ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Στην πόλη των αγγέλων ο Μάϊκ Ευαγγελίτσης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα

Σαν ''κεραυνός εν αιθρία'' έσκασε στο μπασκετικό χώρο η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του Μάϊκ Ευαγγελίτση τα ξημερώματα της Τετάρτης από ανακοπή καρδιάς. Ο 38χρονος οικογενειάρχης, εργασιομανής και χαμογελαστός κόουτς του Προμηθέα Χαλανδρίου δεν βρίσκεται πια ανάμεσα μας κάνοντας έτσι φτωχότερο από σήμερα το μπάσκετ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
O παλαίμαχος μπασκεμπολίστας, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, είχε δηλώσει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο αλλά κατάφερε να βγει νικητής με χειρουργική επέμβαση. Η μοίρα όμως του έπαιξε άσχημο παιχνίδι όπου τελικά προδόθηκε από την καρδιά του. 

Η έφηβη κόρη του Νεφέλη έγραψε ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο facebook στο οποίο απευθύνεται στον αγαπημένο της πατέρα:

«Εκεί ψηλά στον ουρανό χρειαζόντουσαν έναν κόουτς γιαυτό σε πήραν μακριά μου. Δεν φαντάζεσαι πόσο μου λείπεις δεν φαντάζεσαι πόσο πονάω που δεν είσαι να με πάρεις αγκαλιά. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είσαι εδώ γιατί πάντα ήσουν εδώ. Δεν θα σταματήσω να πιστεύω σε σένα ποτέ πάντα θα κοιτάζω ψηλά όπως έκανα από μικρή για να σε δω δεν θα τα παρατήσω ποτέ για εσύ μου το έμαθες. Θα γίνω εσύ γιατί το αξίζεις. Είσαι ήσουν και θα είσαι το πρότυπο μου σε όλα. Είσαι όλος μου ο κόσμος. Είσαι ο γίγαντας μου. Όμως τώρα είσαι ο δικός μου άγγελος ο πιο ψηλός και πιο όμορφος και σίγουρα με τα περισσότερα τατουάζ. Καλό παράδεισο κόσμε μου. Να προσεχείς και να μας καμαρώνεις . σου υπόσχομαι πως θα στηρίζω εσένα και ότι έκανες με κάθε τρόπο. Θα είμαι δίπλα στην αδερφή μου στην μικρή σου κόρη και θα την στηρίζω όπως εσύ θα έκανες. Σ’ αγαπάω για μια ολόκληρη ζωή .Θα είσαι για πάντα εδώ στην ζωή μου στο μυαλό μου στην καρδιά μου. Τα λόγια σου είναι στο μυαλό μου. Η κόρη σου Νεφέλη».


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Μίχαλ Μάρεκ γεννήθηκε στην Τσεχία το 1980. Στην Ελλάδα αγωνιζόταν ως Μιχάλης (Μάικ) Ευαγγελίτσης. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ψηλούς στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ είχε αγωνιστεί και στη Β΄ και Γ΄ Εθνική.
Στην καριέρα του αγωνίστηκε με τις εξής ομάδες: Πανελλήνιος (1988-00), Σπόρτιγκ (2000-01), Άλιμος (2001-02), Ξάνθη (2002-03), Σιάτιστα (2003-04), Πανερυθραϊκός (2004-05), Έσπερος (2005-06), ΕΑΠ (2006-07), Ίκαρος Καλλιθέας (2007-08), Μίλωνας (2008-09), Ψυχικό (2009-10), Νίκη Αμαρουσίου (2010-12), ΓΣ Χαλανδρίου (2012-13), Ερμής Πειραιά (2013-14), Πορφύρας (2014-15).

Είχε ασχοληθεί με την Hip-Hop μουσική, γνωστός με το προσωνύμιο "Mike12", ενώ είχε και έντονη κοινωνική δράση. Ήταν από τους βασικούς συντελεστές στη διεξαγωγή του "Sport Show" το 2008, έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ επιφανών παικτών της χώρας και γνωστών καλλιτεχνών της hip-hop σκηνής, με τα έσοδα να προσφέρονται τότε στον μη κερδοσκοπικό Οργανισμό "Make a Wish".

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής σε ακαδημίες, ενώ διοργάνωνε και το MBCE Basketball CAMP by Mike Evaggelitsis. Την φετινή σεζόν είχε αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στο ανδρικό τμήμα του Προμηθέα Χαλανδρίου.

Οι άνθρωποι του μπάσκετ έσπευσαν να εκφράσουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του (άφησε πίσω του δύο κόρες), ενώ συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ο ΠΣΑΚ και η ΕΣΚΑ.

Σύσσωμη η μπασκετική οικογένεια διαφόρων συλλόγων, αθλητές, παράγοντες και φίλοι εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους στον Προμηθέα Χαλανδρίου όπου εργαζόταν και στους οικείους του. 

Ο ΠΣΑΚ αναφέρει στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή του: «Γιατί τόσο πόνο; Βαρύ είναι το πένθος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, για το χαμό του Μάικ Ευαγγελίτση. Ένα παιδί που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή στο μπάσκετ και είχε αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, δεν είναι πια ανάμεσα μας. "Έφυγε" σε ηλικία 38 ετών από ανακοπή καρδιάς, με την ψυχή μας να "μαυρίζει" στο άκουσμα της θλιβερής είδησης. Ο ΠΣΑΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους του και φυσικά στα παιδάκια που προπονούσε στον Προμηθέα Χαλανδρίου. Η θλίψη είναι μεγάλη, δεν θέλουμε άλλο πόνο...».

Στη σχετική συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΕΣΚΑ αναφέρεται: «Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό της ΕΣΚΑ εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήριά τους για την απώλεια του Μάικ Ευαγγελίτση, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 38 ετών, γεμίζοντας θλίψη το ελληνικό μπάσκετ. Κατέκτησε με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Παίδων το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Παίδων του 1995 στην Πορτογαλία. Ως μπασκετμπολίστας αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Πανελλήνιο, Σπόρτιγκ, Χαλάνδρι και Νίκη Αμαρουσίου, ενώ αργότερα συνέχισε την καριέρα του ως προπονητής. Τα δύο τελευταία χρόνια υπήρξε προπονητής και υπεύθυνος των ανδρικών τμημάτων του σωματείου ΓΣ Προμηθέας Χαλανδρίου. Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τους οικείους του και στην ομάδα του Προμηθέα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...».

Κρόνος Γέρακα: ''Η Διοίκηση οι Αθλητές και Αθλήτριες και ολόκληρη η οικογένεια του Συλλόγου μας ΚΡΟΝΟΣ Α.Ο ΓΕΡΑΚΑ εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του Μάικ και στον Προμηθέα Χαλανδρίου που συνεργαζόταν μαζί του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει''.

ΑΕΚ Περιστερίου: ''Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του εκλιπόντος, αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο προπονητής του Προμηθέα Χαλανδρίου, που και την περασμένη Πέμπτη 4/11 αντιμετώπισε την Ανδρική ομάδα του Συλλόγου μας για το Πρωτάθλημα της Β' ΕΣΚΑ Ανδρών,ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όπου κι αν δούλεψε και τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στα μικρά παιδιά ως προπονητής στις ακαδημίες, αλλά και μέσα από το πετυχημένο του camp «MBCE BASKETBALL CAMP by Mike Evaggelitsis». 
Ο Μάικ Ευαγγελίτσης ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στον Α.Ο.Κ. Φοιτητικός (2013-2014 ως υπεύθυνος ακαδημιών και coach στα τμήματα junior, προπαιδικού και παιδικού) και συνέχισε σε Αστέρα Αγίου Δημητρίου (coach στα τμήματα junior, promini, mini, προπαιδικό, παιδικό και εφηβικό) και Πόλις Καλλιθέας (στα τμήματα παιδικό και εφηβικό) Κατόπιν έγινε υπεύθυνος των Ακαδημιών στον Προμηθέα Χαλανδρίου όταν παράλληλα παίκτης και μετέπειτα προπονητής. Η καταγωγή του ήταν από το Μπρνο της Τσεχίας και στην Ελλάδα ήρθε το 1988. 
Η καριέρα του ως παίκτης: Σλάβια Μοράβια (Τσεχία) Πανελλήνιος (1988-2000), Σπόρτιγκ (2000-01), Αλιμος (2001-02), Ξάνθη (2002-03), Σιάτιστα (2003-04), Πανερυθραϊκός (2004-05), Εσπερος (2005-06), ΕΑΠ (2006-07), Ικαρος Καλλιθέας (2007-08), Μίλωνας (2008-09), Ψυχικό (2009-10), Νίκη Αμαρουσίου (2010-12), ΓΣ Χαλανδρίου (2012-13), Ερμής Πειραιά (2013-14), Πορφύρας (2014-15).
Για πέντε χρόνια αγωνίστηκε με την Εθνική Παίδων και Εφήβων της Ελλάδας. 
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του από την οικογένεια της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, η θλίψη μας είναι απέραντη''.


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Γ.Σ. εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Μάικ Ευαγγελίτση. Θα τον θυμόμαστε ως σπουδαίο αθλητή αλλά και ως άνθρωπο που στεκόταν στο πλευρό εκείνων που είχαν ανάγκη. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Κώστας Σορώτος : «Είναι μερικές φορές που δεν πιστεύεις αυτό που μαθαίνεις και παρακαλάς να είναι ψέμα…….. Ένα νέο παιδί , μπασκετμπολίστας και προπονητής τον τελευταίο καιρό δεν είναι πια μαζί μας……..Ο Μάικ Ευαγγελίτσης ολοκλήρωσε σήμερα το σύντομο ταξίδι στον κόσμο μας………Δεν υπάρχουν λόγια………», ο Γιάννης Γκαγκαλούδης : «To Σάββατο παίξαμε φιλικό…. Σήμερα δεν υπάρχεις… Γιατί ρε μαααααααικ??????? Τόσο νέος… Τόσο δημιουργικός… Γαμω το μπελά μου γαμω δεν μπορώ να το πιστέψω….» και αρκετές προσωπικότητες του μπάσκετ.

Γιώργος Σίμος: ''Ρε πλάκα μας κάνεις;; Προχτές μιλησαμε για το φιλικό... Δεν είναι δυνατόν.. Γιατί ρε Θεέ;; Κάτι δεν κάνεις καλά εκεί πάνω.... Όχι ρε γαμωτο... Όχι ρε Mike Evaggelitsis.. Κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια σου.. Το κρίμα είναι πολύ μικρή λέξη..''

ΠΟΡΦΥΡΑΣ: ''Ο Μάϊκ Ευαγγελίτσης δεν είναι πια μαζί μας !!

Το γελαστό παιδί, που αγωνίστηκε και στον ΠΟΡΦΥΡΑ (2014-15), έφυγε για άλλους ουρανούς !!
Σύσσωμος ο ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ, Διοίκηση και Πορφυριώτες, εκφράζουν στην οικογένειά του τα θερμά τους συλλυπητήρια !!

Μάϊκ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ !!''


Φώτης Παγώνης: ''Δυστηχως πριν λιγο εμαθα την τραγικη ειδηση , οτι ενας δικος μας ανθρωπος και φιλος , εφυγε ξαφνικα απο την ζωη. Επειδη δεν ειναι ωρα για πολλα λογια το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε ολοι εμεις Στην Δαφνη Αγ. Δημητριου , ειναι να εκφρασουμε τα Θερμα Συλληπητηρια μας , στην οικογενεια του Μαικ Ευαγγελιτση , ενος ανθρωπου που προσεφερε στο αθλημα και ενος ανθρωπου που ειχε παντου και παντα μονο φιλους''.


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ:

''Σημερα νομιζω οτι το να μιλησουμε για μπασκετ ειναι ανουσιο.Σε ολα τα γηπεδα η ατμοσφαιρα ηταν φορτισμενη.

Χασαμε ενα εξαιρετικο παιδι που ηταν παντα με το χαμογελο.Ενας δυναμικος χαρακτηρας που απο οπου περασε αφησε το στιγμα του.

Ενας μεγαλος αθλητης μα πανω απο ολα ενας πολυ αγαπητος ανθρωπος.

Η θλιψη μας ολων ειναι πολυ μεγαλη.

Γιατι φιλε mike μας αφησες τοσο νωρις;

Ειναι κριμα και αδικο.Τοσο νεος..

Θα σε θυμομαστε παντα ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΜΙΚΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΗ....

ΤΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ''


ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ: ''Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε εξ ολοκλήρου τη ζωή του για την καλαθόσφαιρα δεν βρίσκεται πια μαζί μας: ο Μάικ Ευαγγελίτσης «έφυγε» εντελώς ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ.

Ο Μίχαελ Μαρέκ, γεννήθηκε το 1980 στην Τσεχία και κατάφερε να διαγράψει τη δική του πορεία στα ελληνικά παρκέ.

Η καριέρα του: Σλάβια Μοράβια (Τσεχία) Πανελλήνιος (1988-2000), Σπόρτιγκ (2000-01), Αλιμος (2001-02), Ξάνθη (2002-03), Σιάτιστα (2003-04), Πανερυθραϊκός (2004-05), Εσπερος (2005-06), ΕΑΠ (2006-07), Ικαρος Καλλιθέας (2007-08), Μίλωνας (2008-09), Ψυχικό (2009-10), Νίκη Αμαρουσίου (2010-12), ΓΣ Χαλανδρίου (2012-13), Ερμής Πειραιά (2013-14), Πορφύρας (2014-15).

Ο Μάικ Ευαγγελίτσης «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς. Ήταν ένα από τα πιο «ανήσυχα πνεύματα» των παρκέ, παίρνοντας συχνά θέση για θέματα που σχετίζονταν με την κοινωνία.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως προπονητής ακαδημιών, ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής και στην ομάδα του Προμηθέα Χαλανδρίου.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, αυτή τη δύσκολη στιγμή''. 


ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ''Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, με αφορμή τον αδόκητο θάνατο του Μάικ Ευαγγελίτση, εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά του συλλυπητήρια και τη θλίψη του για τον αναπάντεχο χαμό του.

Ευχόμαστε στους οικείους του δύναμη και κουράγιο ώστε να ξεπεράσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Τα συλλυπητήριά μας απευθύνουμε και στο γειτονικό Σωματείο Γ.Σ Προμηθέας Χαλανδρίου και σίγουρα το Αθηναϊκό μπάσκετ γίνεται φτωχότερο.

Από τη Διοίκηση του Π.Α.Κ Χαλανδρίου.''

SPORTSOFFICERS: ''Κόουτς Μάϊκ καλό σου ταξίδι... Η γειτονιά των αγγέλων είναι έτοιμη να σε αγκαλιάσει....Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει...''

Η κηδεία του Μαϊκ Ευαγγελίτση θα γίνει στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης (Ιερός Ναός Παμμεγιστών Ταξιαρχών) το Σάββατο (13/10) στις 11.00. 
Αντί στεφάνων θα γίνονται δεκτές δωρεές υπέρ του σωματείου ''Φίλοι του Παιδιού'' το οποίο στήριζε ο Μαϊκ. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου