ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

''Οδοστρωτήρας'' η Ίριδα Πετρούπολης - Μεγάλο διπλό ο Βριλησσιακός (Γ1 ΕΣΚΑ)

43201621_2362831760411987_8791449960697561088_n

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγ.: SPORTSOFFICERS -Μαριάννα


ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ - ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ  76-82


Πρωτο παιχνιδι στην ιστορια της για τη Λεοντειο στη Γ' Εσκα και τα μυνηματα παρα την ηττα, απεναντι σε μια ομαδα που περσι ουσιαστικα ηταν δυο κατηγοριες πανω ειναι ενθαρρυντικα και πιστευω να δω και καλυτερα πραγματα.. Αλλο παιχνιδι περιμενα και αλλο ειδα ειναι η αληθεια, καθως πρωτη αγωνιστικη και τις ομαδες ισως αρκετα ανετοιμες δε πιστευα οτι θα παει τοσο ψηλα το σκορ.. Κακες αμυνες!!!, πολυ ευστοχες στην επιθεση!!!, δεν εβγαλα ακρη, το παιχνιδι παντως ειχε ρυθμο, νευρο και ηταν πολυ ανταγωνιστικο αρα μαλλον κλινω προς το δευτερο.. Μαζι οι ομαδες για τρια δεκαλεπτα και κατι, καμια ομαδα δε καταφερε να κανει κατι για να ξεφυγει λιγο.. Εκει προς τα μεσα του τεταρτου δεκαλεπτου οι φιλοξενουμενοι καταφεραν και ξεφυγαν με 12 ποντους, ευστοχη στα τριποντα και σωστες επιλογες, η Λεοντειος με καποια λαθη και κακες επιλογες, παρολο που φαινοταν το παιχνιδι να ξεφευγει αντι να μαζευεται, καταφεραν με ενα καλο σερι να φτασουν στους 5 αν δε κανω λαθος και αν εμπαινε και ενα τριποντο ισως βλεπαμε κατι αλλο.. Ο Νικηφορος επαιξε πολυ καλη περιφερειακη αμυνα και εγκλωβησε πολυ καλα τα σουτ της Λεοντειου, το παιχνιδι πηγε πολυ στη δυναμη και κατω απο τα καλαθια και εκει ειχαν ενα πλεονεκτημα οι φιλοξενουμενοι.. 
Να πω και για τους διαιτητες, οι αγαπημενοι μου, αποτυχημενοι μπασκετικα που βγαζουν τα αποθημενα τους στη διαιτησια, ηταν τραγικοι και για τους δυο, σφυριξαν 65 φαουλ συνολο απο τα ρεκορ σιγουρα, δεν αφησαν καθολου ρυθμο στο παιχνιδι και αυτο που μου εκανε εντυπωση και στις δυο ομαδες και μπραβο στα παιδια οτι δε δημιουργησε κανεναν εκνευρισμο και δε βγηκε στο παιχνιδι κατι τετοιο, αλλα μαλλον τους ειχαν παρει χαμπαρι.. Αληθεια δε τους βλεπει κανεις και παιδι 21 χρονων τον βαζεις και σφυραει πρωτη αγωνιστικη.. Τι ψαχνω θα μου πειτε..
Απο το Νικηφορο πολυ καλος ο μικρος το #18 και δημιουργησε και σκοραρε, το #15 εβαλε τρια αν δε κανω λαθος κρισιμα τριποντα και οι ψηλοι αν και αμυντικα δεν εκαναν πολλα πραγματα επιθετικα ηταν πολυ καλοι.. Οσο αφορα τη Λεοντειο που τη ξερω και καλυτερα ο Παπαριζος ηταν ολα τα λεφτα, ο Κακολυρης το παλεψε αλλα ηταν πολυ καλα κλεισμενος, απο εκει και περα οι υπολοιποι νομιζω οτι λιγο η καλη αμυνα των αντιπαλων λιγο η κακη μερα που βρεθηκαν δε καταφεραν να κανουν το κατι παραπανω.. Υπαρχει υλικο και πιστευω σιγα σιγα θα ξεμπλοκαρουν και οι υπολοιποι και με τα δειγματα που ειδα πιστευω οτι δε θα ειναι ευκολος αντιπαλος για κανεναν και θα δωσουν γερη μαχη για τη σωτηρια που νομιζω ειναι και ο βασικος στοχος.. 

Πηγή: tas13

ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ - ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ  56-48

ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 78-60

ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ - ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ 78-65

ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ  68-74


Δεκάλεπτα:  23-23,31-39,49-61,68-74

Ανωτερος ο Βριλησσιακος,ανεβασε την αποδοση του απο την 2η περιοδο και νικησε δικαια το μαχητικο Οιον.Η ομαδα του κοουτς Μακρυδακη,επαιξε ωραιο μπασκετ,ηταν πιο μονταρισμενη και εβρισκε παντα λυσεις στις αποπειρες ανατροπης της ομαδας του κοουτς Διαγκοζη.

Κυρου Σ.-Γκατζουλης
Βουτσελακος-Κυρακης
Κασαπακης-Μακρυδακης
Ανδρεου-Ζερβος
Παπανογλου-Νικολλι

Υψηλο σκορ στην αμφιρροπη 1η περιοδο που ειχε ωραιο και γρηγορο ρυθμο.Το Οιον εβρισκε σκορ απο τους εμπειρους Ανδρεου-Παπανογλου,ενω ο Βριλησσιακος ειχε μεγαλυτερο πλουραλισμο με κυριες αιχμες σε αυτο το αρχικο διαστημα τους Νικολλι-Κυρακη αλλα και τον Μακρυδακη να ζεσταινει απο νωρις τον φαρμακερο αριστερο του καρπο!!!

Στην 2η περιοδο η αμυνα των φιλοξενουμενων εγινε πιο πιεστικη απεναντι στο Οιον που δυσκολευοταν να κυκλοφορησει σωστα την μπαλα με αρκετες προσπαθειες υπο την πιεση των 24''.Ο αναπληρωματικος ψηλος των φιλοξενουμενων,Κυρατζης,λειτουργησε σαν χταποδι χαλωντας αρκετες επιθεσεις του Οιον.Επιθετικα ο Χαραλαμπους διαβαζε ιδανικα την αντιπαλη αμυνα και χτυπαγε με τα δυναμικα του ντραιβ.Πολυ καλη δουλεια εκανε στην ρακετα και ο Ζερβος,με αποτελεσμα ο Βριλησσιακος να προηγηθει 31-39 στην αναπαυλα.

Οι γηπεδουχοι προσπαθησαν με ζον-πρες να ξαναμπουν στο παιχνιδι με το ξεκινημα της 3ης περιοδου.Ανδρεου απο το ποστ και Τζουρας απο τα 6.75 σκοραραν και ο Ζαχαριας πιεζε σε ολα τα μηκη και πλατη του παρκε.Ο Βριλησσιακος ομως παντα εβρισκε λυσεις με τον Μακρυδακη αρχικα αλλα κυριως τον καυτο Κυρακη shot.gif που πετυχε 12 ποντους με 3/3 τριποντα σε αυτη την περιοδο.Η διαφορα δεν επεσε απο το -6(41-47),αντιθετα εφτασε μεχρι το +13(43-56).

Με ζευγαρι βολων του Νικολλι στο ξεκινημα της τελευταιας περιοδου,η διαφορα εφτασε την μεγιστη τιμη της(49-63).
Το Οιον εκανε την υστατη προσπαθεια και με πρωταγωνιστη τον Ζαχαρια μειωσε 61-66 απεναντι στην ζωνη των φιλοξενουμενων.Σε αυτο το σημειο ομως μια εξαιρετικη ασιστ του Ζερβου στον Νικολλι και 2/2 βολες του Γκατζουλη ενεκοψαν τον οιστρο των γηπεδουχων(61-70) και ουσιαστικα καθαρισαν.

Πολλοι διακριθεντες απο τον Βριλησσιακο που εδειξε ισχυρο συνολο με πρωταγωνιστικες βλεψεις που μπορουν να φτασουν εως την πρωτη 3αδα.
MVP αποψε ο Κυρακης που πετυχε μεγαλα καλαθια σε κομβικες στροφες της αναμετρησης.Μονιμη πηγη κινδυνου ο Μακρυδακης και πολυ καλος ο Νικολλι.Φοβερο κορμι για τα δεδομενα της κατηγοριας(και οχι μονο) ο Ζερβος,εκανε πουλτιμη δουλεια σε αμυνα/επιθεση,αγωνιζομενος για 40 λεπτα,αν δεν κανω λαθος.Εντυπωσιακος μπουκαδορος ο Χαραλαμπους,σιγουρα οργανωτικα χερια ο Γκατζουλης.

Το Οιον παρα τις απουσιες Αναγνωστοπουλου-Κυρου Γ. ηταν πολυ μαχητικο αλλα υπεκυψε σε ανωτερο αντιπαλο.Κορυφαιος ο Θοδωρης Ανδρεου,σκυλι του πολεμου ο συγκινητικος Ανδρεας Ζαχαριας.Παλεψαν Σωτηρης Κυρου και Τζουρας,ξεκινησε καλα αλλα χαθηκε στην συνεχεια ο Παπανογλου.

Πηγή: gspara

ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ - ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ 44-42

ΠΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ - ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ  73-61


Σε ενα πολύ δυνατό ντέρμπι οι γηπεδούχοι κατάφεραν κ πήραν την νίκη χαρη σε ένα ξέσπασμα τους στο τελευταίο 5λεπτο.

Το πρώτο δεκάλεπτο βρήκε τον ζευς να προηγείται με 21-15, με αρκετά καλές επιλογές και πάρα το γεγονός πως από το πρώτο 3λεπτο είχε τον βασικό του πλειμεικερ στον πάγκο με 3 φάουλ. 

Στο δεύτερο δεκαλεπτο η Άρτεμις ισορροπήσε τον αγώνα και με το 12 να κάνε ζημια κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και 5 πόντους, με το δεκάλεπτο να κλείνει 35-34 για την αρτεμις. 

Στην επανάληψη το ματς συνεχίστηκε με τον ιδιο ρυθμό, ο Ζευς πέρασε κ πάλι μπροστά, κατάφερε να βρίσκεται ακόμα κ με 5 πόντους πάνω, με την αρτεμις να επιστρέφει και να κλείνει τελικά το δεκαλεπτο προηγούμενη με 51-50.

Στα πρώτα 5 λεπτά του τελευταιου 10λεπτου οι δύο ομάδες ηταν κοντά στο σκορ με καμιά να μην μπορεί να πάρει διάφορα. Ένα ξέσπασμα της αρτεμις κ ένα μπλοκάρισμα του ζευς έφτασε την διαφορά σε λιγότερο από 1,30 λεπτο στο +12 και κάπου εκεθα κρίθηκαν όλα. Ο Ζευς προσπάθησε να κατεβασει την διαφορά με βιαστικες επιλογές αλλά δεν μπόρεσε νσ ξαναγυρίσει στο ματς.

Για την αρτεμις στο πρώτο ημίχρονο το 12 ηταν ο κύριος εκφραστης των επιθεσεων σκοραρωντας μεσα από την ρακέτα αρκετά.. Στην επανάληψη ο δαιμόνιος pg με το νο9 είχε τρομερή ευστοχία σχεδόν από παντού. Πολύ καλό και το 10 που με την ενέργεια του αλλά και 2 τριποντα μαχαιριές βοήθησε σημαντικα.

Ο Ζευς για πρώτη φορά στην κατηγορία στάθηκε πολύ καλά. Παρά τις αρκετες ελλειψεις αλλά και την ατυχία με τα 3 φάουλ στα πρώτα 3 λεπτά του Καραδημα, κατάφερε να μείνει στο ματς μέχρι κ το τέλος απεναντι σε μια ομαδα που ολοι την δινουν φαβορι. Για 35 λεπτά πάλεψε το ματς στο τέλος μπλόκαραν και δεν μπορεσαν να το διεκδικήσουν. Από την επόμενη αγωνιστική που επιστρέφουν τα 3 παιδιά που έλειπαν η ομάδα θα ναι ακόμα καλυτερη. .


Καλή συνέχεια στις 2 ομάδες και πάνω από όλα υγεία. . 

Πηγή: Nemesakos


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΠΑ12/10/201820:30ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ0 - 0
ΠΑ12/10/201821:30ΓΟΥΔΗ Δ.Α.ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ0 - 0
ΠΑ12/10/201821:30Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ)ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ0 - 0
ΠΑ12/10/201821:30ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ0 - 0
ΠΑ12/10/201821:45ΣΠΑΤΩΝΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ0 - 0
ΠΑ12/10/201821:45ΓΕΡΑΚΑ ΚΛ.ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ0 - 0
ΠΑ12/10/201821:45ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΛ.ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ0 - 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου