ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 1 Απριλίου 2017

2ο Τουρνουά ''ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ'' διοργανώνει η ΑΕΚ Περιστερίου

No automatic alt text available.

Το 2ο Τουρνουά Παίδων - Εφήβων - Κορασίδων - Νεανίδων διοργανώνει η ΑΕΚ Περιστερίου το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην μνήμη του εκλιπόντα πρόεδρου και ιδρυτή του σωματείου Ανδρέα Μάρκο. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

''Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε για 2η χρονιά τη διοργάνωση για του Τουρνουά Παίδων - Εφήβων - Κορασίδων - Νεάνιδων '' ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ'', στη μνήμη του προέδρου και ιδρυτή του σωματείου μας ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 2 χρόνια τέτοιο καιρό.
Το Τουρνούα που ξεκίνησε την περσινή σεζόν και είχε μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή σωματείων από ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ.
Η διοργάνωση πέτυχε τον σκοπό της που ήταν αφενώς μεν να μείνουν όλα τα παιδιά κοντά στις ομάδες τώρα που δεν έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις και αφετέρου την όσο καλύτερη προετοιμασία τους για την επόμενη σεζόν.
Σκοπός μας είναι να ξεκινήσει το Τουρνουά στα μέσα με τέλος Μαρτίου και να ολοκληρωθεί λίγο πριν τις εξετάσεις των παιδιών με την τελετή λήξης που θα πραγματοποιηθεί στο κλ. Ανθούπολης.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Α) Τα συμμετέχοντα Σωματεία θα τοποθετηθούν σε ομίλους σύμφωνα με τα γεωγραφικά τους κριτήρια κατά το δυνατόν.
Β) Ο κάθε όμιλος θα αποτελείται από 4 – 6 ομάδες (1 προς όλους σε 2 γύρους) ή των 8 (1 προς όλους σε ένα γύρο).
Γ) Η σειρά των αγώνων της κάθε ομάδας θα καθορισθεί από τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.
Δ) Οι αγώνες θα διεξάγονται κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ ή ΚΥΡΙΑΚΗ ανάλογα με την ημέρα και την ώρα που η γηπεδούχος ομάδα έχει το γήπεδο στην διάθεσή της.
Ε) Σε περίπτωση αναβολής ενός αγώνα, ο αγώνας αυτός θα γίνεται, χωρίς να επηρεάζει την σειρά των άλλων αγώνων.
Τα Σωματεία μπορούν να δίνουν αγώνες και τις καθημερινές εφόσον συμφωνούν μεταξύ τους.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

* Τα γηπεδούχα Σωματεία έχουν όλες τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητά τους αυτή, (φύλλο αγώνα, ρολόι, σημαιάκια φάουλ, εμφάνιση άλλου χρώματος κ.λ.π.).
* Οι προπονητές και οι υπεύθυνοι των ομάδων οφείλουν να επικοινωνούν μεταξύ τους εγκαίρως και να καθορίζουν την ημέρα και την ώρα που θα παίξουν οι ομάδες τους βάση του προγράμματος.
Επίσης να ειδοποιούν τους Συνδέσμους Διαιτητών και Κριτών για να στείλουν στους αγώνες εκπροσώπους τους.
Οι υπεύθυνοι και οι προπονητές είναι υποχρεωμένοι να ενημερώνουν τον διοργανωτή για τα αποτελέσματα των ομάδων τους αμέσως μετά την διεξαγωγή τους
στο τηλέφωνο : 6970645247 ή στο mail aekperisteriou@yahoo.gr
Το γηπεδούχο σωματείο θα καταβάλει την αμοιβή του διαιτητή και του κριτή πριν την έναρξη του αγώνα
*Επίσης κάθε σωματείο υποχρεούται να καταβάλλει το ποσό των 30€ για τη συμμετοχή του κάθε τμήματος του στο 2ο Τουρνουά ''Ανδρέας Μάρκου''.

Παρακαλούμε όποιο σωματείο θέλει να συμμετέχει να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο διοργάνωσης του Τουρνουά: Καφανταρη Γιάννη: 6970645247 ή να στείλει ένα mail με τα στοιχεία του στο aekperisteriou@yahoo.gr

Συμμετοχές μπορούν να δηλώσουν οι ομάδες μέχρι αρχές Απριλίου.

Θα αποσταλεί πρόσκληση συμμετοχής σε όλα τα σωματεία στην ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ με περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση''.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου