ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Τρεις ''βόμβες'' για τον Κυψελιακό (Β΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του χρήστη Κυψελιακός Α.Ο.Φωτογραφία του χρήστη Κυψελιακός Α.Ο.
Φωτογραφία του χρήστη Κυψελιακός Α.Ο.

Η νέα διοίκηση του Κυψελιακού, με τον πρόεδρο Θανάση Ευστρατιάδη να αποδεικνύει έμπρακτα το πόσο δυναμικά θέλει να βοηθήσει την ομάδα, εκτός της οργάνωσής της από τα μικρότερα τμήματα, ανακοινώνει την απόκτηση των Σιλιτζήρη Νίκου, Θάνου Βαγγέλη και Όουεν Ηλία. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Οι δύο πρώτοι είναι πρωταθλητές με τις ομάδες τους Μελίσσια και Νέα Ιωνία αντίστοιχα και συνδυάζουν ήθος, αγωνιστική ποιότητα και εμπειρία, στοιχεία τα οποία έχουν αποδείξει στην μέχρι τώρα πορεία τους στις ομάδες που έχουν αγωνιστεί.
Επίσης ο 17χρονος Όουεν αγωνιζόταν φέτος με την φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, στην Α' κατηγορία εφήβων στην οποία κέρδισαν την σωτηρία.
Οι συγκεκριμένοι αθλητές είναι επιλογές του προπονητή μας Ρόμπερτ Σγούρου, ο οποίος πιστεύει πως σε συνδυασμό με την τρομερή παρέα των Καναβού, Χρόνη, Ράπτη και των υπολοίπων παιδιών, το καλό κλίμα που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, αλλά και της κοινής γραμμής της διοίκησης, η ομάδα θα παρουσιάσει ελκυστικό μπάσκετ καθώς και αποτελέσματα.
Στις φωτογραφίες εμφανίζεται οι Σιλιτζήρης Νίκος και Θάνος Βαγγέλης να υπογράφουν με την ομάδα και τέλος ο 17χρονος Όουεν Ηλίας.

Πηγή: https://www.facebook.com/kypseliakosao/?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου