ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Κάλεσμα κόσμου ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ενόψει Κεραυνού Αιγίου (Γ΄ Εθνική)


Με στόχο να παραμείνει αήττητος, ο Ιωνικός ΑΣ Νέας Φιλαδέλφειας (3-0) υποδέχεται την Κυριακή 11/11, στις 17:00, τον ΑΓΣ Κεραυνό Αιγίου (1-2). SPORTSOFFICERS -Mαριάννα

Η ομάδας της πόλης μας είναι η μοναδική ομάδα της ευρύτερης περιοχής και των όμορων Δήμων που αγωνίζεται σε Εθνική κατηγορία (μετά την ΑΕΚ) ενώ η μέρα και η ώρα είναι ιδανική για την παρακολούθηση του αγώνα. Η διοίκηση του Συλλόγου φροντίζει οι αγώνες να γίνονται σε κλίμα φίλαθλο και καθαρά μπασκετικό και γι' αυτόν τον λόγο έχει αυξηθεί η προσέλευση οικογενειών που έρχονται στο "Ζαχ. Αλεξάνδρου" να παρακολουθήσουν το παιχνίδι και τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους παίκτες και να φωτογραφηθούν μαζί τους μετά το τέλος του αγώνα!
Η ομάδα του coach Δεσποτάκη αναμένεται να προσφέρει σκορ και θέαμα καθώς, εκτός από "πιστόλια" Πέττα και Γκίνη, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και οι Μουμπάρακ, Παπανδρέου και Κατιάκος.

Και μην ξεχνάτε: Το Del Corso αναλαμβάνει να φέρει τον καφέ σας στο γήπεδο σε ειδικές τιμές και ο Evripidis Grill έχει καθιερώσει Happy Hour 18:30-19:30, με ειδικές τιμές για όλους του φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα (με την επίδειξη του εισιτηρίου ή του διαρκείας). Επιπλέον, στο ημίχρονο υπάρχουν κληρώσεις και ασκήσεις επίδειξης από τους μικρούς μας αθλητές!

Σας περιμένουμε όλους να υποστηρίξετε την ομάδα μας!

Να θυμίσουμε ότι οι Αθλητές των Ακαδημιών του Ιωνικού δικαιούνται δωρεάν είσοδο και έχουν προτεραιότητα στις κάτω, ανοιγόμενες, θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου