ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση συνεργασίας του Α.Ο.Π.Φ με το σύστημα Υγείας ΠΑΡΟΝClub


Ο σύλλογος του Παλαιού Φαλήρου έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών – αθλητών του είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με το Σύστημα Υγείας ΠΑΡΟΝCLUB (www.paronclub.gr)που εξασφαλίζει αξιόπιστες υπηρεσίες υγείας, με στόχο την άρτια εξυπηρέτηση των αθλητών και των οικογενειών τους. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
''Ενημερώνουμε γονείς και κηδεμόνες, ότι στην αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν, θα διενεργηθούν σειρά ιατρικών εξετάσεων όπως:
– Ηλεκτροκαρδιογράφημα και κλινική εξέταση από καρδιολόγο, στις εγκαταστάσεις της ομάδας.
– Αιματολογικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις της ομάδας.
– Πελματογράφημα ή διατροφολογικός ή δερματολογικός έλεγχος στις εγκαταστάσεις της ομάδας.
– Ορθοπεδικός έλεγχος, που αφορά το μυοσκελετικό σύστημα (αυχένας, οσφυϊκή, σκολίωση, γόνατα, ποδοκνημική, μύες, συνδέσμους, τέντοντες).
– Δημιουργία ιατρικού φακέλου με το ιστορικό και τις εξετάσεις του κάθε αθλητή.
– Χορήγηση βεβαίωσης άθλησης καθώς και σχολικών βεβαιώσεων στους αθλητές.
– ΔΩΡΕΑΝ triplex καρδιάς, για κάθε αθλητή, με τη χρήση της κάρτας υγείας στο πολυϊατρείο CITY DOCTORS (μετρό Δάφνης).
Επιπλέον στους αθλητές που θα συμμετέχουν στον καρδιολογικό έλεγχο, θα δοθεί ονομαστική κάρτα του Συστήματος Υγείας ΠΑΡΟΝCLUB εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για 1 χρόνο, που περιλαμβάνει μοναδικές ιατρικές παροχές, όπως:
– Απεριόριστες ιατρικές ΚΑΙ διαγνωστικές επισκέψεις
– Προληπτικούς ελέγχους (check up)
– Οδοντιατρική κάλυψη (Δωρεάν καθαρισμός δοντιών) ΚΑΙ Οφθαλμολογική κάλυψη
– 24ωρο Ιατρικό Συντονιστικό Κέντρο
Το κόστος για όλες τις ανωτέρω εξετάσεις και παροχές είναι €20.00 τον χρόνο ανά αθλητή, ενώ οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας του ΑΟΠΦ θα έχουν και επιπλέον έκπτωση !
Περισσότερες πληροφορίες θα είναι διαθέσιμες από τις γραμματείες των τμημάτων ενώ ενημερωτικά φυλλάδια θα διανεμηθούν στις τελετές λήξης των αντίστοιχων τμημάτων.
Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους αθλητές μας και θα επανέλθουμε σύντομα με περαιτέρω ανακοινώσεις για συνεργασίες''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου