ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ο Κάρολος Θεοδόσης Παπαλουκάς στον Μίλωνα (Α΄ Ανδρών)


Ένα δικό τους παιδί, ένας αθλητής από τις υποδομές του Μίλωνα, ένας μπασκετμπολίστας από την περυσινή εφηβική τους ομάδα θα στελεχώσει το ανδρικό και την επόμενη χρονιά με τις τόσες πολλές φιλοδοξίες. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την παραμονή στον Σύλλογο του Κάρολου Θεοδόση Παπαλουκά, του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες , και τέλος του θυμίζει ότι οι απαιτήσεις μας για την φετινή χρονιά είναι ανάλογες με την αξία που πιστεύουμε ότι έχει. 

Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: Το τελευταίο διάστημα στην Ομάδα μας γίνεται μια πολύ οργανωμένη δουλειά στις υποδομές μας. Αυτή η δουλειά ήρθε η ώρα να φανεί και στο γήπεδο. Ο Κάρολος είναι ένα καταπληκτικό παιδί, που με την σοβαρότητα του και την συνέπεια του μας έχει αφήσει πολλές προσδοκίες εδώ και καιρό. Έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και είναι πολύ σημαντικό και για το Σύλλογο σε αυτή την Ομάδα που έχουμε δημιουργήσει φέτος να συμμετέχουν παιδιά από τις υποδομές του, αλλά και για τον αθλητή να δουλέψει δίπλα σε τέτοιους αθλητές. Κάρολε καλή επιτυχία και καλή χρονιά. 

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: Ο Κάρολος είναι ένας αθλητής που έκανε μια εξαιρετική χρονιά στο περυσινό μας εφηβικό. Είναι ένας αθλητής που ο προπονητής μας ήθελε πολύ και από την περασμένη χρονιά να προωθήσει στην Ανδρική μας Ομάδα και να του δώσει ρόλο, αλλά αυτό λόγω εξετάσεων δεν έγινε τελικά. Τώρα λοιπόν ήρθε η στιγμή να μπει στην πρώτη ομάδα και να προπονηθεί και να παίξει δίπλα σε παίχτες με μεγάλη Ιστορία και Εμπειρία. Κάρολε είσαι πραγματικά πολύ τυχερός που έχεις αυτή την ευκαιρία μπροστά σου και εύχομαι να αποδείξεις σε όλους αυτό που εμείς πιστεύουμε. Καλή χρονιά. 

Αποσκίτης Δημήτρης προπονητής: Ο Κάρολος είναι ένα παιδί που δουλέψαμε μαζί πέρυσι, αλλά είναι παράλληλα και ένας αθλητής που παρακολουθώ εδώ και τρία χρόνια και ξέρει καλά όχι μόνο πόσο τον εκτιμώ αλλά και ότι τον θεωρώ δικό μου παιδί. Είμαι πολύ αισιόδοξος μαζί του και εύχομαι να είναι υγιής, και να δουλέψει με πολύ όρεξη για να πιάσει την ευκαιρία που του δίνεται από τα μαλλιά. 

Κάρολος Θεοδόσης Παπαλουκάς: Ευχαριστώ πολύ τον Σύλλογο και τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου δίνουν και υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να τους το ανταποδώσω. Αν και προέρχομαι στα πρώτα μου βήματα από τον Πανιώνιο, στον Μίλωνα βρήκα μια οικογένεια που με κέρδισε και ειλικρινά τον νοιώθω πια σαν μια δεύτερη οικογένειά μου. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά μόνο δουλειά στο γήπεδο και αυτό θα κάνω.

Πηγή: http://www.aonsmilon.gr/2018/06/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου