ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Δεν συνεχίζει στη ΜΕΝΤ ο Νομικός (Γ΄ Εθνική)


«Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται»

Έτσι αρχίζει το κείμενο που απέστειλε ο, πρώην πλέον, προπονητής της ΜΕΝΤ Παναγιώτης Νομικός. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Aναφέρει τα εξής:

«Πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον ιστορικό σύλλογο.

Την πρώτη χρονιά ανεβήκαμε κατηγορία από την Β’ ΕΚΑΣΘ στην Α’.

Τη δεύτερη χρονιά αξιωθήκαμε να πανηγυρίσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την άνοδο της ομάδας στην επόμενη κατηγορία και συγκεκριμένα την επιστροφή της ΜΕΝΤ στις Εθνικές κατηγορίες – που τόσο είχε λείψει.

Την τρίτη χρονιά καταφέραμε να τερματίσουμε άνετα στην πέμπτη θέση  (έκτη στην ισοβαθμία) και αν 4-5 ματς που χάσαμε στον πόντο ήταν αλλιώς θα βρισκόμασταν ψηλότερα.

Έτσι κλείνει για μένα μια τριετία με πολλές χαρές και ελάχιστες λύπες… με πολύ δουλειά, ακόμη περισσότερο άγχος και κούραση, με πολλές δυσκολίες αλλά με ένα γλυκό χαμόγελο και ικανοποίηση ότι πετύχαμε κάτι σημαντικό για τον ιστορικό σύλλογο της Τούμπας και για τους εαυτούς μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο κ. Μπουλιώνη Κώστα που στήριξε την όλη προσπάθεια, αλλά και εμένα προσωπικά,  τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Ευχαριστώ πολύ όλους τους αθλητές που πέρασαν από τα χέρια μου αυτά τα τρία χρόνια στην ΜΕΝΤ και τους εύχομαι να είναι υγιείς και να επιτύχουν τους στόχους τους.

Ευχαριστώ πολύ τον μόνιμο συνοδοιπόρο  μου coach Βίτκα Γιώργο, τον αγαπημένο coach των παικτών Βαλασιάδη Βασίλη και φυσικά τον μεγάλο coach Χρόνη Δασκαλάκη, που χωρίς την συμβολή τους δε θα τα είχαμε καταφέρει. Ευχαριστώ πολύ και τον coach Αμπατζά Νίκο που ήταν κοντά μας και τα τρία χρόνια. Eις το επανιδείν».

Πηγή: https://northbasket.gr/%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου