ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Το ρόστερ του Παλαιού Φαλήρου 2017-18 (Α΄ Ανδρών)

Φωτογραφία του Διονύσης Γκιουλέας.

Για μια ακόμα χρονιά το Παλαιό Φάληρο θέλει να αφήσει το αγωνιστικό του στίγμα στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α΄ Ανδρών. Ας δούμε το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου για την αγωνιστική σεζόν 2017-18. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Αναλυτικά:

ΝΕΟ Κλειστό Π.Φαλήρου 

Τμήμα Ανδρών ΑΟΠΦ 

Αγωνιστική σεζόν 2017-18

Η διοίκηση του συλλόγου 

Πρόεδρος Σεραφείμ Πολύχρονης 
Αντιπρόεδρος Νίκος Δέτσης

Η διοίκηση του τμήματος ανδρών 

Χρήστος Μπέλλας 
Νίκος Ζώρζος

Ο γιατρός 

Στέλιος Πιππής

Ο έφορος 

Χρήστος Αγαπητίδης

Το προπονητικό team 

Διονύσης Γκιουλέας 
Αχιλλέας Κωστολιάς 
Δημήτρης Ζάννος 
Δημήτρης Ζάλιαρης(γυμναστής)

Οι αθλητές

Αρχηγοί Τσορμπατζίογλου και Τσιφτσής 
Γεωργιάδης - Κέκκης - Κοκαλιάς 
Αριστοτέλους - Περαντωνάκης
Τσιπίδης - Σαμουρέλης 
Γρηγοράκος - Σωτηρόπουλος 
Τσαγκαρούλης - Κούτρας 
Τζερμπατζίδης - Καραϊσκάκης 
Αγαπητίδης και Κασιμάτης.


"Όλοι μαζί μία οικογένεια ΑΟΠΦ"




14 σχόλια:

  1. ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΕΓΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το καλύτερο θα είναι να κριθεί μεταξύ 3-4 ομάδων και να υπάρχει αγωνία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Μη συμβεί πάλι αυτό που έγινε πέρσι, όπου η άνοδος είχε κριθεί πριν καν τελειώσει ο πρώτος γύρος...

      ESKANOFILOS007

      Διαγραφή
  2. Πρεμιερα στη Σαλαμινα με Τελαμωνα για το κυπελλο. Καλη επιτυχια στην ομαδα, να φτασει οσο πιο ψηλα μπορει στο κυπελλο και πενταδα στο πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαίνεται ότι θα έχουμε πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Μέγαρα, ευρυαλη, ικαρος, περα,πολις, μιλων,, πορφυρας στην πάνω 7δα. οι υπόλοιποι θα παλέψουν για παραμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή δε γνωρίζω, σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες που πέσαν από Γ Εθνική? Διότι βλέπω ότι έβαλες και τις 3 φαβορί για 7αδα. Απλά θα τονίσω ότι ομάδα που έρχεται από παραπάνω κατηγορία, συνήθως έχει σημαντικές αλλαγές στο roster της, λόγω φυγής παιχτών που δε θέλουν να παίξουν σε χαμηλότερη κατηγορία. Παράδειγμα, το Πέραμα πρόπερσι έπεσε από Γ Εθνική και σώθηκε προς το τέλος, κάτι που όμως δεν κατάφερε πέρσι.

      Διαγραφή
  4. Φίλε το Φάληρο που είναι στην παραπάνω επτάδα!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας μην είναι στις προβλέψεις και ας βγει στο γήπεδο. Νομίζω είναι προτιμότερο!

      Διαγραφή
  5. Φάληρο....γιά πές Αλεύρι;.....η ΔΡΑΤΣΑ σε γυρεύει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έμαθα ότι η Δραπετσώνα άλλαξε και έδρα φέτος, θα παίζει τα παιχνίδια της στο Κασιμάτειο. Πώς και αποφασίστηκε η μεταφορά σε μικρότερο γήπεδο?

      ESKANOFILOS007

      Διαγραφή
  6. Στο κανονικό της γήπεδο θα παίζει η Δραπετσώνα...όλο το καλοκαίρι το επισκευαζανε....ακόμα δεν έχει τελιώσει....κοντεύει!!!....Αλάξανε την Οροφή,το Παρκέ, έστρεψαν το πίνακα πρός την εξέδρα, το έβαψαν & άλλες ψιλοδουλειές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε! Προφανώς, είχα κακή ενημέρωση περί του θέματος.

      ESKANOFILOS007

      Διαγραφή
  7. Να πούμε λίγα για το Παιχνίδι.....δύσκολά αλλά δίκαια κέρδισε το Φάληρο τη Δραπετσώνα στην έδρα της. Όμως κακά τα ψέματα το Φάληρο πληρώνει 7-8 μισθοφόρους και η Δραπετσώνα μόνο 2-3!!!
    Τηρουμένων των Αναλογιών,σιγά την ομάδα που έχει το Φάληρο.....Ο τζορμπατζίογλου έβαλε 5 τρίποντα και ήταν πολύ προκλητικός - εριστικός με τους αντιπάλους παίχτες για αυτό έφαγε και 2 "Τ" και πήγε στην εξέδρα....Ο δέ Κοκαλιάς;τί να πω για τον παππού; Σε κάτι ένας εναντίων ενός με τον Ραλάκη, του πήρε ο μικρός,ταυτότητες,πορτοφόλια, καδένες.....πού να στρίψεις ρε Παππού....άντε πήγαινε σπιτάκι σου & άσε κάνα νέο παιδί να παίξει ρε......Κωλόγερε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό θα είναι να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί για τον οποιοδήποτε παίχτη όσο "προκλητικός" ή "γέρος και αργός" είναι κάποιος. Από την μία, για τον Τζορμπατσίογλου και τον κάθε Τζορμπατσίογλου, υπεύθυνος είναι ο προπονητής του, ας τον τιμωρήσει αυτός για τη συμπεριφορά του. Από την άλλη, αν ο Κοκαλιάς και ο κάθε Κοκαλιάς νιώθει ότι μπορεί να παίξει μπασκετ, δεν μπορεί κανένας να του το απαγορεύσει.

      Προσωπικά, το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι να βλέπουμε καλό μπασκετ και καθαρά παιχνίδια. Το να εκτοξεύουμε χαρακτηρισμούς, και μάλιστα κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία του υπολογιστή, είναι το λιγότερο αστείο.

      ESKANOFILOS007

      Διαγραφή
    2. Ξεκινάς γράφοντας ότι θα πεις για το παιχνίδι και τελικά 2 γραμμές με το ζόρι. Για τα υπόλοιπα ας μην εκφραστώ καλύτερα. Αλλά δε σε αδικώ, 3/3 στο γήπεδο σου στα τελευταία 3 ματς. Αλήθεια, γιατί έγραψες εδώ και όχι στο post με τα αποτελέσματα της αγωνιστικής? Θα σου πω εγώ γιατί! Ήλπιζες ότι δε θα δει κανείς αυτά τα προσβλητικά που γράφεις, επειδή είναι παλιό το post. Την επόμενη φορά, γράψε σε κάνα post τριετίας, εκεί μπορεί να τη σκαπουλάρεις.

      Διαγραφή