ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

…Στο δρόμο για την Γ’ Εθνική… (Α΄ ΕΣΚΑ)


Την Τρίτη 15 Μαΐου, στις 20:45 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου", ο Ιωνικός Α.Σ. Νέας Φιλαδέλφειας αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό Α.Ο. στο πρώτο παιχνίδι της τελικής σειράς των PlayOffs της Α’ Κατηγορίας ΕΣΚΑ και φιλοδοξεί να γίνει η δεύτερη ομάδα της Πόλης μας (μετά την ΑΕΚ) που θα συμμετέχει από του χρόνου σε Εθνική κατηγορία. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Η ανανεωμένη ομάδα του coach Χατζηπανηγύρη τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου με απολογισμό 22 νίκες - 4 ήττες, έχοντας την καλύτερη άμυνα (1610 πόντοι) και την τρίτη καλύτερη επίθεση (1865 πόντοι) σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με αντιπάλους ομάδες οι οποίες θα έπαιζαν άνετα σε ανώτερη κατηγορία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ομάδα του Αιγάλεω η οποία κατέκτησε το νταμπλ αήττητη και η ομάδα του Ηλυσιακού της οποίας ηγείται ο Αντώνης Φώτσης, άλλοτε παίκτης των Μέμφις Γκρίζλις, του Παναθηναϊκού και της Ρεάλ Μαδρίτης.
Με τις δύο ομάδες να είναι στο 1-1 νίκες από την κανονική περίοδο και τον Ιωνικό Α.Σ. Νέας να έχει το πλεονέκτημα έδρας, η σειρά των τελικών ξεκινάει από το Κλειστό Γυμναστήριο Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου" την Τρίτη 15 Μαΐου στις 20:45. Η σειρά θα μεταφερθεί στα Ηλύσια την Παρασκευή 18/5 και εάν χρειαστεί τρίτο παιχνίδι, αυτό θα γίνει πάλι στο "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου".
Καλούμε τους φιλάθλους της Πόλης μας να γεμίσουν το "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου" και να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας, πιο μαζικά, πιο δυνατά και με περισσότερη προσήλωση από ποτέ. Εμείς και οι παίκτες της ομάδας μας υποσχόμαστε να σας αποζημιώσουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό, προσφέροντας θέμα και κερδίζοντας έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο!
(*Προτεραιότητα στις ανοιγόμενες κερκίδες θα έχουν οι κάτοχοι διαρκείας και οι αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του Συλλόγου μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου