ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Ενίσχυση στην front line με Κώστα Πανουσόπουλο η ΦΕΑ (Α΄ ΕΣΚΑ)

Φωτογραφία του χρήστη ΦΕΑ Ν.Φιλαδέλφειας - Ν.Χαλκηδόνας.

Ενίσχυση στη γραμμή των ψηλών για τη ΦΕΑ, που συμφώνησε με την Ένωση Ιλίου για τον δανεισμό του νεαρού σέντερ Κώστα Πανουσόπουλου. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


Γεννημένος στις 2 Ιανουαρίου του 1996, ο ύψους 2μ. αθλητής αποτελεί “παιδί” της Ένωσης Ιλίου, αφού στην ομάδα των δυτικών προαστίων αγωνίζεται από τα 11 του. Τη σεζόν 2014-2015 με την άνοδο της Ένωσης στη Β’ εθνική στελέχωσε για πρώτη φορά την ανδρική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε μέχρι την σεζόν που τελείωσε.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΦΕΑ, ο Κώστας Πανουσόπουλος εξήγησε τους λόγους που τον έφεραν λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Ίλιον και συγκεκριμένα στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας: «Κύριοι παράγοντες που οδήγησαν στην απόφαση μου ήταν τα ειλικρινή και εγκάρδια λόγια του κόουτς Καρατζά που από την πρώτη κιόλας στιγμή μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε καθώς και το ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα το οποίο διαπίστωσα πως επικρατεί στις τάξεις της ομάδας».

Όσο για τους στόχους; «Βασική μου επιδίωξη για τη φετινή χρονιά είναι πρωτίστως να συμβάλλω τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από τη σκληρή δουλειά και τη συνεργασία να αποδείξω ότι αξίζω την ευκαιρία που μου δόθηκε».

Με την προσθήκη του Πανουσόπουλου ολοκληρώνονται οι θέσεις στη φροντ λάιν της ομάδας του Alexis Karatzas, έπειτα από την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπασέα, τον Βασίλη Γιαννουλάκο, τον Βασίλη Αφαλίδη και την επιστροφή του Χάρη Μυστιλόγλου.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ: ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ 100%

Μέλι στάζουν όσοι γνωρίζουν τον Πανουσόπουλο. Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κτιστάκη στην ανδρική ομάδα της Ένωσης Ιλίου, ο Ανδρέας Καρακατσάνης, ο οποίος ήταν βοηθός και του Θοδωρή Καλιώρα στη ΦΕΑ πριν από δύο χρόνια, μίλησε στην επίσημη σελίδα του συλλόγου της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για τον 22χρονο αθλητή.

«Είναι ένα εκπληκτικό παιδί με όρεξη για προπόνηση που πάντα θα δώσει το 100% από αυτό που θα του πει ο προπονητής», τόνισε χαρακτηριστικά ο Andreas Karakatsanis και πρόσθεσε αναφερόμενος στα στοιχεία που τον διακρίνουν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου: «Είναι πολύ δυνατός στην άμυνα με καλές κινήσεις με πλάτη και αξιόπιστο σουτ από 3-4 μέτρα. Φυσικά και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Πηγή: https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%95%CE%91-%CE%9D%CE%A6%CE%B9%CE%BB%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%9D%CE%A7%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B7%CE%B4%CF%8C%CE%BD%CE%B1%CF%82-511771879182567/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου