ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Γ. Διαμαντόπουλος: ''Τίποτα δεν έχει τελειώσει''


Ποδαρικό στους SPORTSOFFICERS έκανε ο Γιώργος Διαμαντόπουλος ο οποίος θέλησε να μας μιλήσει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος τόσο για τον Παπάγο όσο κ για τους Σαρξ Γλυφάδας. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Αναλυτικά:

- Η χρονιά για τον Παπάγο αποτελεί περίεργη. Ήδη έχουν αλλαχτεί 3 προπονητές και η ομάδα ουσιαστικά βρίσκεται κοντά σε ''μνηστήρες'' που δικεδικούν την άνοδο.

Η χρονιά ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες. Έγινε μια αλλαγή με τον πρώτο προπονητή που φυσικά και δεν ευθύνεται μόνο αυτός για κάποια αποτελέσματα αφού μερίδιο έχουν και οι παίκτες... Μετά ήρθε ο Καραγιάννης, και επειδή πολύς κόσμος δεν ξέρει τι έχει γίνει μπορεί να λέει ότι θέλει, ο συγκεκριμένος κόουτς έφυγε μετά από δυο μεγάλες νίκες χωρίς να του δημιουργήσει κανείς οποιοδήποτε πρόβλημα. Απλά ήθελε να μετακομίσει στην ομάδα του Περιστερίου. Στην συνέχεια τον διαδέχτηκε ο Οικονομάκης. Γενικά είναι μια δύσκολη περίοδος και αυτό που έκανε ο Καραγιάννης μας έκανε πολύ κακό. Είχαμε βρει ρυθμό, ρόλους και γενικά υπήρχε ηρεμία στην ομάδα. Η χρονιά είναι μεγάλη και έχουμε ακόμα 19 αγωνιστικές. Όποιος και να είναι προπονητής η ομάδα έχει την δυνατότητα για τα πάντα. Παρόλα αυτά γίνεται προσπάθεια από τους ανθρώπους για το καλύτερο.
-Έχετε παίχτες μεγάλους σε ηλικία, ας πούμε ο Υφαντής είναι πάνω από 40. Πόσο εύκολο είναι;

Οι ηλικίες δε παίζουν μπάσκετ. Όποιος είναι καλύτερος μπορεί να έρθει να πάρει τη θέση. Όλα στο παρκέ εξάλλου κρίνονται.

-Του χρόνου τι είναι στα πλάνα σου; Παπάγος ή κάτι άλλο; Κάνεις καλό πρωτάθλημα τι θα ήθελες;

Ακόμα είναι νωρίς. Πρέπει να δούμε που θα τερματίσει η ομάδα. Φυσικά ο Παπάγος είναι η πρώτη μου επιλογή. Θα ήθελα να παίξω 2-3 χρόνια ακόμα εκεί. Μου αρέσει πολύ που μπαίνω μέσα και βλέπω όλους τους παλιούς μου φίλους εκεί χωρίς να σημαίνει ότι είναι σίγουρο.

- Τέλος για τους Σαρξ Γλυφάδας η χρονιά ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες. Ήρθε η μεγάλη τιμωρία μετά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο ματς με τον Κεραυνό Βάρης. Ουσιαστικά σας άφησε πίσω στο κυνήγι της ανόδου;

Ήρθε μια ανύπαρκτη τιμωρία χωρίς να έχει γίνει κάτι καθώς υπάρχει και το βίντεο από τον συγκεκριμένο αγώνα. Θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε το δίκιο μας. Κάποιοι θέλανε με το ζόρι αυτό. Από εκεί και πέρα πάμε πολύ καλά στα τμήματα υποδομής και ετοιμάζουμε μια ομάδα πραγματικά πολύ καλή από τώρα για την επόμενη σεζόν με πολλά νέα παιδιά.

Κλείνοντας την συνέντευξη ο κόουτς - αθλητής Γιώργος Διαμαντόπουλος θέλησε να ευχηθεί καλή χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο.


Βρες δώρα για κάθε γυναίκα επιπέδου Ά1, σε τιμές τοπικού πρωταθλήματος... Από την Christina Christi Jewels

FACEBOOK
INSTAGRAM








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου