους που δεν σκόραραν όπως τις άλλες φορές και στο τέλος κατάφεραν και χαμογέλασαν για μία μεγάλη νίκη, απέναντι στον μέχρι προχθές αήττητο Άλιμο.

Θέση 4


Χρήστος Περζικιανίδης (Δραπετσώνα)


Ο 26χρονος guard-forward ήταν ασταμάτητος εχθές. Τις στιγμές που η Αρμενική πλησίασε αυτός δήλωσε παρόν και όταν η ομάδα του άνοιγε τη διαφορά, αυτός και πάλι συμμετείχε. Πολύ καλή δουλειά από τον Περζικιανίδη και επάξια βρίσκεται στην καλύτερη πεντάδα.

Θέση 5


Γιάννης Καμπούρης (ΑΟΝΑ)


Αν και τεσσάρι ο Καμπούρης, έκανε δουλειά ψηλού στην αναμέτρηση της ομάδας του στον Κορυδαλλό. Πολλά ριμπάουντ, καθοριστικά καλάθια όταν η ομάδα του ήταν ακόμα και στο -15 και με παρουσία που ξεχώριζε με την ανάγνωση και μόνο των σκόρερς της αναμέτρησης, βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στην καλύτερη πεντάδα της εβδομάδας.

Προπονητής


Κώστας Πούτος (Τελαμώνας)

Ο πρώην αθλητής του Τελαμώνα και πολλών ακόμα ομάδων εθνικών κατηγοριών, όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερος ως προπονητής. Η ομάδα του εχθές παρόλο που έχαν από το φαβορί της κατηγορίας, έδειξε χαρακτήρα, πάλεψε, έφερε το ματς σχεδόν στα ίσια και στο τέλος έκλεψε τη νίκη. Για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του, αλλά και για την εικόνα της ομάδα της Σαλαμίνας, ο Κώστας Πούτος φέρει μεγάλη ευθύνη και είναι ο καλύτερος coach της εβδομάδας.

Έσπασε το αήττητο του Αλίμου ο τελαμώνας. Πέρασε από την Καλλιθέα η Τερψιθέα. (΄Β Εσκανα)



Χορηγός των SPORTSOFFICERS οι χειροποίητες δημιουργίες στις πιο οικονομικές τιμές, για το τέλειο δώρο σε κάθε γυναίκα. Βρείτε τα μόνο στα Christina Christi Jewels
Την προτείνουν 35.000 ακόλουθοι στο INSTAGRAM. Εσείς ;

FACEBOOK
INSTAGRAM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου