ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Ατσάλινοι Αθηναϊκός και Άρτεμις Αχαρνών - Μεγάλο διπλό ψυχολογίας Οίον Αγ. Στεφάνου και Ζεύς - Πρώτη νικηφόρα πτήση ο Κρόνος Γέρακα (Γ1 ΕΣΚΑ)

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, περιλαμβάνεται ο Vasilhs Petsos, , τα οποία χαμογελούν, παπούτσια και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ, γήπεδο μπάσκετ και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα κάνουν σπορ και γήπεδο μπάσκετΗ εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, περιλαμβάνεται ο Pantelis Perivolaris, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

Η μεγάλη νίκη της Λεοντείου επί της πρωτοπόρου Ίριδας Πετρούπολης, η οποία αποχαιρέτησε το αήττητο της, έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα και ειδικότερα στην κορυφή του 1ου ομίλου μετά την τετραπλή ισοβαθμία που υπάρχει. Ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθηναϊκός κατάφερε να φύγει με αέρα νικητή από τον Βριλησσιακό ενώ η Δόξα Βύρωνα επικράτησε στην έδρα του απέναντι στον Μαίανδρο. Ατσάλινη παρέμεινε η Άρτεμις Αχαρνών η οποία άντεξε την πίεση του Νικηφόρου κάνοντας ουσιαστικά την ανατροπή στο τελευταίο δίλεπτο και με τον Νασόπουλο χρυσό σκόρερ στα 6 δεύτερα (1/2 βολές) να χαρίζει ένα μεγάλο διπλό στην ομάδα του. Επιβλητική εμφάνιση για τον Οίον Αγ. Στεφάνου με αντίπαλο το Λαγονήσι το οποίο δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ενώ νίκη ψυχολογίας μέσα στα Σπάτα για τον Ζεύς Ερυθρού ο οποίος σιγά σιγά δείχνει να ανεβαίνει και να βρίσκει τα πατήματα του. Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Κρόνος Γέρακα ο οποίος υπερίσχυσε απέναντι στον Πρωτέα Αθηνών ο οποίος διεύρυνε κι άλλο το αρνητικό σερί του. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 6ης αγ.: 


ΛΕΟΝΤΕΙΟΣ - ΙΡΙΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 59-54


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 57-66

Δεκάλεπτα: 15-16,31-32,47-50,57-66).

Ανωτερος και πιο πληρης ο Αθηναικος,ανεβασε την αποδοση του στο 2ο ημιχρονο και απεδρασε με το ροζ φυλλο απο το κλειστο των Βριλησσιων.Ο Αθηναικος κερδισε τη μαχη των ψηλων (Ζεγκινογλου-Καζιανης-Βουλγαρης) και ειχε το πανω χερι στην μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα και με εξαιρεση το αρχικο 4-3 ειχε συνεχως το προβαδισμα.

Παπαμιχαηλ-Ζεχερλης
Χαραλαμπους-Πινης
Μακρυδακης-Μιντζαριδης
Νικολλι-Καζιανης
Ζερβος-Ζεγκινογλου

Σημαντικη απουσια για τον Βριλησσιακο ο Κυρακης που παρεμεινε στα πιτς και αυτη την αγωνιστικη.

Αμφιρροπα ξεκινησε η αναμετρηση(9-9) με τον Χαραλαμπους να βρισκει διαδρομους για τα αγαπημενα του ντραιβ,αναγκαζοντας τον κοουτς Χατζηγιαννακο να γυρισει για λιγο την αμυνα του σε ζωνη.Ο Καζιανης εδωσε λυσεις επιθετικες(2 τριποντα) και ο Αθηναικος ξεφυγε 10-16 με γκολ-φαουλ του Μελλιου.
Οι γηπεδουχοι αντεδρασαν με τον Νικολλι να μειωνει 15-16 και το κυριοτερο να κερδιζει το 3ο φαουλ του Καζιανη.

Στην 2η περιοδο ο Αθηναικος πηρε διαφορες 5-6 ποντων (17-23,24-29) με πρωταγωνιστες Ζεγκινογλου-Μελλιο,αλλα ο Βριλησσιακος δεν αφηνε την διαφορα να ξεφυγει(22-23,28-29) με πολυ καλους Νικολλι-Παπαμιχαηλ.
Τελικα ο Μακρυδακης με το πρωτο του 3ποντο ισοφαρισε 31-31 για να ληξει το ημιχρονο 31-32 με μια βολη του Ζεχερλη.

Η 3η περιοδος συνεχιστηκε αμφιρροπα αρχικα(39-39) με τον Καζιανη να ξαναμπαινει το ιδιο ζεστος και τους γηπεδουχους να ευστοχουν απο τα 6.75 με Μακρυδακη-Νικολλι.
Ο Ζεγκινογλου ομως ειδικα, φορτωσε με φαουλ τους γηπεδουχους και ο Αθηναικος αρχισε να χτιζει διαφορες.Ο σεντερ των φιλοξενουμενων βρηκε στηριγματα στον Κωη αλλα και στον νεαρο Παναγιωτοπουλο,οι οποιοι με 3ποντες βομβες ανεβασαν την διαφορα στο +10(39-49).
Μετα το ταιμ-αουτ,το ζον-πρες του Βριλησσιακου εφερε αποτελεσματα και οι γηπεδουχοι μειωσαν 47-50 με 2 διαδοχικα 3ποντα του Μακρυδακη.

Η 4η περιοδος ξεκινησε με τον Βριλησσιακο να επιχειρει την ισοφαριση αλλα και τα 4(!!!) τριποντα στην ιδια επιθεση βρηκαν σιδερο.Οχι ομως και ο Καζιανης που εδωσε ανασα για το 47-53.
Με Ζεχερλη-Μελλιο στην 5αδα ο Αθηναικος προσπαθησε να ελεγξει τον ρυθμο και το σκορ δεν αλλαξε μεχρι το 51-57.
Οι γηπεδουχοι προσπαθησαν να ανατρεψουν την κατασταση και μειωσαν στο καλαθι(55-57) με ποντους των Μακρυδακη-Νικολλι.

Μετα το ταιμ-αουτ,ο Ζεγκινογλου πετυχε 2 μεγαλα καλαθια επειτα απο ασιστ του Ζεχερλη και ουσιατικα καθαρισε,διαμορφωνοντας το 55-61 με 1,5 λεπτο για το φιναλε.
Οι γηπεδουχοι εχασαν την τελευταια τους ευκαιρια στα 40'' (57-61) οταν το κοντινο σουτ του Δημητρακοπουλου μπηκε-βγηκε απο το καλαθι του Αθηναικου.
Μελλιος-Καζιανης απο την γραμμη των βολων οδηγησαν στο τελικο 57-66.

MVP Ζεγκινογλου που κυριαρχησε στις 2 ρακετες και ηταν ο στυλοβατης της νικης του ΑΘηναικου.
Πολυ καλος ο Καζιανης,ενω Ζεχερλης-Μελλιος αλληλοσυμπληρωθηκαν ιδανικα στον ασσο.

Κορυφαιος του Βριλησσιακου ο Νικολλι και φοβερο 2ο ημιχρονο ο Μακρυδακης.Πολυ καλος στο 1ο ημιχρονο ο Παπαμιχαηλ,ενω βοηθησε και ο Δημητρακοπουλος.

Πηγή: gspara

ΛΑΓΟΝΗΣΙ - ΟΙΟΝ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ  44-67

ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΑ - ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ  63-52

ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ - ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ  39-44

Διπλό ψυχολογίας για τον Ζευς απέναντι σε μια ομάδα που θεωρώ ότι την αδικούν τα μέχρι τώρα αποτέλεσματά της.

Σε ένα ματς που κύριο χατακτηριστικο του είχε την εκνευριστική αστοχία, ο Ζευς πηρε την νίκη χαρη στο πολύ καλό τέταρτο δεκάλεπτο που έκανε, με την άμυνα του να δέχεται μόλις 4 πόντους.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι ομάδες μπήκαν με τον ίδιο ρυθμό και καμία από τις 2 δεν μπορούσε να ξεφύγει. Η πρώτη πέρίοδος έληξε 12-10,γι τους γηπεδούχους, οι οποιοι στο β δέκαλεπτο καταφέραν να πετύχουν μακρίνα σουτ κ να διατηρουν διάφορες 5 και 7 πόντων. Απ την άλλη ο Ζευς πατα τα ελεύθερα σουτ πυ βρήκε εβρισκε σίδερο. Ημιχρονο 27-21

Στην επανάληψη οι φιλοξενουμενοι άρχισαν να παίζουν πολύ καλύτερη άμυνα και αυτό ήταν που τους έδωσε την νίκη εντελει, παρά το γεγονός ότι η αστοχία συνεχιζοταν. Η τριτη περιοδος εληξε 35-34. Η άμυνα στην 4η δυνάμωσε περισσότερο κ το αποτέλεσμα ήταν νίκη για τον Ζευς.

Από την πλευρά των σπατων πολύ καλή δουλεια το 18 κάτω απ τα καλάθια και το 16 που έσπαγε σωστά την μπάλα βρίσκοντας την έξτρα πάσα. Είναι καλή ομάδα τα σπατα μαχητική καο πιστευω η τύχη θα γυρίσει.

Ο Ζευς τα πρώτα μαθήματα τα πήρε και τώρα σιγα σιγά αρχίζει να βρίσκει πιο σωστά πατήματα. Οι νίκες κ οι ηττες δίνουν την απαιτούμενη εμπειρία για την κατηγορία. Το καλό είναι ότι η νίκη ήρθε ακόμα και με κακή μέρα στο σκοράρισμα. Συνεχίζουμε. .

Υγεία κ στις 2 ομάδες.

Πηγή: Nemesakos

ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ  67-68

Ζορικο το νυχτοκαματο αποψε laugh.gif αφου αποφασισαμε να διακτινιστουμε με το σκουτερακι μας απο τα βορεια στα δυτικα για το δευτερο ντερμπι της αγωνιστικης.Φτασαμε ψιλοπαγωμενοι στην Αγια Βαρβαρα αλλα τα 13 αγωνιστικα λεπτα που προλαβαμε μας αποζημιωσαν με το παραπανω.......
Σαφως καλυτερο εδω το ματς με φοβερο ρυθμο και την ενταση να χτυπαει κοκκινα.....ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΜΟΣ!!!

Μπηκα λοιπον με 3'30'' για την ληξη της 3ης περιοδου και σκορ 43-33 για τον Νικηφορο.Ο οποιος Νικηφορος ομολογω με τρομαξε.Καμμια σχεση με την ομαδα που ειδα πριν 3 αγωνιστικες στον Βυρωνα αφου η προσθηκη του σκληροτραχηλου Παπαιωαννου εδειξε να ειναι το κομματι του παζλ που ελλειπε ωστε να αποδωσει καλυτερα το εμπειρο ροστερ της ομαδας του Μιχελιδακη.

Αρκετος κοσμος στην κερκιδα με φιλους και των 2 ομαδων.
Ο Νικολουσιος εγραψε λιγο αργοτερα το 47-35 αλλα η Αρτεμις βρηκε λυσεις απο τον Λουκα Μανια,ο οποιος με 2 τριποντα μειωσε 48-43 και εβαλε φωτια στο παιχνιδι.
Ο Νικηφορος διατηρησε τον ελεγχο και με 3ποντο-μπαζερ του Γεργεριτακη εκλεισε το 3ο δεκαλεπτο 53-45.

Ξεκινημα της 4ης περιοδου με τον Νικηφορο να παρατασσει 5αδα:Παπαναγοπουλο-Καμνιωτη-Γεργεριτακη-Ευαγγελατο-Σουφλα απεναντι στους Νασοπουλο-Χαλκια-Μπουα-Μανια-Ζορμπα Λ.

Οι γηπεδουχοι κρατησνα για λιγο ακομα την διαφορα των 8 ποντων με τον Καμνιωτη να γραφει το 56-48.
Η εισοδος του Μητρελου ηταν καθοριστικη αφου ο εμπειρος σεντερ εδωσε μεγαλες λυσεις σε αμυνα και επιθεση.Οι φιλοξενουμενοι πιεσαν, με Νασοπουλο-Μπουα να κλεβουν μπαλες και μειωσαν 56-54 με 2/2 βολες του Χαλκια.

Τριποντες ανασες απο Γεργεριτακη-Παπαναγοπουλο και ο Νικηφορος εδειξε να αντιστεκεται στην οιστρο των φιλοξενουμενων(62-56).
Λαθος.....ο δαιμονιος Νασοπουλος ειχε σεληνιαστει και βραχυκλωνε καθε κατοχη των γηπεδουχων.Δικες του βολες και αλλο ενα φαρμακερο 3ποντο του Μανια μας εκοψαν την ανασα......62-61.

Ο Παπαιωαανου μπλοκαρε το ντραιβ του Νασοπουλου,αλλα ο Χαλκιας πηρε το επιθετικο και εδωσε προβαδισμα 62-63 στην Αρτεμιδα με 3'27'' για την ληξη.

Μετα το ταιμ-αουτ ακολουθησαν λαθη εκατερωθεν και στο 1'48'' ο Νικολουσιος με ζευγαρι βολων γραφει το 64-63.

Ακολουθησε (1'37'') ενα εξωπραγματικο SEASON HIGHLIGHT ohmy.gif με το αλει-ουπ του Νασοπουλου και τον Ηλια ''Josh Childress'' Μπουα να απογειωνεται στην στρατοσφαιρα και εκτος ισορροπιας να ευστοχει(64-65) κερδιζοντας και φαουλ απο τον Νικολουσιο.

Σιδερο η βολη αλλα ο Μανιας παιρνει το επιθετικο.Επιθεση παλι για την Αρτεμις και ο Νασοπουλος με ομορφη ασιστ βρισκει τον Μητρελο για το 64-67.

Τριποντο Νικολουσιος και ετοιμαζομαστε για παραταση......67-67 (1'11'').
Μανιας αστοχει απο τα 6,75 και στην επιθεση του Νικηφορου κανεις απο τους Παπαιωαννου-Καμνιωτη δεν βρηκε στοχο.

Ηρθε η ωρα για την φαση του αγωνα.Στα 7,8'' η μπαλα βρισκει στα ποδια του Μητρελου και παιρνει τελευταια κατοχη ο Νικηφορος.
Ταιμ-αουτ και επαναφορα απο το κεντρο.Σεμιναριακη πιεση απο Αρτεμις,ο Γεργεριτακης δεν βρισκει ελευθερο συμπαιχτη και την πεταει πανω στον Μπουα.Αρπαζει την ευκαιρια ο πανταχου παρων Νασοπουλος,κλεβει την μπαλα και κερδιζει φαουλ στα 6''.

Ευστοχει στην πρωτη βολη(67-68).Αστοχει στην δευτερη,οι γηπεδουχοι καθυστερουν και τελικα το σουτ του Νικολουσιου απο την σεντρα δεν ανησυχησε καθολου με την πορεια της.

Αυτοκτονια λοιπον για τον Νικηφορο και ψυχωμενη ανατροπη για την Αρτεμις που στερηθηκε των υπηρεσιων του τραυματια Περγουλη.

Δεν νομιζω να χρειαζοταν να δω ολοκληρο τον αγωνα για να απονειμω το MVP στον απολαυστικο Νασοπουλο,αν και ισως αδικησω τον Μανια που πετυχε πολυ μεγαλα καλαθια.Καθοριστικοι Μητρελος-Μπουα.
Απο τον Νικηφορο κορυφαιος για αυτα τα 13 λεπτα ο πολυ ανεβασμενος Γεργεριτακης.

Πηγή: gspara


ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΠΡΩΤΕΥΣ ΑΘΗΝΩΝ  64-53


Γ΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ 1ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΙΤΛΟΣ ΟΜΑΔΑΣΒΑΘΑΓΩΝΝΗΜΑΒΕΠΙΘΑΜΥΝΔΙΑΦΒΑΘΜΟΙ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ
ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ11651003973187921,300
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ11651003863483830,923
ΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝ11651003833394410,901
ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ11651004333587500,000
ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ10642004033634001,000
ΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ963300356391-3521,255
ΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ963300388397-910,797
ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥ963300324323100,000
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ862400362377-1521,305
ΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣ862400326365-3910,766
ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ862400416448-3200,000
ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ761500307328-2100,000
ΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ761500292352-6000,000
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ761500288354-6600,000


7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΗΜΗΜ/ΝΙΑΩΡΑΓΗΠΕΔΟΟΜΑΔΑ 1ΟΜΑΔΑ 2ΣΚΟΡ
ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΜΥΛΟΥΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΧΑΡΝΩΝΑΟ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ0 - 0
ΠΑ16/11/201820:00ΜΕΤΣ ΑΑΟ ΠΡΩΤΕΥΣΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ0 - 0
ΠΑ16/11/201820:30ΑΓ.ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΛ.ΑΟ ΙΡΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣΑΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ0 - 0
ΠΑ16/11/201821:30ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΒΑΟ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣΒΡΙΛΗΣΣΙΑΚΟΣ ΑΟ0 - 0
ΠΑ16/11/201821:30ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΛ.ΟΙΟΝ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ0 - 0
ΠΑ16/11/201821:30ΓΟΥΔΗ Δ.Α.ΑΟ ΖΕΥΣ ΕΡΥΘΡΟΥΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ0 - 0
ΠΑ16/11/201821:30Δ.ΚΑΛΤΣΑΣ (ΕΡΓΑΝΗΣ)ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ0 - 0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου