ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Οι Μαραθωνομάχοι ''δάγκωσαν'' ξανά το Γκύζη - 'Ελαμψε ο Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης (Γ΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του χρήστη ΠΑΟ Θριαμβος Αθηνων/Δαφνης.

Στα μπαράζ επιλαχών ανόδου ο Μαραθώνας θριάμβευσε μέσα στου Στρέφη ''καθαρίζοντας'' για δεύτερη φορά το Γκύζη και έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά με χαμόγελο. Στο κλειστό της Γκράβας ο Θρίαμβος Αθηνών/Δάφνης έδειξε χαρακτήρα παίρνοντας το διπλό κόντρα στους Τρεις Αστέρες και ελπίζει σε παραμονή παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην Γ΄ Εθνική. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


ΓΚΥΖΗ-ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 70-72 (10-29,30-44,47-56,70-72)

Το -17 του πρωτου αγωνα και η διαστημικη 1η περιοδο του Μαραθωνα,κατεστησαν απαγορευτικες τις οποιες ελπιδες του Γκυζη να κατακτησει το πρωτο εισιτηριο επιλαχόντων ανοδου στην Β Εσκα.
Παρολαυτα η ομαδα του Ραρη αντεδρασε ψυχωμενα στο 2ο ημιχρονο και ειδικα στην τελευταια περιοδο παραλιγο να πετυχει μια επικη ανατροπη που θα του εδινε εστω τη νικη γοήτρου.Ο ισχυρος Μαραθώνας διπλωσε τις επιτυχιες του και ελπιζει να αδειασει θεση στην παραπανω κατηγορια,ωστε να πανυγηρισει την back2back ανοδο που αξιζει περίτρανα!!!

ΓΚΥΖΗ:ΒΙΤΩΡΑΤΟΣ-ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ-ΜΥΛΩΝΑΣ-ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΑΛΦΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ:ΜΑΡΚΟΥ-ΝΤΑΣΣΗΣ-ΚΑΠΠΟΣ-ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗΣ-ΔΑΓΚΛΗΣ

Καταιγιστικη στην 1η περιοδο η ομαδα του Αναστασοπουλου,με τον σεληνιασμενο Μαρκου να στηνει προσωπικο παρτυ στο παρκε και το 3ποντο του Δαγκλή να εκτοξευει την διαφορα στο 10-29!!!
Κοτταριδης-Καππος εμειναν στον παγκο στην 2η περιοδο λογω τραυματισμου και το Γκυζη αντεδρασε προσωρινα για να μειωσει 20-31 με σουτ 3 ποντων του Μητσου.

Η επανεισοδος του Μαρκου ανεβασε στροφες για τους φιλοξενουμενους και το 3ποντο του Χαμηλοθωρη διαμορφωσε το 26-44.Το ημιχρονο εληξε 30-44 με 3ποντο-μπαζερ του Ξανθοπουλου.
Αυτό το 3ποντο ξυπνησε τον θρυλικο φοργουορντ του Γκυζη που πραγματοποιησε φοβερη 3η περιοδο(11π).Μαζι με τον σταθερα κορυφαιο Μυλωνα ηγηθηκαν στο ψαλιδισμα της διαφορας λιγο πριν τη ληξη της περιοδου(45-52).

Το Γκυζη μπηκε πολύ δυνατα στην τελευταια περιοδο,πιεζοντας από την επαναφορά,με τον Γλυκα να δινει φοβερη ενεργεια και τον Τζαμουρανη να βγαζει καλες αμυνες στον Ντασση.Ενα εντυπωσιακο κρεσέντο του Μυλωνα ειχε σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πλησιασουν σε αποσταση ενός σουτ(53-56).Λιγο αργοτερα μαλιστα ο Βιτωρατος μειωσε 56-58,ενω αν ο, εξαιρετικος κατά τ'αλλα,Γλυκας,ηταν λιγο πιο προσεχτικος στην τελικη προσπαθεια και στις βολες,οι γηπεδουχοι θα ειχαν περασει μπροστα.
Ο Χαμηλοθώρης με 5 κρίσιμους ποντους εδωσε ανασα στον Μαραθωνα που ξεφυγε 56-63 στο 37'.Το Γκυζη όμως ειχε παρει ψυχολογια και με καταληξη ενα lay-up του Μυλωνα,επειτα από δικο του κλεψιμο,ετρεξε σερι 9-0 για να προηγηθεί 65-63 για πρωτη φορα στον αγωνα(37').

Τεραστιο 3ποντο του Μαρκου εδωσε παλι προβαδισμα στον Μαραθωνα(65-66),για να απαντησει με ντραιβ ο Ξανθόπουλος για το 67-66.
Στο 39' ο Γλυκας κερδισε φαουλ και ευστοχησε στην πρωτη βολη(68-66).Αστοχησε στην 2η αλλα μαζεψε το επιθετικο ριμπάουντ και εγραψε το 70-66.

Ταιμ-αουτ Αναστασόπουλος και 2 τριποντα μαχαιριες από Μαρκου(57'')-Ντασση(21'') εδωσαν το ροζ φυλλο στον Μαραθωνα(70-72).
Το Γκυζη ειχε μια τελευταια ευκαιρια στα 7'' όταν χρεωθηκε με τεχνικη ποινη(flopping) o Κοτταριδης.Ο Μυλωνας όμως αστοχησε στην βολη,ενω και το σουτ 3 ποντων του Ξανθοπουλου μπροστα στον Χαμηλοθωρη,βρηκε ταμπλο και σιδερο.

MVP του αγωνα ο ασταμάτητος Μαρκου που ηταν δυο ταχύτητες πανω από τους αντιπαλους του.Πολυ καλος στο 1ο ημιχρονο ο Ντασσης.Φανηκε κουρασμένος και εγκλωβισμένος στο 2ο,αλλα η τεραστια κλαση και ποιοτητα του ηταν αρκετη ώστε να πετυχει το 3ποντο της νικης από την γωνια.Πολυτιμος ο Χαμηλοθώρης,ενω εντυπωσιασε η δημιουργικοτητα του Δαγκλή!!!

Κορυφαιος του Γκυζη ο Νικος Μυλωνας,αθλητης-διαμαντι πολλων κατηγοριων παραπανω!!!Ανεβηκε στο 2ο ημιχρονο ο Χρηστος Ξανθόπουλος και απεδειξε την αδιαμφησβητητη κλαση του!!Πολύ καλοι Γλυκας-Τζαμουρανης.

Πηγή: gspara


ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ - ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΠΑΟ ΔΆΦΝΗΣ  47-50

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου