ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ-ΣΧΟΛΙΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΄Γ ΕΘΝΙΚΗΣ-ΕΣΚΑ-ΕΣΚΑΝΑ ΣΤΟ MAIL SPORTSOFFICERS@GMAIL.COM Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Basketball Christmas Skills Camp 2018 ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας


Παιδιά ακούστε,
αυτό το "Basketball Christmas Skills Camp" είναι του Θεολογίτη που θεωρεί ότι εάν βάζεις ψαρωτικούς τίτλους θα τραβήξει την προσοχή σας... Εγώ θα έβαζα τίτλο "Το camp που τα σπάει" αλλά λόγοι ευπρέπειας δεν το επιτρέπουν! Η ουσία είναι ότι αυτό που θα κάνουμε είναι η γνωστή, πλέον, συνταγή μπασκετικής, εντατικής, απασχόλησης των παιδιών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ημερών των σχολικών διακοπών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. SPORTSOFFICERS -Mαριάννα
Ειδικότερα:

Ημερομηνίες διεξαγωγής 
24,27,28,31 Δεκεμβρίου και 2, 3, 4, Ιανουαρίου.

Ώρες
08:00-09:00 -- Προσέλευση και ανάλαφρη, παρεϊστικη ατμόσφαιρα με σουτάκια και χαζομαρούλες για τους Αθλητές ενώ οι προπονητές θα εποπτεύουν το χώρο πίνοντας τις πρώτες γουλιές καφέ.
09:00-13:00 -- Λιώσιμο και ξεπάτωμα των αθλητών με συστήματα Θεολογίτη και μαέστρο Ζάχο, με ολιγόλεπτα διαλείμματα για νερό και ανάσες και κολατσιό από τον Θείο Φάνη (ο λατρεμένος των παιδιών)!
13:00-15:00 -- Αποχώρηση αθλητών και για όσους επιλέξουν να παραμείνουν θα έχουν τη δυνατότητα να φάνε (ότι φέρουν από το σπίτι) και πραγματοποίησης θεωρητικού μέρους επί πίνακα με παράλληλη ανάλυση αγώνων από βίντεο. 

Εκτός από τα προφανή πλεονεκτήματα της εντατικής άσκησης και πραγματοποίησης εξειδικευμένων ασκήσεων που συμβάλλουν στην εξέλιξη της μπασκετικής προσωπικότητας του αθλητή (θα έλεγε ο Θεολογίτης), υπάρχουν και τα παρακάτω (λέω εγώ):
- Δεν χρειάζεται να πάρεις άδεια για να κάτσεις στο σπίτι με τα παιδιά. Και, εάν πάρεις τελικά, σου μένει όλο το πρωί για να κάνεις τις δουλίτσες σου με το πάσο σου ( το νου σου, τις Τρίτες δεν έχει λαϊκή στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι αργίες),
- Ξεκολλάνε τα παιδιά από τις οθόνες, τηλεοράσεις, tablet, υπολογιστές που θα καθόντουσαν όλο το πρωί,
- Καίνε και τις θερμίδες από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες,
- Ξενοιάζεις γιατί αφήνεις τα παιδιά σε ένα προστατευόμενο, κλιματιζόμενο περιβάλλον και τα παραλαμβάνεις κουρασμένα και έτοιμα για ύπνο (άρα κοιμάσαι και εσύ καμιά ωρίτσα το μεσημεράκι, χρονιάρες μέρες είναι),
- Μόλις ξυπνήσουν τα παιδιά τους αφήνεις να παίξουν και καμιά ωρίτσα tablet (δεν παίξαν όλη ημέρα) οπότε απολαμβάνεις και το απογευματινό καφεδάκι σου.
- Τα βάζεις και νωρίς τα παιδιά για ύπνο γιατί έχει camp την άλλη μέρα (βλέπεις και την ταινιούλα σου γονιέ),
- Ξεκουράζεις και την γιαγιά και έχει χρόνο να σου φτιάξει και δύο κιλά κουραμπιέδες για να τους πάρεις στο σπίτι,
(Νομίζω τα δικά μου επιχειρήματα είναι ποιο ισχυρά!)

Μπορεί να αλλάξουμε τίτλο του χρόνου και να το πούμε "Απασχόληση παιδιών με σκοπό την ξεκούραση των γονέων και την αρμονικότερη διαβίωση κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών" ή "Parent Christmas Normalization Camp".

Όπως και να έχει τα πλεονεκτήματα είναι πολλά και το κυριότερο είναι ότι αυτό το πρόγραμμα το έχουν αγαπήσει τα παιδιά και γι' αυτό τον λόγο έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της Νέας Φιλαδέλφειας καθώς έχουμε αυξημένες συμμετοχές αθλητών που ανήκουν σε άλλες ομάδες.

Δηλώσεις συμμετοχής με δύο τρόπους:
1) Με mail στο ionikosnfbc@gmail.com και συμπλήρωση της αίτησης την πρώτη ημέρα του camp,
2) Στη Γραμματεία του συλλόγου


ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: Σάββατο 12 Δεκεμβρίου

Ελάχιστος αριθμός εγγραφών: 30 παιδιά

Πληροφορίες σε εμένα (Λυμπέρης)
6947831566

Μην το σκέφτεσαι πολύ, θα σου αρέσει σου λέω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου